Şimdi Ara

Koton %50 indirim başladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
6.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçerde in cin top oynuyor , dedim %50 indirim var buranın yıkılması llazım , her yerde %50 indirim afisleri 3 urun baktım ve ciktim.

Özet indirim yok boşuna gitmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de erkenden gidecektim, saat 11 için bir telekonferans konulduğu için, katılayım da giderim dedim, iyi ki hemen atlamamışım o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotondaydım sadece fiyatların küsüratlarını silmişler 59,99 tl lik kazak 59 TL olmuş. Hiç yoktan iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 17 Aralık 2015; 10:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Kotondaydım sadece fiyatların küsüratlarını silmişler 59,99 tl lik kazak 59 TL olmuş. Hiç yoktan iyi.

Dünkü mesajımda belirtmiştim ama kimse dinlemedi beni ne yazıkki.

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    Sende karnın burnunda git göreyim 5 km yolu konuşup da laf salatalığı yapma.

Aldığı gene bana ama indirimsiz olunca kötü oldu.
  • Migros ağız sağlığı bombasından sonra ikinci troll oldu.

• indirimi yüzde elliye varan ürünü buldum arkadaşlar !!!! 4 TL karşılığında söylerim. ödeme enpara üzerindendir. ilgilenen PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Sende karnın burnunda git göreyim 5 km yolu konuşup da laf salatalığı yapma.

Aldığı gene bana ama indirimsiz olunca kötü oldu.

Şaka yaptığını düşünmüştüm ama ciddisin heralde. İndirim olsa bile karnı burnunda olan eşini oraya göndermen yanlış zaten. İndirim olsa mağaza kalabalık olurdu ve o hengamede kalmasındansa kredi kartını zorlaması daha tercih edilir.
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    Yav üstüme kışlık kalmadı oda gidip biraz alayım sabah erken kimse olmaz dedi.
    Olursa çıkar zaten o kadar yoğunluğa gelmiyor.

Neyse ki telefondan girdim baktım fazla girmemiş indirim yokmuş bazı ürünlerde biraz indirim var dedi. Onlarda işe yaramaz diyor gömlek , tshirt tarzı ürünlerde indirim var mış
  • bir yanlışlık olmalı...
    konuyu açan arkadaşlar eski arkadaşlar...
    trolleyecek tipler değil...
  • Yemek yemeye geldiğimde farkettimde gezdim içeriyi %50lik ürün hiç denk gelmedim hep %50ye varan işe yarayan birşey bulamadım en azından ben bulamadım

Koton %50 indirim başladı.
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    stok konusunda sıkıntı yoksa şimdi tekrar sipariş verin indirimli fiyattan, diğer gelen kargoyu da teslim almayın. ya da daha kargoya verilmediyse iptal etme seçeneği oluyordu bazı sitelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

stok konusunda sıkıntı yoksa şimdi tekrar sipariş verin indirimli fiyattan, diğer gelen kargoyu da teslim almayın. ya da daha kargoya verilmediyse iptal etme seçeneği oluyordu bazı sitelerde.

iptal etme seçeneği yok da geri yollayıp iade edin dediler. aslında iade etmek işime gelmiyr çünkü axess kartımın cip para kampanyasını tamamlamak için satın almıştım. iade edersem çip para hakkım iptal olacak. o yuzden mağazadan değişim işi olsaydı çok işime yarayacaktı. misal bu aldıgım iki ürünü verip ödediğim fiş tutarınca başka ürünler almak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky999

indirimi yüzde elliye varan ürünü buldum arkadaşlar !!!! 4 TL karşılığında söylerim. ödeme enpara üzerindendir. ilgilenen PM

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, kampanya işi olmasaydı teslim almazdınız olur biterdi. ama kötü olmuş. gerçi değişim de olsa faturada yazan fiyat dikkate alınmalı gibi geldi bana ama bir bilene yine sorun olmadı. her çalışan her şeyi doğru bilmiyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Migros ağız sağlığı bombasından sonra ikinci troll oldu.

Hocam neden troll diyorsunuz? Migros kampanyası gecikmeli de olsa yapıldı, çok arkadaş faydalandı.

Hem de ilk sayfada sürekli güncellendi yeni bilgiler ile.

Burada da Koton Twitter'dan bile ilan etmiş arkadaş açmış. Koton yavşak ise forumdaş arkadaş napsın?
  • Dun soyledik inanmadiniz ne oldu simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotonda 2 ay önce beğendiğm kazak vardı 59.99 tl idi.
    şimdi 55 tl :)

indirimin kralı olmuş

konu çöp.

satılamayan işe yaramaz ürünler var. kışlıklar pahallı. tişört alacaksanız yazın 14.99 olan tişörtlerin fiyatını şişirip sözde indirim yapıp 9.99 tlye düşürmüşler.

defactoya devam .
    koton gözümde bitmiştir.
    nokta

• trollük şurada : Dün NET %50 indirim dendi. Ama maalesef 'e varan olunca her türlü pislik çıkıyor altından. Bir tane değersiz satılmayan ürünü yüzde elliye vardırıyorlar gerisi %4-5. İşe yarayan ürünlerde indirim bile yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.