Şimdi Ara

***koxp clan ZErotolorence olympia!!!****** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birileri kuyruguna basınca ortaya cıkıyor bu adamlar örnek vermek gerekirse edana da xxx arph lar. ve zerotolerance . bizde bu oyunu oynuyoruz ve az cok neyin ne oldugunu öğrendik saçma sapan açıklamalarda bulunup suyüzüne cıkmaya calışmayın daha fazla batıyorsunuz
  • Arkadaşım adamın skıllere bakın diyosun ama adamda 1500 buff war 960 deill o eet çokkk eski buujust4ever Şuan İronMix de deil mı
  • Muhaaaaaa ne alaka koxp calısıyo su an bu 1
    koxp deilse de illegal bi prog bu 2
    boyle sylere gıcık oluyom yok dupe yok yok koxp yok catır cutur var koxp ....
    quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Koxp değil Kosp.Bu foto bayağı eski.Kosp ne zamandır çalışmıyor
  • aeston çok haklısın katılıyorum sana başarılar dilerim !!!!
  • Kosp Vb. İllegaL oldugunu sanmıyorum..
  • aeston sen clanındaki adamları kontrol et ondan sonra gel diğerlerine çamur at...cecillia filan türklere küfür etti diyorsun....clanındaki valent1ne cz aposda önce ks yapıyor sonra türklere ve allaha küfür edior....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

aeston sen clanındaki adamları kontrol et ondan sonra gel diğerlerine çamur at...cecillia filan türklere küfür etti diyorsun....clanındaki valent1ne cz aposda önce ks yapıyor sonra türklere ve allaha küfür edior....

Wejder sana katılıyorun sen bi ara zt idin daha iyi tanıyorsundur
    Aeston sizin ne olduğunuzu bütün server biliyo işinize geleni yaparsınız hep sizin eski adamlar Zhen Ancient beraber başladığınız adamları np için sattınız belki atmadın clandan ama dışlıyonuz adamları adamlarda çıkıyor napsınlar poyr4z,just bunlar hep böle ayrıldılar
    Ayrıca sizin clandaki Alize:Keyra HQ bunlarrın ettiği küfürler Ceciladan daha fazlasını yaptılar np uğruna adamlara göz yumdunuz The sizin clandan 50 kat daha seviyeli ve Daha saygılıdır
    flayingdaggers gelince adam aylarca combo programıyla cz de kastı kosp her halt vardı onda
    Ama o adamın başkalarını ezmedi siz yükselmek için herkesi altınıza aldınız Herkesi kullandınız
    Siz CSW elinizdeydi bug oldu kaptırdınız adamlar alınca simgelerini türk bayrağı yaptılar Valla çok şaşırdım
    Simgenizi değiştirmek zorunda değilsiniz tabi ama bu inceliği gösteremediniz bilmem kaç ay sizdeydi kale Türk clanı demeye bin şahit lazım Ayrıca o inceliği gösteren RememberPower(Sanırım) üyelerine sonsuz teşekkürler
    Ben zt girmedim dışardan bildiklerim bu forumda olayların iç yüzünü bilenler var en iyisimi sen hiç konuşma onlar konuşursa çok daha fazla batarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: JusTaLiLBiT

lan draculius la ally yapıp kaleyi almak kolay tabi sonrada kaç saat sövmüştünüz bize bu arada ben MaDDaFaCCa rememberme clanındaydım neyse ztn char 2 ay önce hack yedi ama çok serefsizlikler yaptınız siz zmn ında

Zamanında CSW oda Dra sayesinde almıştınız zaten kesin bi kanıtım yoktu ama bunu yaptınızdan adım gibi emindim
    Arkadaş clandaymış zaten işte kanıtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 30 Haziran 2006; 8:04:09 >

