benim acer aspire 5740g laptobum var bilgisayarın hızından performansından gayet memnunum ama ekranın dış koruycu plastik kısım (çerçeve) çatlamış bilgisayarın garantisinin dolmasına 1 ay kadar kaldı aceba göndersem garanti kapsamına girermi veya ben kendim bu çerçeveyi alsam nereden bulabilirim.
kullanıcı hatası demezseler değişirler yoksa bazı sitelerde ekran çerçeveleri satılıyor belki bulunabilir.
hangi siteler aceba ben bulamadım bildiğiniz varmı?
bunun ekran çerçevesinden bulmanız sitelerde yok ama nette bazı leptop tamir merkezleri var oralarda ücret konuşup yaptırabilirsiniz.
merhaba bende aynısından var benimkinde anakart arızlandı bende büyük bir ihtimalle parça parça satıcam daha henüz iyice bakamadım yeni anakart çok maliyetli olucak sanırım konu netleşince parçaları tek tek satıcam sanırım senin sorununda çözülebilir
ebay'de kasalar mevcut, 5740g cover diye arasanız çıkar karşınıza
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
sağolun hocam dediğiniz gibi ebayda uygun fiyatlı buldun yalnız şeye emin olamadım ön yüzde dahilmi acaba yani arkalı önlü yani çerçeve dahilmidir. benim ön tarafta menteşelerin hemen orda çatlak var çünkü. sadece önyüz gibi satınalma gibi bi durumda olmaz heralde değilmi
sağolun hocam dediğiniz gibi ebayda uygun fiyatlı buldun yalnız şeye emin olamadım ön yüzde dahilmi acaba yani arkalı önlü yani çerçeve dahilmidir. benim ön tarafta menteşelerin hemen orda çatlak var çünkü. sadece önyüz gibi satınalma gibi bi durumda olmaz heralde değilmi
onu bilmiyorum ola da bilir ama satıcıya sorarsanız daha iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme