İstanbul'da özel bir üniversite tercihi yapacağım. İnşaata puanlarım zor yetiyor. Pc mühendisliğine ise rahat şekilde yetiyor. Anlamadığım şekilde bilgisayar mühendisliği puanları düşmüş. Bu ayrı konu da ben asıl sorumu sorayım.
İnşaat için tek seçeneğim Arel olacak sanırım, ya da biraz zorlarsam Fatih Sultan Mehmet Vakıf. Bilgisayar mühendisliği içinse Beykent, Kültür gibi üniversitelere gidebileceğim. Bu üniversiteler hem puan hem ücret açısından bütçemize uyuyor.
Şimdi size sorum şu: ortalama bir üniversitede pc mühendisliği okumak mı mantıklıdır yoksa kötü bir üniversitede inşaat mı ? İnşaatı daha çok istiyorum ancak böyle de bir durum var.
Teşekkürler.
insaat icin teknik bir universite olmasi lazim
pc'ye git bilgisayarı boşver
quote:
Orijinalden alıntı: -Google-
pc'ye git bilgisayarı boşver
Şaka mı ? Şakaysa komik değil haberin olsun. Şaka değilse zaten konuşmuyorum bile.
İnşaat için teknik üniversite mi gerekiyor ? Okuduklarım tam aksine inşaat için diplomaya bakmıyorlar diyordu. Yani çok iyi üniversiteleri bir kenara bırakırsak diğer üniversiteler çok fark etmiyor deniyordu.
Güncel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme