Bildirim
kotam 27 hazirandan beri güncellenmiyor!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi baktım bende her şey normal, santralinizde çalışma olabilir, dilerseniz TTnet destek hattını arayınız.. -
Bende de en son 25 haziranda kalmıştı şimdi baktım 27 hazirana kadar ilerleyebilmiş.Temmuzun 15'i gibi haziran kapanışını öğrenirim heralde.Daha önce de gecikme oluyordu ama ertesi ayın ilk günü düzeliyordu ilk kez bu kadar geç kaldığına şahit oldum. -
quote:
Orjinalden alıntı: afeno
Bende de en son 25 haziranda kalmıştı şimdi baktım 27 hazirana kadar ilerleyebilmiş.Temmuzun 15'i gibi haziran kapanışını öğrenirim heralde.Daha önce de gecikme oluyordu ama ertesi ayın ilk günü düzeliyordu ilk kez bu kadar geç kaldığına şahit oldum.
zaten bir suru dosya indirdimkorkuyorum kotayı gecmesınden adamlar hala guncellememişler. tt
''Darkwinter'' kardeşim teşekkur ederim yardımın için. -
Rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X