Öncelikle Herkese Merhabalar 5 gün önce kotam 2 gb idi 5 gün önce 1 gb lik ksro yu indirdim ondan sonra hiç pc yi açmadım taki bugün bi açıyım bi giriyim dedim tatilya ders çalışmak sıkıyo insanı nese pc yi açtım oyuna girdim ama 5 dk bile online olmamaddım hiç bi sorun yok sadece online olmak istemedim okadar sorun şurda bi de giriyim kota kaç gb olmuş bakıyım dedim bi girdim ne göriyim kota 9 gb ye fırlamış ya bunun sebebi nedir ya biri sölesin bu arada kotamın sınırı 4 gb
vede kaç ytl gelir tahminen ben 100ytl diyorum ama
tam 50 ytl fazla gelicek faturana
7Gb de 50 ytl ödedim senınkide 70 ytl civarı gelebilir
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
tam 50 ytl fazla gelicek faturana
bizimde böle oluodu fatura fazla geliodu sora format çektikten sora tekrardan yükledim artık standart gelio fatura
Sağolun Arkadaşlar Formatı Bugün Attım Zaten İyi Bidaha Fazla Gelmez İnşallah
Herkese İyi Günler
bazı virüsler oluyor. seni sürekli bi siteye bağlanmış gibi gösteriyor. hayliyle modemi kapatmadığınz sürece kota size giriyor
quote:
Orjinalden alıntı: II__XeNa__II
Öncelikle Herkese Merhabalar 5 gün önce kotam 2 gb idi 5 gün önce 1 gb lik ksro yu indirdim ondan sonra hiç pc yi açmadım taki bugün bi açıyım bi giriyim dedim tatilya ders çalışmak sıkıyo insanı nese pc yi açtım oyuna girdim ama 5 dk bile online olmamaddım hiç bi sorun yok sadece online olmak istemedim okadar sorun şurda bi de giriyim kota kaç gb olmuş bakıyım dedim bi girdim ne göriyim kota 9 gb ye fırlamış ya bunun sebebi nedir ya biri sölesin bu arada kotamın sınırı 4 gb
vede kaç ytl gelir tahminen ben 100ytl diyorum ama
1. ADSL Makinesini Açık Bıraktığın İçin Kaynaklanıyor 2.1 GB yükledin fakat o 2 GB kota olarak yazılıyor.Böyle bir açık var bendede 2 GB yazılmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme