Olm İlkokulda ki gibi not mu veriyorsun bizlere ......
Bu laubali kimse ayıplıyorum. İlkokul düzeyi bir şaka. Adminden ricam bu topici silsinler.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FrEaK_BaRoN</i> <br />Bu laubali kimse ayıplıyorum. İlkokul düzeyi bir şaka. Adminden ricam bu topici silsinler. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1 hehe falla birileri kalpten gidicek :))
Lütfen ya bu topici silin ya da kapatın. TEŞEKKÜRLER
sonunda yalancı coban hesabı olacaksınız ha:) gene biri kb ucretlendirmeli oldu diyecek,inanmayacaksınız...sora faturalar,ohooooo...:)
valla kalpten gidiyodum. sabahtan beri download yapiyom ilk defa hic kesintisiz 4,3k/sn indiriyodum. birden topigi gorunce, tama dedim zamlandi diye hatlar bos.
yapmayin boyle e.s.k sakalari
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flyho</i> <br />Lütfen ya bu topici silin ya da kapatın. TEŞEKKÜRLER <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ornette gorunduğu gibi :))
yok ya telsim hayatta ücretliye gemez nede olsa adamda para çuvalla hehuheuheuehueh
şimdiden hazırlıyorsun demek haziranda millet şok geçirmesin diye
Telsim bugün GPRS'de veri akışından ücrete başlasa, burada yazılanlara kimse inanmaz. Yalancı çobanın hikayesine döndü bu haber.
Arkadaşım şu topic i sil de milleti oyalama... Rica ediyorum.