Şimdi Ara

Kötü bir liseye gidip iyi bir üniversite kazanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedeflediğim liseye gitmemin imkanı kalmadı. Aranızda sbs de kötü sonuç alıpta üniversite sınavında güzel dereceler yapan var mı?

• Ben Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Lisesine gidiyorum. 10. sınıfa geçtim. Okul geçen sene anadolu oldu. Ben geldiğim sene Boğaziçi kazanan 2 kişi vardı düz liseden. Yani gittiğin okul merkezi ve köklü olsun sende ışıldama varsa hocalar ayrı ayrı özen gösteriyo sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o lise meslek lisesiyse imkansız
  • yok abi ortalama 445 puanlık bir liseye gidicem
  • kime göre kötü puan aldın şimdi sana göre beklentinden düşük puan almışssındır sana göre puanın kötüdür ama başkası o puanı alsa sevinçten havalara uçar aldigin puani ya da gidecegin liseyi yazsan daha iyi yardimci olabiliriz
  • Azim önemli. Düzden bir itü endüstri müh. kazanmış arkadaşa sahibim, çocuk çok sağlam çalışıyordu ama
  • Elsewiir E kullanıcısına yanıt
    bu sbs de puan çok bir şey ifade etmiyor ama ortalam 445 puanlık bir liseye gidicem ya da 450 puanlık bir liseye yedeklerden giricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4TSU -- 13 Temmuz 2013; 17:20:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var tabiki,lisenin hiçbir önemi yok.

Olay sende bitiyor,çalışır,azim edersen kazanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: N4TSU

yok abi ortalama 445 puanlık bir liseye gidicem

o zaman neden olmasın gidersin çalışmana bağlı
  • quote:

445 almışsın lan neresi kötü naptın olum sen

• ama abi bak yukarıda biri söylemişti kime göre kötü diye bana göre kötü o kadar çalışmamın karşılığı bu olamazdı bir heyecana her şey gitti
  • quote:

ama abi bak yukarıda biri söylemişti kime göre kötü diye bana göre kötü o kadar çalışmamın karşılığı bu olamazdı bir heyecana her şey gitti

kardeşim merak etme ne kadar çalışırsan çalış full çekmen için torpil ve ya kopya gerekecek ve sen en fazla 480lik okula gidecektin. Üniversiteler Galatasary İstanbul Kabataş gibi liselere öncelik verirler diğer okullar ise karışık direk nota bakar yine aynı hesaba gelcek ve tabiki Anadolu lisesi düze göre daha avantajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk B.

quote:

ama abi bak yukarıda biri söylemişti kime göre kötü diye bana göre kötü o kadar çalışmamın karşılığı bu olamazdı bir heyecana her şey gitti

kardeşim merak etme ne kadar çalışırsan çalış full çekmen için torpil ve ya kopya gerekecek ve sen en fazla 480lik okula gidecektin. Üniversiteler Galatasary İstanbul Kabataş gibi liselere öncelik verirler diğer okullar ise karışık direk nota bakar yine aynı hesaba gelcek ve tabiki Anadolu lisesi düze göre daha avantajlı

Full cekmek icin kopya veya torpil mi Kafan guzelmis kardes

• Sbs 470 orttu ama uzak oldugundan 2.ci sene evimin yakınında 400 puanlık lise gidiyorum hedef 2k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

o lise meslek lisesiyse imkansız

Hocam meslek lisesini yan gelip yatmış bir şekilde bitiren birisi okul bittikten sonra 1 sene dershaneye gidip hiçbir yeri tutturamaz mı ? Absürt bi soru oldu ama
  • Düz lise mezunuyum 25k yaptım
  • Dalga mı geçiyorsun benim halimi görsen şükredersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

quote:

quote:

Full cekmek icin kopya veya torpil mi Kafan guzelmis kardes

• quote:

quote:

445 almışsın lan neresi kötü naptın olum sen

700 üzerinden ya belki o yüzdendir daha da oys si düşüktür onun
  • Ankara'nın en b*ktan meslek liselerinden birine gidiyordum okul 2.si olarak Gazi Mühendislik kazandım ve okul 1.si olan sınıf arkadaşım okul 1.leri kontenjanından ODTÜ'ye gitti.Bu işlerde en önemli şey azim.Öyle çok ders çalışan biride değilimdir ama temel şeyleri okulda veriyorlar zaten en kötü okulda bile veriyorlar yani temelleri okulda kavrarsan gerisi testle ve mantıkla halloluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.