Bir ally kasacağım (Yıllardır horde oyuncusu olarak) fakat hangi serverda kassam karar veremedim... Sonra diğer 85 lerimden bazılarını aktarabilirim. Çok olmasada cuzi bir miktarda Türk olsa iyi olur. Yabancılarla skypedan anlaşamıyorum. Donanımhaber guildi var silvermoonda ama sanırım onlar dışında Türk yokmuş. Burning Legionda , Argent dawn yada Silvermoonda kasmayı düşünyorum.
Ben 1 yıldır Revancrest te oynuyorum kalabalık yeteri kadar Türk var olanların arasında da hiç dengesiz birini görmedim , ah ve trade çok canlı bu serveri tavsiye ederim
Ve sonuç ;
1 Saat 10 dakikada 18 MB Ally için hala server arıyorum.
PVP herhangi 10 man raide göre daha fazla kota harcayabilir aklında olsun 10 kişinin 1 boss'a dalması ile en az 20 kişinin birbirine dalması arasında data transferi olarak baya fark olacaktır. PVP yerine haftada 2-3 gün raid yapmak kota açısından daha faydalı olabilir. Twisting Nether Horde tarafındaysan Orgrimmar'dan uzak dur charını Dalaran, Shattrath gibi az yoğun olan şehirlere bırak. Skype kullanıyorsan mümkün olduğunca azalt bas konuş özelliği olmadığı için kotadan sürekli yer.
Hüsnü Özyeğin yurdunda mı kalıyorsun?
Oyun yine çok kota yemeye başladı... 1 saatte 16 mb kota yemişti. Az önce 14 dkda 10mb yedi çözemiyorum abi yaw...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme