Şimdi Ara

Kotlin ile e-ticaret uygulaması yapılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yemek sipariş uygulaması nasıl yapabilirim . Yani admin paneline sipariş gelecek şekilde nasıl birşeyler yapabilirim

(Konuyu yanlış yere actiysam cok özür dilerim haber verin kaldırayim)

• Bahsettiğin, web sitesinin morciverti.

Eskiden, klasik request response modeli vardı.

Şimdi restful api var.

Yani sen yine web sitesine istek yapıyorsun, bu sefer sana, o sayfada/veya sayfanın bir parçasını yapmak için kullanılacak olan json data dönüyor, eğer isteği yapan web sitesi ise, javascript, mesela angular mesela vue mesela react veya benim gibi native olarak işleyip, kullanıcıya html çıkartıyorsun.

Veya, senin gibi, web tarayıcı yerine mobile app yazıyoruz, bunu yazarken de kotlin kullanıyoruz. Sanki native tool kit kullansan daha iyi gibi o iş için.

Yani mevzu, business interface oldumu, kralı gelse html/css in yerini tutamaz.

Yazılır mı ? yazılır, ancak yine web server, backend, database olacak. frontend değişiyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Bahsettiğin, web sitesinin morciverti.

Eskiden, klasik request response modeli vardı.

Şimdi restful api var.

Yani sen yine web sitesine istek yapıyorsun, bu sefer sana, o sayfada/veya sayfanın bir parçasını yapmak için kullanılacak olan json data dönüyor, eğer isteği yapan web sitesi ise, javascript, mesela angular mesela vue mesela react veya benim gibi native olarak işleyip, kullanıcıya html çıkartıyorsun.

Veya, senin gibi, web tarayıcı yerine mobile app yazıyoruz, bunu yazarken de kotlin kullanıyoruz. Sanki native tool kit kullansan daha iyi gibi o iş için.

Yani mevzu, business interface oldumu, kralı gelse html/css in yerini tutamaz.

Yazılır mı ? yazılır, ancak yine web server, backend, database olacak. frontend değişiyor sadece.
    Rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
    Biraz baktım da mobiroller diye site var hazırlamak falan gayet kolay ordan istediğim uygulama ordan hazırlanıyor aylık 50 tl kotlin dilini henüz bilmiyorum. Burda bir işletme için uygulama yapacağım dönerci yani o yüzden ordan hazırlamak istiyorum. Ordan hazırlamamin bir zararı var mı? Admin paneli analizler sanal pos vb bir çok güzel seçenekler var fikirlerini belirtirsen sevinirim

• Faruk63aslan F kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok...

Muhtemelen standart 3 5 bir şey yapıyorsundur, özel şeylerde ekstra paradır. Çok basit gel geç şeyler dışında işe yarayacağını düşünmüyorum.

Yinede bilen birinden alacağın cevap daha iyi olabilir. Benimki tamamen ön yargı :)
  • Kotlin: Yapılabilir.

mobiroller konusunda da işin görür görmez diyebilmemiz için kafanın içindekini bilmemiz lazım. Onu anlatmaya uğraşmak yerine aç bir hesap dene. işini görürse görür görmezse alternatif ararsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 13 Haziran 2020; 22:18:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.