Arkadaşlar ben anasiteye girip hacklenmiştim.Şimdi şifremi değiştirdim ama gizli soruyu sormadı. Ama değiştirdiniz yazıyor.Değiştirdiğim şifre knightı hackleyene gider mi?
up
Knight'ı kim hacklemiş bilader ? ^^
ben girdim(Launcher deki home pageden).Sonra id sifre yazdım biraz dolandım sitede sabah girdim itemler yok!
hmmm knightın sitesi hacklendi diyolardı ama sen bi pcyi tarat virüs vardır bleki
her gün taratıom hiç birşey çıkmıyor.Zaten giren de soyuluyor.
Ko sitesinimi hacklemişlerr bırakın kolpa haberleri
senin girdiğin fake sitedir yada virüs vardır
gizli soru sormadı diosun kendin fake ye girmişsindir büük ihtimal biryere tıkladn onlarda senin Usko kapandıgında açılan siteni fake siteyle değiştirdi uskonun sitesini giriorum die fake siteye girdin yada başka birşey var virüs keylogger falan pc'n de
Ko sitesinimi hacklemişlerr bırakın kolpa haberleri
senin girdiğin fake sitedir yada virüs vardır
gizli soru sormadı diosun kendin fake ye girmişsindir büük ihtimal biryere tıkladn onlarda senin Usko kapandıgında açılan siteni fake siteyle değiştirdi uskonun sitesini giriorum die fake siteye girdin yada başka birşey var virüs keylogger falan pc'n de
knkam gercekten doru bi haber bnde siteden hacklendim%80 çunku bu kadar kişininki tesadüf olamaz
www.knightonlineVVorld.com burdan hacklenmeyesin?
yaw ne adamlarsınız o kadar da soylenıor bilmediğiniz sitelere id pass yazmayın diye adamlar knight ın resmi sitesini alıp bi sayfanın üzerine yapıstırıorlar id pass bolumune de kendi keyloggerını koyuorlar olay bu kadar basit
bence tbl ile oynadın ve tbl yi yüklediğin site homepage yi kendi fake sitelerine çevirdi ve............
Ben bugün şifremi değiştirdim hiçbir sorun yok.....Girdiğin siteyi iyice bi kontrol et....
bende hackledındım kowolrde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme