Oyundan cıkın, girer girmez 3-5 adım ileri doğru yürüyebiliosunuz ama sonra tekrar yere yığılıosunuz. Bi kac kere cıkıp girin towna kadar bile yürüyebilirsiniz. Hatta oyun brz laga girerse town bile atabilirsinz. Umarım yardımım dokunmuştur. Emeğe saygı.
yaw adı üstünde kötü bir yerde ölmüş sen dion towna gitsin bide town bassın dion ya
Hayr ya; mesela dm lerin içinde öldün rezzerda oraya giremiyo dm lerden ötürü.. Sende oyundan cıkıp gir dm lerin bölgesinden cık ve rezzlen. Artık ts scrol bi işe yaramıo o yüzden belki yararım dokunur diye yazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: Wh0IsN3xT
Hayr ya; mesela dm lerin içinde öldün rezzerda oraya giremiyo dm lerden ötürü.. Sende oyundan cıkıp gir dm lerin bölgesinden cık ve rezzlen. Artık ts scrol bi işe yaramıo o yüzden belki yararım dokunur diye yazdım.
Kardeş ;
-Artık ts bug kalktı malesef , ts çalışıyor .. -Hem 30 taş rez skilli 54 skill point te çalışır , ama toplu uyutma 50 de sanırım tam bilmiyorum ama yani eslanttaki bir rezzer toplu uyutma skilliyle her yere gider kafan orda kalmasın , ama bilgi için teşekkürler çünkü arkadaşlar geçen show yapcam diye manticore ye ölmüş benim charla utancımdan clandan adam çağıramadım nasıl kalkcam diye kara kara düşünüyordum