Battı balık yan gider , bundan sonra bu sw den adam olmaz. 22.6.2013 tarihinde saat 12.00 yine Check yaptılar ve 1-2 hafta daha check durur. Rezillikten başka hiç birşey değil
Wakisazhi
kullanıcısına yanıt
bu sw'den sorunlu olan bir türk ve gerçekten lanet olsun , geri zekalı herifler birşeyi yapamıyor server yine check oldu, Allah belasını versin böyle bilmeden işe kalkışan ve arkasında mağdur ettiği insanları düşünmeden çalışan salakların
server başından fail zaten. Burada Velestia'nın reklamını yapmak istemem ama Velestia'nın kopyası bir oyun çıkarılmış.
Velestia da sütten çıkma ak kaşık değil zaten. Önceden çok check oluyordu. Ancak onlar da Host değiştirdiler 4 gün falan kapalı kaldı oyun. Ondan sonra bir açıldı pir açıldı daha da kapanmadı. İmage kod da sabitlenince bota bırakıp işine gücüne giden insanlar için iyi oldu diyebiliriz.
Şimdi Wipe geliyor. Sıfırdan açılacak yarın 16:00 da server açılacak sanırım. Sıfırdan başlamak isteyenler için iyi bir seçim. Herkesi bekleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma
server başından fail zaten. Burada Velestia'nın reklamını yapmak istemem ama Velestia'nın kopyası bir oyun çıkarılmış.
Velestia da sütten çıkma ak kaşık değil zaten. Önceden çok check oluyordu. Ancak onlar da Host değiştirdiler 4 gün falan kapalı kaldı oyun. Ondan sonra bir açıldı pir açıldı daha da kapanmadı. İmage kod da sabitlenince bota bırakıp işine gücüne giden insanlar için iyi oldu diyebiliriz.
Şimdi Wipe geliyor. Sıfırdan açılacak yarın 16:00 da server açılacak sanırım. Sıfırdan başlamak isteyenler için iyi bir seçim. Herkesi bekleriz.
Server'in 0lanması gerçekten iyi oldu.Piyasada kaliteli server kalmamıştı :)
Yaşını başını almış aklı yerinde olan arkadaşlarla guild kurabiliriz.Bu saatten sonra çoluk çocukla uğraşılmaz.
Fotojenik ElmaF
kullanıcısına yanıt
Bugün test ediliyor istiyen girebilir kelimesini sen nası anlıyorsan o senın problemın kardes :)
burn4161B
kullanıcısına yanıt
bıraksana !! bu sw ile bariz bir alakan var , ısrarla savunuyorsun ! Ben hayatımda hiç bir private sw'nin 10 gün kapanıp geri açılmaya çalıştığını görmedim. Adamlar baştan aşşağıya sw'yi 1 günde yapıp sitesiyle beraber teslim ediyorlar ! 10 Gündür milletten yediği küfürün hatti hesabı yok ! Asla gelmem zaten , bir çok oyuncuda böyle düşünüyor.
Hem gelip konuda ahkam kesiyor hemde suclu biz oluyoruz töbe yarabbim ne mal insanlar var su dünyada aman gelme sen olmazsan nası oynarız biz canım :D
avrupa varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma
link alabilirmiyim?
Serverdeki tüm problemler bitmiş gelin oynuyalım gerçekten on numara server suan :D
quote:
Orijinalden alıntı: burn4161
Serverdeki tüm problemler bitmiş gelin oynuyalım gerçekten on numara server suan :D
NAH bitmiş , büyük ihtimal faceden mesajlara cevap veren hödük'te sensin. Bitti bitti diyip milleti kandırıyorsunuz , oyuna giremiyoruz , saat başı check !! ne lan bu
Wakisazhi
kullanıcısına yanıt
Dün oyunu bırakıp sildiğini ve birdaha girmiyeceğini söylüyorsun , bugün oyun check diyorsun ne hasta ruhlu adamlar var allahim ya , facebooka girip paylasilan mesajlari okusan update oldugunu görürsün ,
quote:
Orijinalden alıntı: burn4161
Dün oyunu bırakıp sildiğini ve birdaha girmiyeceğini söylüyorsun , bugün oyun check diyorsun ne hasta ruhlu adamlar var allahim ya , facebooka girip paylasilan mesajlari okusan update oldugunu görürsün ,
hasta ruhlu olan sensin bence , ben oraya OYUN BUGÜN ' CHECK ' yazmadım , dikkatli oku ! Okumayıda bilmiyorsun galiba ?
Ben dünden beri oyundayım hiç bir problem yok tüm arkadaslarımlada oynuyoruz konuyu baltalama bidaha cevap vermezsen sevinirim. iyi günler
Gelicek arkadaşlar pm atsın guilde beklerim :D
Wakisazhi
kullanıcısına yanıt
Sw ilk açıldığında başlayanlardan biri olarak , oyunu beğenmiştim . Fakat şuan asla tavsiye etmiyorum ! Sayamadım check'ler , vaad edilipte yapılmayanlar ! En ufak bir sorunda kendileri fixleyemeyip , başkalarına fixlettirmek için günlerce bekleyen ( 10 gün ) bir oyundan söz ediyorum ! İlla deneyip bakmak istiyorsanız , gerekli bilgiler yukarda verilmiş , başlayabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme