Şimdi Ara

kötü bi sakaydi ozur !!! iyi GPRSler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçek hayatta çıkmazsın karşıma inşallah.[dont]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flyho</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Skorp</i>
    <br />flyho+1
    muratistin+100000000....
    Düzgün+1
    alprens+1

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Olm İlkokulda ki gibi not mu veriyorsun bizlere ......
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

topici gorunce sinir oldum. kaç aydır internet masrafımı azaltacagım diye yemedim içmedim tel. aldım. telsim kontorlu hattımı telsim bölge müdürlüğünde kavga dövüş faturalıya çevirdim ve bir zırtapozun yazdıgı şeyi görünce deliye döndün..
    yoksa not vermek ne haddimize dostum ;)

• Demek bu başlığa ihtiyaç varmış ki, bu kadar ilgi çekti. :)
  • Bu yazılar yeni başlayacaklar için çok kötü bir olay
  • Oğlum armut musun angut musun hadi git bakayım ilkokulunun bahçesine biz burada senin gibilerle uğraşmak zorunda değiliz.bu çok ciddi bir konu bir daha böyle seni ilgilendirmeyen şeylere de dilini uzatma.İnsanlara da öyle geçici şoklar yaratma.
  • moderatörler bu mesajı silemiyor mu... gerçekten çok gereksiz bi topic ve sinir bozucu.
  • topici degistirdim.. ama TELSIM GPRS e yazın zam gelicekmis ona gore

tekrar ozur
  • amacım şaka degildi aslinda.. ne kadar ilgi cekecegini dusunmustum. gercekten sadece kısa bi surede bomba etkisi yaratti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone

Oğlum armut musun angut musun hadi git bakayım ilkokulunun bahçesine biz burada senin gibilerle uğraşmak zorunda değiliz.bu çok ciddi bir konu bir daha böyle seni ilgilendirmeyen şeylere de dilini uzatma.İnsanlara da öyle geçici şoklar yaratma.

Bu tip ilkokullular gel buranın seviyesi düştü diyen insanlar geliba 9 yıl öncede mevcutmuş.

Düşünsenize sene 2003 ve konu dışına liseliler gelmesin diye başlık açılıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.