Bildirim
KOVA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ulan şu siyahiler üzülünce benim içim param parça oluyor. -
Aynen tek suçlu Kameni zaten.
Aptal Ozan 4 kere aynı hatayı yaptı.
Rvp desen hayalet.
Mehmet desen çöp olmuş.
Dirar gözünü kapatmış ne gelirse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamın yine şut/gol ortalaması düşük. volkanın ki nasıl?, kaleye gelen 3 şuttan 2 si kesin gol oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 24 Ağustos 2017; 22:28:7 > -
Bu adama kızacağınıza yönetime kızın , adam çizgi kalecisi büyük takımlarda oynayamaz ayağı leştir , defansta kalıp sürekli kontraya çıkan takımlarda oynamış en yakınında hep 10 metrede defans olmuş önünde böyle bir kaleci fenere alınmaz -
Takımdaki en masum adam kaleciydi. Kaleci tek başına oynayamaz, takım arkadaşları ona yardımcı olur. Ama bugun maçta yardımlaşma ve üretkenlik adına hiçbir şey yoktu. Organize atağı dogru dürüst yok, hırs yok, mücadele yok. Kaleci napsın? Ayrıca kaç tane kurtarış yaptı Kameni. O kurtarışlar olmasa maç 5 1 biterdi.
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Takımdaki en masum adam kaleciydi. Kaleci tek başına oynayamaz, takım arkadaşları ona yardımcı olur. Ama bugun maçta yardımlaşma ve üretkenlik adına hiçbir şey yoktu. Organize atağı dogru dürüst yok, hırs yok, mücadele yok. Kaleci napsın? Ayrıca kaç tane kurtarış yaptı Kameni. O kurtarışlar olmasa maç 5 1 biterdi.
Hırs mücadele tam gaz devam ediyordu.Fener bu turu almaya yakındı kesin geçtiler turu diyordum.Gitti gene saçma bir gol yedi Kameni takımda baktı 20 dakikada 3 gol atamayacak moral olarak çöktü. -
75 dakika forvetsiz oyna. 15 dakika gösterişten 2 forvet koy. Ozan'ı o kadar hataya rağmen oynatmaya devam et. Dirar kazmasını takıma koy sonra Kameni hatalı kardeş kusura bakma da futboldan anlamıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Furkanİpek
75 dakika forvetsiz oyna. 15 dakika gösterişten 2 forvet koy. Ozan'ı o kadar hataya rağmen oynatmaya devam et. Dirar kazmasını takıma koy sonra Kameni hatalı kardeş kusura bakma da futboldan anlamıyorsun.
Koskoca Aykut Hocam da mı anlamıyor ? Takımın zamana ihtiyacı var sadece taraftarın sabırlı olması lazım... -
Güldüm hadi
Verdim şukunu
Hatalı olanlar ozan , topal , porsuk, dirar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X