Şimdi Ara

Koton %50 indirim başladı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
6.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eşimin indirimden önce 89 tl ye aldığı mont 45 tl ye düşmüş gidip satın aldım önceki de iade olacak
    yani bazı ürünlerde net %50 indirim var
  • koton'a gittim %50 indirim filan yok.her üründe %50 yok olanlarda fiyatlar şişirilip %50.
    koton'un her zaman ki normal fiyatları
  • buradaki bir cok arkadas benim gibi heveslenip magazaya gidince aci gercekle karsilasti butun urunlerde indirim yok erkek de montlar kotlar ayni fiyat dedikleri gibi varan diyip % 10 15 indirim yapip satiyorlar bazi urunlerde var indirim bazilarin da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

2 gün önce internetten 2 kazak aldım, bugun ikisinde toplam 16 lira indirim olmuş. ürünler daha bana ulaşmadı bile. müşteri hizmetleri ile görüştüm mağazadan değişim yaparsanız aldıgınız ürünler indirimli fiyattan hesaplanır diyor. yani size giren girdi dediler. ancak tarafımıza iade yollarsanız verdiğiniz tutar tarafınıza iade edilir ondan sonra indirimli fiyattan ürün alırsınız dediler. mağazadan iade almıyorlarmış.

dahada kotondan birşey almam

İndirim 15 gün sürmez bence. bence gidip indirimli kazakları al. 10-13 gün sonra kampanya bitince gidip internetten aldıklarınızı iade edersin.

bi bakayım mağazada aldıgım kazaklar varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

eşimin indirimden önce 89 tl ye aldığı mont 45 tl ye düşmüş gidip satın aldım önceki de iade olacak

internetten mi almıştınız ilk montu?
  • Bir cacık yok sitede ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

eşimin indirimden önce 89 tl ye aldığı mont 45 tl ye düşmüş gidip satın aldım önceki de iade olacak

internetten mi almıştınız ilk montu?

hayır
  • kapının önüne %50'ye varan indirim dşye kocaman asmışlar... uyduruk uyduruk ürünler... bizim akdere pazarında bile daha kalitelisi var... yazık kotona yakışmamış... bir tane işe yarayan çocuk swit'i buldum...35 lira.. indirimi bırak pahalı bile...

bir daha kotona ayak basmam.. gittiğim yer anatolium ankara... epey de alışverişim olmuştur.. kandırmaca olduğu için bir daha ayak basmam dedim..

gittik dikimevi giyim dünyasına... 25-40 lira arası kazaklar, yelekler, switler aldık.. kotona yaktığımız benzin de cabası...
  • Erkekte 10 ürünün anca 4'ünde indirim var onlarda %20-30 civarında. İndirimsiz triko 50 TL'den başlaması ayrı bi enteresan zaten.

• Ulan dün bu konuyu açan net %50 filan dedi. Bizden eşe dosta haber verdik.

Ayıp ya. Hepsi arayıp fırça atıyor. Hem de %100'e varan oranlarda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: BLÖF1345

Ben saat 14 den sonra gidecem magazadan bakmami istediginiz varsa iletebilirsiniz bakarim fiyatlarina.

Asilsiz konu aciyorsun. Bari bir ozur dile. Bir de hala yorum yaziyorsun

Heralde yanlis anladiniz ben dünkü arkadaslardan degilim sizin gibi biriyim ayriyetten firmaylada alakam yok.
    Sadece dun konu kapaninca bekleyenler sicak fisatlar konu disinda konu acinca bnde bekleyenler var diye buraya actim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaHaNee006 -- 17 Aralık 2015; 19:41:52 >
  • Bugün baktım mağazaya, her zaman ki gibi tek kalan ve klasik ürünlerde biraz indirim yapılmış. Kazaklar 29-49 arası. Kışlık gömlekler 39-69 arası.

2 gömlek 2 kazak 170 kusure geldi.

• Bugün mağazaya gidip 2kot 1 kazağa 210 tl verdim. Neresinde indirim var çözemedim. Zaten bu fiyatlar yüzünden 3 yılda bir alıyoz .

• Ulan garanti kartlarina %50 ye varan diyor. Hangi urunde var bu indirim. Hepsi kazik zaten.
    Nasil bir saçmaliktir aklim almiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.