• pardon değiştir yerine alıntıya basmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 30 Haziran 2006; 7:48:13 >
  • adamların alt clanlarından 62 adam vardı
  • Orda Nazosh joined dio o benim amam kospla alakam yok
  • only_xul demişti zamanında draculius a ben 1milyar a satmıyorum kendimi draculius lideride aynen şöle demişti satılacak adamı satarım birleşerek csw almışlardır tamemen düzenbazlıkla hileyle
  • vanet1na kufur mu etti o adam zaten turk kendinemi kufretti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Time2Burn::

Birincisi ben orda herhangi bir 3 ok ya da 5 ok animasyonu ya da auto heal animasyonu goremiyorum? Serverin basinda herkes archer idi. Cunku lvl 55'e kadar archer daha kolay xp kasar ve adamlar orda item cikartma derdindeler gordugum uzre. Ayrica o partyde ::Vidi:: yi de goremiyorum? ::Vici:: sadece aoe party lerinde digerlerini kasmasi icin acilan bir chardi ki artik oyuna sokulmuyor. ::Viki:: nin kurdugu clan bizim ally clanimiz falan degil. Sadece kalabalik bir mage toplulugunun novalarinin bize CSW'de yardimci olabilecegini dusunmustuk, o yuzden kurulan gecici fake bir clandi. Daha sonra ::Viki:: clani devam ettirdi kendi tercihidir, bizimle bir alakasi yok.

Guardian clanindaki arkadasa da sunu soyleyim. O CSW'ye girebilmek icin gerekli olan grade 3 ve pelerin icin her Allah'in gunu 7/24 nova town bug yapan mage lerine yat kalk dua et.

Her neyse ben dedigim gibi lvl 60'tan sonra ZT'ye girdim arkadaslar. O ss'de dedigim gibi su an clanda bulunan sadece Mantus var ki o da zamaninda banlandi, cezasini cekti. O da biliyor bu isin yanlis oldugunu (Her gun yuzunu gordugum adam.) ve dedigim gibi su an clandaki en dusuk levelli arkadas, ayriyetten hack yedi ve daha yeni lvl/item kasmaya basladi. Rica ediyorum 2-3 tane zibidinin zamaninda yapmis oldugu seyler yuzunden tum clani yargilamayin lutfen. Bu clanin pek cok uyesi kisilik acisindan tahmin ettiginizden cok daha iyi insanlar ve bu oyunun hakkini vererek ve legit oynayan insanlar.

csw yi remember da bir nevi hileyle aldı kimse sesini çıkartmıyor

iki gün öcne de gece bütün clanlar human-orc grate 5 oldu sadece REmember Grate 1 di neden acaba hep böyle oluyor hiç yargılamıyorsunuz

• Adamlar zamanında koxpla yada bilekleriyle kasmışlardır şimdi de zerotolorance yi eleştirmek bize birşey kazandırmaz.
  • Adam ordan mirage düşürmüüş vay be..
  • quote:

Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__

Adam ordan mirage düşürmüüş vay be..

yorum yok
  • bu clanı daha ii tanımak için ups....

bu clan kosper oldugu kadar ksci...

1 aydır o2 trollerde kasıoz...fage o clandan çıkalı beri o slotu kitledik..ama bunlar her sabah gelir ks yaparlar...alamıcaklarını anlayınca giderler...
    1 ay öncesine kadar o slot zeronundu....fage sayesinde toplanıorlardı..şimdi fageye kosper diorlar...
    kimin kospcu oldugu belli...
    humanlar da 5 kuruşluk itibar görmüorlar...ne savaşa giriorlar ne de czde kendilerini belli ediorlar...
    bi csw de hayat belirtileri vardı....o da 3 ally clanla....rememberme de ona el koydu...ot gibi oynuorlar oyunu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wejder -- 22 Temmuz 2006; 23:11:01 >
  • Yalan tamamen dürüst bir clan ZeroTolerance clanı
  • tabi bunlar da fotomontaj zaten..adam boş zamanında uraşmış...zeronun adamlarını tek tek kesip kopyalarak harpy slotuna montajlamış..
    üffffffff!!
  • başta bende koxp clan demiştim ama time2burn acıklamıs daha fazlasına gerek yok...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.