Şimdi Ara

Kotayla İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 gün önce kotam 2 gb idi 5 gün önce 1 gb lik ksro yu indirdim ondan sonra hiç pc yi açmadım taki bugün bi açıyım bi giriyim dedim tatilya ders çalışmak sıkıyo insanı nese pc yi açtım oyuna girdim ama 5 dk bile online olmamaddım hiç bi sorun yok sadece online olmak istemedim okadar sorun şurda bi de giriyim kota kaç gb olmuş bakıyım dedim bi girdim ne göriyim kota 9 gb ye fırlamış ya bunun sebebi nedir ya biri sölesin
    bu arada kotamın sınırı 4 gb

vede kaç ytl gelir tahminen ben 100ytl diyorum ama

• tam 50 ytl fazla gelicek faturana
  • 7Gb de 50 ytl ödedim senınkide 70 ytl civarı gelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

tam 50 ytl fazla gelicek faturana

bizimde böle oluodu fatura fazla geliodu sora format çektikten sora tekrardan yükledim artık standart gelio fatura
  • Sağolun Arkadaşlar Formatı Bugün Attım Zaten İyi Bidaha Fazla Gelmez İnşallah

Herkese İyi Günler
  • bazı virüsler oluyor. seni sürekli bi siteye bağlanmış gibi gösteriyor. hayliyle modemi kapatmadığınz sürece kota size giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: II__XeNa__II

Öncelikle Herkese Merhabalar
    5 gün önce kotam 2 gb idi 5 gün önce 1 gb lik ksro yu indirdim ondan sonra hiç pc yi açmadım taki bugün bi açıyım bi giriyim dedim tatilya ders çalışmak sıkıyo insanı nese pc yi açtım oyuna girdim ama 5 dk bile online olmamaddım hiç bi sorun yok sadece online olmak istemedim okadar sorun şurda bi de giriyim kota kaç gb olmuş bakıyım dedim bi girdim ne göriyim kota 9 gb ye fırlamış ya bunun sebebi nedir ya biri sölesin
    bu arada kotamın sınırı 4 gb

vede kaç ytl gelir tahminen ben 100ytl diyorum ama

1. ADSL Makinesini Açık Bıraktığın İçin Kaynaklanıyor
    2.1 GB yükledin fakat o 2 GB kota olarak yazılıyor.Böyle bir açık var bendede 2 GB yazılmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.