Şimdi Ara

Koveea | Only Chiness - 90 Cap - Velestia oynuyanlar buraya. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Player sayısı ne alemde, bende sıkıldım Silkroad oynayasım var

Şuan ;

Players online: 254/1000
    Max online: 274

Açılalı ne kadar oldu ?

Dün gece 2'de açıldı fakat şuan ddos saldırıları var Velestia serverından bazı kişiler saldırıyor o yüzden sıklıkla dc yiyoruz host değiştircekler 1-2 gün içinde.

Edit : Server kapatıldı "Server offline for few hours until we change the host ." En güzelini yaptılar host değişene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 10 Haziran 2013; 21:24:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

Server aynı Velestia'nın ilk günleri gibi olmaya başladı. Adam akıllı bir yer buluyoruz oda cıvıtıyor.

Kardeşim konustumda , 50kisiden fazla aynı kisi attack yapınca , istanbul emniyet müdürlüğünün sitesi bile çöküyor normal bişey yani :D , ama düzelticekler konustum , 250$'a yeni host aldılar , daha check olmucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burn4161

quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

Server aynı Velestia'nın ilk günleri gibi olmaya başladı. Adam akıllı bir yer buluyoruz oda cıvıtıyor.

Kardeşim konustumda , 50kisiden fazla aynı kisi attack yapınca , istanbul emniyet müdürlüğünün sitesi bile çöküyor normal bişey yani :D , ama düzelticekler konustum , 250$'a yeni host aldılar , daha check olmucak :)

Hadi inşallah bakalım ya
  • Daha sorun olmaz dediler yine saat başı dc yiyoruz.
  • Bi girip bakim dedim, server offline...
  • Yarın açılacak server, host değiştiriyolar +olarak ddos protect sistemi kuruyolar şuan. Yarın inş bi sıkıntı kalmıcak
  • bende geleceğim beyler guild var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

bende geleceğim beyler guild var mı

"Inseperables" diye bir türk guildi var ancak türk unionlarının her zaman sorunlu olduğunu düşünerekten serverın en iyi guildlerinden olan "Experts" guildine katıldım uluslararası olan ve sadece ingilizce konuşulan yüksek levellilerin takıldığı bi guild(düşük levelları alıyorlar) tek eksiği unionu yok ama masterla konuştum kısa zamanda FW için union oluşturacağız.
    nikim "Bowman" oyun içi yardım için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

bende geleceğim beyler guild var mı

"Inseperables" diye bir türk guildi var ancak türk unionlarının her zaman sorunlu olduğunu düşünerekten serverın en iyi guildlerinden olan "Experts" guildine katıldım uluslararası olan ve sadece ingilizce konuşulan yüksek levellilerin takıldığı bi guild(düşük levelları alıyorlar) tek eksiği unionu yok ama masterla konuştum kısa zamanda FW için union oluşturacağız.
    nikim "Bowman" oyun içi yardım için :)

oyunu bu gece indirmeyi düşünüyorum . online olunca pm atarım :) yarın açık olur mu server

• Echoés kullanıcısına yanıt
    Yeni Host + Ddos protect kurdular dün gece 600dolara resimlerini göndermiş face'e.

Server online şuan herhangi bir sıkıntı yok lag 0 şuan, 2 gün boyunca da exp ve saat başı gelen silki arttırdılar event tarzı. Başlayacak varsa düşünmesin şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeCelen

Yeni Host + Ddos protect kurdular dün gece 600dolara resimlerini göndermiş face'e.

Server online şuan herhangi bir sıkıntı yok lag 0 şuan, 2 gün boyunca da exp ve saat başı gelen silki arttırdılar event tarzı. Başlayacak varsa düşünmesin şuan.

oyunu indirdim koveea.com a giremiyorum üyelik için. clientte çalışmıyor . yeni media upload etmişler sorun hala devam ediyor?
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    evet hosttan sonra yeni media yayınladılar onu indirmen lazım launcher falan değişti dün. Sitesinde sorun yok ben giriyorum normal olarak
  • quote:

evet hosttan sonra yeni media yayınladılar onu indirmen lazım launcher falan değişti dün. Sitesinde sorun yok ben giriyorum normal olarak

login ekranı geliyor şuan. ama register için sayfaya giremiyorum

http://www.koveea.com

sende nasıl açılıyor anlamadım
  • http://5.153.11.23/

burdan gir ;)
  • int charlar haddinden fazlamı vuruyo yoksa banamı öyle geliyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rétribution

int charlar haddinden fazlamı vuruyo yoksa banamı öyle geliyo?

aynen öyle kardeşim. Özellikle lv 90da açılan buz meteoru bildiğin hayvan gibi vuruyor.
  • register olamıyorum. server kapalı mı
  • Evet kapalı malesef, gündüz açıcaz dediler ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. İlgimi kaybettim bu servera. Çok iyi bir server olma kapasitesi varken saldırılardan 4günde 2,5 gün offline kaldı server.
  • quote:

Evet kapalı malesef, gündüz açıcaz dediler ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. İlgimi kaybettim bu servera. Çok iyi bir server olma kapasitesi varken saldırılardan 4günde 2,5 gün offline kaldı server.

hala bekliyorum pc başında, hala açılmadı
  • Arkadaslar uzun bir aradan sonra güvenlik ayarları sanırım bitmiş , suan test ediyorlar ve oyun acıldı , girebilirsiniz , iyi günler :D oyundan pm atarsınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.