Şimdi Ara

Kova menü fiyatları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cinemaximum kova menü fiyatları ne kadar .?

Marsgate sitesine üye olmak sizce mantıklımı ?

not : ayda 2 defa sinemaya giderim . yanımda kız arkadaşımıda sayarsam 3-4 kez oluyor.

• Arbysden falan al knk çanta al bi de yanina sarip sarmala cantaya koy, ondan sonra gir içeri hiç bişey olmuyor. Cinemaximumdan alacan dünyanin parasi, dışardan sok bence, ben defalarca soktum şükür bişeycik olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Arbysden falan al knk çanta al bi de yanina sarip sarmala cantaya koy, ondan sonra gir içeri hiç bişey olmuyor. Cinemaximumdan alacan dünyanin parasi, dışardan sok bence, ben defalarca soktum şükür bişeycik olmadi.

Dişaridan sokmamayı düşünüyorum. Orda güzel yapiyorlar. Xxlarge alcam ne kadardır

• Arkadaşlar cevap yok mu

• 15 lira kova mısır + 2 içecek ile birlikte ama bunu bilet alırken söylüyorsun sana veriyorlar kova menü fişini biraz daha uyguna geliyor sanırım. Ama bende kız arkadaşımla gittiğimde, inip carfourdan çantaya dolduruyoruz istediğimizi öyle giriyoruz filme daha güzel oluyor. 15 liraya dolu şey alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

15 lira kova mısır + 2 içecek ile birlikte ama bunu bilet alırken söylüyorsun sana veriyorlar kova menü fişini biraz daha uyguna geliyor sanırım. Ama bende kız arkadaşımla gittiğimde, inip carfourdan çantaya dolduruyoruz istediğimizi öyle giriyoruz filme daha güzel oluyor. 15 liraya dolu şey alıyoruz.

dışarıdan mısırı nereden aliyorsunuz ve cinemaximumlardaki mısır gerçektende cok güzel oluyor. aynı tada ulaşabilecek mısır varsa dışarıdan alırım. kontrol etmiyolarmı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkarrow01

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

15 lira kova mısır + 2 içecek ile birlikte ama bunu bilet alırken söylüyorsun sana veriyorlar kova menü fişini biraz daha uyguna geliyor sanırım. Ama bende kız arkadaşımla gittiğimde, inip carfourdan çantaya dolduruyoruz istediğimizi öyle giriyoruz filme daha güzel oluyor. 15 liraya dolu şey alıyoruz.

dışarıdan mısırı nereden aliyorsunuz ve cinemaximumlardaki mısır gerçektende cok güzel oluyor. aynı tada ulaşabilecek mısır varsa dışarıdan alırım. kontrol etmiyolarmı hiç ?

Dostum ben çerezza alıyorum. Zaten pek mısır sevmediğimden dolayı önemsiyorum ama gene de tadi güzel yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 TL idi sanırım kova mısır + 2 içecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 11 Şubat 2015; 14:05:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.