Şimdi Ara

Kötü bir liseye gidip iyi bir üniversite kazanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu lise 3e geçicem benim sınavlarım şöyle 445 445 485 üç senede nalet okul punaımı düşürdüm istediğim liseye gidemedim ama şu an gittiğim okul o liseyi solladı Eser yenenlerin oğuzdan koçun okuduğu lisedeyim ve ara sıra ziyarete geliyolar okula yani nolucağı belli olmaz kendini üzme her şey sende bitiyo 445'de boru diil yani hadi hayırlı işler
  • düz lise,iü üniv. bilgisayar müh. kazandım çok iyi bir yer değil ama sınıfın çogu anadolu,fen lisesi demek ki olabiliyormuş
  • Seni tenhaya çekip sopalamak lazım.318 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracking -- 13 Temmuz 2013; 18:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

yok abi ortalama 445 puanlık bir liseye gidicem

Tepecik Hüsnü Mehmet Özyeğin Lisesine gidiyorum daha bu sene anadolu lisesi oldu ama ben geldiğim yıl (yani düz liseyken) Boğaziçi Elektrik bölümüne öğrenci vermiş bir liseydi. Düşün yani düz lise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

o lise meslek lisesiyse imkansız

Hocam meslek lisesini yan gelip yatmış bir şekilde bitiren birisi okul bittikten sonra 1 sene dershaneye gidip hiçbir yeri tutturamaz mı ? Absürt bi soru oldu ama

Tutturur, mühendislikte okuyan arkadaşım var ki bende marmaradayım şu anda (ama bne yan gelip yatmadım). Olur yani; yeter ki azimli ol.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.