Şu ilk 500 de üni yok muhabbetini bi geçin. Öğrenci olarak bölüm bazında değerlendirmek gerekiyor. |
Kötü ünide okunmaz (2. sayfa)
-
-
da/de'yi bile düzgün yazamayan adam top ünilere laf ediyor.
sen giremedin diye o üniler değersiz değil.
değersiz olan sensin
ben böyle DÜŞÜNÜYORUM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beton yetmez sana, yürüyedur aslanım. senden cok yüksek beklentim var.
-
kanka bu unilerde mühendislik kurtarıyor, abartmayın. leş falan değiller
Özellerin çoğu böyle. Mef'te yüksek lisans dahil toplam 4000 öğrenci var. Bilgisayar Mühendisliğine şimdiye kadar 318 öğrenci kaydolmuş, 69 tanesini mezun etmişler. Çok küçük ve yeni bir üniversite Mef. Bu kadar az öğrenci için 100 tane hoca mı alsalardı?
Vasat demek ayıp olur, kurumun başındaki kişiler kaliteli ve güzel işler yapıyorlar. Gtü'ne girip hayatınızın yarısını Marmaraylarda geçireceğinize mesela bence bu tarz okullarda, şehrin göbeğinde, evine yakın okumak daha mantıklıdır.
-
ilk 500 olayına çok takılmamak gerek, fakülte ya da bölüm bazında bakmak lazım. Hacettepe tıp ya da odtü ee'nin kendi alanında ilk 500de olduğuna eminim.
-
türk alman iyi mi ya? bizim istanbuldaki evin biraz aşağısında kalıyor (yokuş aşağı speedrun koşarsan 2dk sürmez). mahalle üniversitesi gibi gördüm hep. bizim mahalledeydi çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanya'ya gitmek için gayet iyi bir seçenek. Okulun bazı sıkıntıları olduğunu biliyorum ama Berlin Teknik gibi okullardan hocalarla ders falan veriyorlar, çift diploma şansı veriyor, Alman firmalarında staj önceliği vs.
Almanya istemeyen biri için ise zaman kaybı ve gereksiz eziyet olur. Almanca ders işlemek ister miydiniz mesela ilk bunu sormalı insan kendine...
Galatasaray için aynı şeyin Fransızcası ama en azından yeri çok iyi, ulaşımı rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 16 Haziran 2022; 2:29:16 > -
Ben 78k ile Bolu İzzet Baysal Üniversitesini yazmıştım. Ankara'da yaşadığım için o sıralamaya herhangi bir üni tutmuyordu. Şu anlık halimden memnunum ama mezun olduğumda üni etiketi çok olumsuz etkiler mi acaba ? Kocaeli veya Sakarya istiyorum ama o üniversitelerin de sıralamaları çok düşmüştü.
-
hocam ben hep üniversitenin en dış duvarlarını ve tellerini gördüğüm için nasıl bir üniversite olduğu hakkında pek bir fikrim yoktu. internetten fotoğraflarına baktığımda mükemmel olduğunu gördüm az önce kampüsünün. konum olarak da güzel bir yerde (beykoz), okunabilir bence. kiralar ucuz sayılır istanbulun diğer yerlerine oranla. gezmek, kafa dinlemek isterseniz koskoca boğaz/sahil var. avrupaya geçmek isterseniz vapurla 10 dakikada istinyedesiniz zaten. istediğim bölümler olsa düşünürdüm cidden okumayı.
ceng mi
Hocam çırağanda mezuniyet yapabilmek için dolar ödüyorsun yalnız 😀😀😀😀
top üniversite mezunlarının yurt dışında master doktoraya kabul alması bir tık daha kolay olur. sen gre-gmat-toefl sınavlarından yüksek alıp makalelerin varsa kabul alırsın zaten ama bir boğaziçili koçlu daha rahat girer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir iki tane canlı yayına denk geldiğimde rektör yardımcısı özyeğin gibi olmak istiyoruz demişti. zor abi özyeğin gibi olmak. özyeğin de harvardlı hocalar var, internet sitelerine baktığımda bu sene mühendisliklerde abet, işletme ekonomi gibi iibf bölümlerinde aacsb akreditasyonu alıcaklar. mef bence butik bir okul.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üni demeyelim de, yüksek lise diyelim..
gidin bir meslek edinin.
ünide okuyup mezun olduğunuzda, sadece birilerinin sözcülüğünü yapmak için eğitim almış olursunuz.
-
meslek nasil edinecegiz peki nerelerde ogretiyorlar
Bunlar da laf var hocam ne yapalım diyince de çözüm üret diyoruz susuyor cevap yok ne yaparsan yap bunlar için yanlış
Özyeğin'deki para Mef'te yok, bu nedenle Mef Özyeğin'deki hocaları ve imkanları alamaz. Ama bahsettiğiniz rektör yardımcısı, Özyeğin'i kuran, kadrosunu toplayan kişi, Gezi olaylarında öğrencilerin yanında yer aldığı için okulla ilişiği kesilmişti.
Özyeğin'e girebiliyorsanız, puan veya maddiyat olarak gücünüz yetiyorsa Mef'e bakmayın zaten. Özyeğin'in bilgisayarda burslu sıralaması aşırı yükseldi, bu sene ilk 1000'le falan kapatabilir. Tam burs olmadan yurt+okul ücreti aşırı pahalı olur, bunlara daha uygun alternatif olarak Mef tercih edilebilir mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 16 Haziran 2022; 10:32:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X