Şimdi Ara

Koveea | 90 Cap | 1h/2silk | 22.06.2013!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koveea yeniden dogus! : ).

Selam arkadaslar , ilk hafta biraz problemler yasamistik malumunuz , fakat suan serverde hic bir bug yoktur ve bircok yenilikler eklenmisitr denemeden gecmeyin :)

Links

Koveea bir Ucretsiz Silkroad Online private serveridir
    Olağan editleri oldukça düşük tutup orjinalliği bozmamaya dikkat verdik
    Tam olarak profesyonel bir kadrodan olusup , gerek oyun ici , gerek oyun dısı güvenlikler kontrole alınmıstır

• Server Cap | 90

• 1Saat / 1 Silk Mevcut

• Baslangic Level: 24 (Ilk leveller sıkıcı oldugundan böyle yapmislar.)

• Only Chiness - Sadece Chiness | 9D Sun Itemler kaldırıldı

• Job Rates | 70x

• Exp Rates | 40x

• SP Rates | 100x | Bu rate SP Farm yapmadan FF olarak gidecek kadar yeter

• Item Cap : 9D

• 9d Moon itemler Droplardan kaldırıldı. (Coinlerle Sadece npclerden alınabiliyor)

• 1-6d som +3 itemler npcde normal npc fiyatinda ( Kasilmak icin )

• IP Limit = 3

• En yuksek plus = 12[/list]

Skill düzenleme ve degisiklikleri

• Lightning Walk Speed skili %105 speed veriyor

• Sun itemler kaldırıldı

• Glavie Karakterlere 98 Lv - Flying Dragon Flash skili eklendi. ( Dmgsi düşürüldü )

• Force impotent skili kaldırıldı

• Purification Pills bugu fixlendi

• Devil spirit kaldırıldı

• 9D Stone drop rateleri yükseltildi , 9d tabletler oyundan kaldırıldı.

• Vigor Grainler ( %25 ) Oyundan kaldırıldı , Normal Vigorlar eklendi

• Silk itemleri , Unique ve bazı job canavarlarından düşüyor

• Değişik renkler ( Oyunun orjinalliğini bozmuyacak şekilde )+10 to +12.

• Bicheon damagesi %7 artırıldı

• Heuksal stun %5 düşürüldü

• Bow skillerin bazılarında yükseltme yapıldı

• Force debuffs tutma olasılıgı %45'e düşürüldü

• Ress scrollar kaldırıldı

• Defence scrollar kaldırıldı

• Gold dropları normale oranla düşürüldü , orjinalliği bozmamak için

• Hotan fortress war her Pazar 20:00 Da [/list]

Unique Ozellikleri

[list]
  • Roc leveli 90'a düsürüldü, dmg/defence'ler 90a uygun ayarlandı
  • Medusa leveli 90'a düsürüldü, dmg/defence'ler 90a uygun ayarlandı
  • Değisik 90 level uniqueler. ( Oyunun orjinalliğini asla bozmayacak şekilde )
  • Unique room olusturuldu , Mob'larda kasılmak istemiyenler için , ( Nerede ise aynı exp'i veriyor fakat party ile girildiğinde daha zevkli olacağını düşündük )
  • Sitedeki Unique rankta otomatik ödüller verilmektedir , title vs..

Events

Eventler her serverde oldugu gibi standarttır ( Oldukca az yapmayi planlıyoruz , cıvkını cıkartmamak gerekir
    Herhangi bir öneriniz olursa , takımımızdan herhangi birine mesaj gönderebilirsiniz.

Destek - Soru - Oneriler

• Websitede Canlı Destek Hafta için hergün. 12:00-21:00
  • Email desteği websitede mevcut , herhangi bir problem - aksaklıkta gönderdiğiniz mailler en gec 1 saat içinde kesintisiz cevaplanacaktır.
  • Skype-WhatsApp Canlı Destek : Her gün 12:00 - 21:00 Gönderdiğiniz mesajlar en geç 1 saat içinde cevaplanacaktır.[/list]

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burn4161 -- 25 Haziran 2013; 16:22:50 >

• Server stabil oldu 6 gündür hiç problem yok gelin oynuylaım arkadaslar..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burn4161

Server stabil oldu 6 gündür hiç problem yok gelin oynuylaım arkadaslar..:D

Kac lvl oldun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2. gün 90 oldum kardes ama biraz problemliydi oyun. suan hic problem yok cok keyifli^^
  • Bu adamın reklamını yaptığı bu server'ı asla önermiyorum ayrıca bu eleman normal bir oyuncu olmayıp doğrudan sw ile alakalı birisidir ve 2. gün 90 oldum diyor , oyun açıldığında 2. gün kimse 90 olamadı ve zaten bir kaç gün sonra oyun 2 haftalık bir bakıma alındı ( artık 2 hafta boyunca ne yaptılarsa :D ) kesinlikle önermiyorum BOŞ BİR SW
  • Allahim ne kadar issiz adam var su dunyada coluk cocuk forumlarda dolasiyor ... gerizekali herif daha serveri indirmemis bile milleti kendi serverine cekmeye calisiyor zekali arkadasim benim :)

Server 10 gundur stabil 1 kere bile kapanmadi bos cene yapma burda :) onermiyormus sen kimsin onermiyorsun aksam aksam guldurme :D
  • quote:

Allahim ne kadar issiz adam var su dunyada coluk cocuk forumlarda dolasiyor ... gerizekali herif daha serveri indirmemis bile milleti kendi serverine cekmeye calisiyor zekali arkadasim benim :)

Server 10 gundur stabil 1 kere bile kapanmadi bos cene yapma burda :) onermiyormus sen kimsin onermiyorsun aksam aksam guldurme :D

İthamlarından kimin çoluk çocuk olduğu belli oluyor.Ayrıca server'ı indirmediğimi nerden biliyorsun ? ve kendime ait bir server'ım olmadığımdan , oyuncu çekme çabamda yok.Eğer olsaydı senin gibi fuzuli insanın konusuna gelip reklam yapma tenezzülüde etmezdim. Bu kafaylada bir adım daha ilerleyemezsin. Bol checkli ve bakımlı server'ın ile iyi eğlenceler sana.
  • Wakisazhi kullanıcısına yanıt
    Checkmi ? bu check birtek sanami oluyor beyinsizmisin sen ? harbi anlama kapasiten yok sanirim :) 200 online oyuncu var senin gibi gerizekali bir adam gelicegine 10 adam eksilsin daha iyi 13 yasinda cocuklar foruma girerse boyle oluyor iste :D 10 gundur kapanmayan servere bol checkli diyo :D Kiskanma kardes yarasi olan gocunur :D
  • quote:

Checkmi ? bu check birtek sanami oluyor beyinsizmisin sen ? harbi anlama kapasiten yok sanirim :) 200 online oyuncu var senin gibi gerizekali bir adam gelicegine 10 adam eksilsin daha iyi 13 yasinda cocuklar foruma girerse boyle oluyor iste :D 10 gundur kapanmayan servere bol checkli diyo :D Kiskanma kardes yarasi olan gocunur :D

aaaa sw komple mi kapandı ?
  • Sw kapalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fail :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.