Şimdi Ara

Kötü ünide okunmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta. tıp dışı kötü ünide okunmaz tıp da 5 şehir dışında okunmaz, okulun kalitesi her bölümde iliklerinize kadar hissettiriyor. Elin cerrahpasalisi avrupanın en güzel şehirlerinde erasmuslarla anlasiyor çırağan'da mezuniyet yapıyor küççük üniler makedonya ile erasmus yapıyor konferans salonlarında mezuniyet yapıyor.

• tıp, diş ve eğitim fakültesi dışındaki bölümlerde çok fark ediyor dediğiniz, bu bölümlerde fark etmemesinin sebebi çıktıktan sonra herkesi tekrardan sınava tabi tutmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless-1 -- 15 Haziran 2022; 21:4:45 >
  • Abi üniversite anladığım kadarıyla komplike bir şey zaten. 4 yıl yaşayacağı mekana ilerdeki maaşı gözüyle bakan adam düz kafalıdır zaten o gitsin okusun önemsiz bir yerde. Oradaki kaliteli insanlar bile bir çok kazanım sağlayacaktır insana. Başarmanın getirdiği özgüven , özgürlük , kendi ayakları üzerinde durmak... Böyle manevi şeyler de katıyor Tam olarak bunlar yüzünden çalışıyorum , daha aklımdan bir kere para hayali geçmedi.

• CEng >>>>> diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 15 Haziran 2022; 21:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp=bilkent ee> all.

sen tıp kazancak siralamayi yap sonrasini seninle konusuruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diş de farkediyor usta
    Hasta potansiyeli çok önemli
    Dişte en az 10-15 yılı doldurmamış fakülteye gitmenizi önermem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanka bu millet nasıl bilkent ee kazansın. 120b olmuş bilkent

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    7 yıl önce açıldı
    Taşra bile olsa Tıp yazın
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netlerim iyi şu an

• ben 14 bin yapayım 120 bişe degl

• Zaten Türkiyede okunabilecek 10 üniversite var onlarda zaten dünya çapında bile çok iyi üniversiteler değil

• escapes_ kullanıcısına yanıt

Devlet: Boun, İtü, ODTU, Hacettepe, Yıldız, Marmara, Türk-Alman, İyte, Galatasaray

Vakıf: Bilkent, Koç, Sabancı, TOBB, Yeditepe, Bahçeşehir, Özyeğin, Mef

Aklıma gelenleri sıralama gözetmeden saydım, kimse gocunmasın. Bölümüne göre daha eklenebilecek birçok üniversite var listeye. 6 tanesi arada sıyrılıyor, herkes biliyor onları.

Yalnız top üniversite olmadıysa hiç okunmaz tarzında düşünmek bence yanlış. Kıbrıs'ta mühendislik okuyup da iyi yerlerde olanları da biliyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 15 Haziran 2022; 22:31:54 >
  • Yok mu yatarak okuyup işe başlayabileceğim bir bölüm. Kendimi geliştirmek istemiyorum, ne önerirsiniz?

• ikigai kullanıcısına yanıt

kanka bu mefin olayı ne? rektörün dediğine göre okuldan herkes memnunmuş. herkes iş buluyomuş

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

milletvekilliği

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt
    bazı bölümlerde kendini sürekli geliştirmen gerekiyor yani okuduktan sonrada iş bitmiyor zamana ayak uyduramazsan ve kendini yenilemezsen her şey başa sarıyor tekrardan, bu bölümlerden biri ör. olarak bilgisayar yazılım müh.

• Bir kere İstanbul'un kalbinde, İtü'nün hemen karşısında Maslak'ta yeri. Rektörü, eski İtü rektörü olan Muhammed Şahin, rektör yardımcısı ise Özyeğin'in kurucu rektörü Erhan Erkut. Akademik kadrosuna bakarsanız, iyi olduğunu görebilirsiniz. Az sayıda öğrenciye, yenilikçi şekilde eğitim veriyorlar. Tahmin ediyorum; piyasa ile de kurdukları bağlarla, öğrencilerini iyi stajlara yöneltip, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri ve cv'lerini doldurmaları konusunda destek veriyorlardır.

Mef'te okumuyorum. Tahminlerim ve çıkarımlarım bir de yönetim kadrosuyla ilgili bildiklerimi yazdım. Okul bu kadar yeni ve küçük olmasına rağmen, sıralamalarda son senelerdeki yükselişi de dikkat çekici ayrıca.

Yine de okulların rektörleri (özellikle de özel okulların), kendi okullarıyla ilgili çok iyi konuşurlar. Her duyduğunuzu %100 doğru kabul etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 15 Haziran 2022; 23:37:51 >

• Herkes tıpçı mi olacak yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu adam iyi baya

• ikigai kullanıcısına yanıt
    aynen kardesim mef baya iyi

mef ceng'in 6 tane hocası var

vasatı yüceltiyorsunuz 6 tane hocalı yerde eğitim alıp ne halt olmayı bekliyosun.

• top şu kadar üniversite haricinde okunmaz, şu bölümler haricinde okunmaz gibi şeyler saçma geliyor bana.

ha tabi ki ülkemizde okunmayacak düzeyde, sadece var olmak için var olan üniversiteler mevcut, her yerden belli ediyorlar zaten kendilerini ( akademik başarı vs.) onlar haricinde, top üniversiteler dediğimiz üniversiteler ve ne bileyim adını şanını bildiğimiz üniversitelerde okunabilir diye düşünüyorum (uludağ, akdeniz vs.)

zaten siz ülkemizdeki en iyi üniversitede de okusanız, dünyadaki ilk 500 üniversite dışındaki bir üniversitede okumuş oluyorsunuz yani pekte bir önemi kalmıyor yurt dışı açısından, ülkemiz içerisinde farkınızı ortaya koymanızı sağlar fakat yurt dışında en iyi ile en kötü de okuyan arasındaki farkı kendini geliştirme düzeyi belirleyecek diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.