Şimdi Ara

***koxp clan ZErotolorence olympia!!!******

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alın size olympiada koxpla kasan clan;)

resimler alıntıdır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weapon1down -- 29 Haziran 2006; 22:40:33 >

• ordaki propgram koxp deil :P
  • Koxp değil Kosp.Bu foto bayağı eski.Kosp ne zamandır çalışmıyor
  • sonucta adamlar kollukları yanıoken kospla kasmışlar just4ever lwl 70 suan
  • bba bu cok eski ya viki flan var mantus flan ya sen dersenki zt koxpla kasan clan yuh derm 2 tane adam gösteriosn bna ordan ve bnlar ztnin sıkı adamları deiller ne blm aeston winston struggler flan deil ism vrerek dsen viki mantus flam daa ii olr clana mal etmek yanlıs ayrıca koxp ve kosp tmamen farklı sylerdir
  • Priestin skillere bakın 54+ deil 960 buff var. ZeroTolerance gibi bi clanda 54- oyuncu olabilir mi? Foto kaç ay önce çekildi kim bilir? Hem koxp çalışmıyor doğru söylüyo arkadaş...
  • 3 ay once 5 ay once ne farkeder?kospla kasmıslar zamanındaki simdi 70 olmus.simdi ebemizi aglatıolar savunulacak bi tarafı yok o klanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    18 yıl önce açıldı
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vici viki zeronun temel adamlrıydı just4ever lwl 70 ...mantusu da herkes bilio saetn ;) ee zero bunlarla csw yi almadımı? şimdi ordakiler zero deilmi?
  • öyle yada böle adamların ne oldugunu kanıtlamışlar :D bir de bunlar çok temiz adammış gibi csw yi elimizden aldılar diye ağlıyorlardı. sanıyorum manes e geçeceklermiş ve orda da en büyük olcaz diyorlar olursunuz paşam kosp koxp vb varken
  • Adamlar 1. clan ama nası olduklarının bi kanıtı ss leri buraya ulaştıran arkadaş tşk.. edıyorum...
  • ::Viki:: - Clanda degil.
    ::Vici:: - Clanda degil.
    Just4Ever - Clanda degil.
    ZheN - Clanda degil.
    Digerlerini tanimiyorum, clanda degil.

Mantus zamaninda 1 ay boyunca banlandi, simdi clandaki en dusuk levelli kisi. Lvl 62.

Ben o sirada ZT'de degildim yanliz sana sunu soyleyim. Bilmeden etmeden atip tutuyorsun. O adamlar clanin temel adamlari falan degillerdi. CZ aoe, troll, deru, golem, ve eslant aoe spotlarini dolasanlar veyahut partilerimizde bulunanlar bizim nasil lvl kastigimizi iyi bilirler. Yabanci forumlardan aldigin bu aylar aylar oncesinden cekilen screenshot lar sirf Turk oldugumuzdan dolayi bizi kotulemek icin aylar aylar sonra tekrardan gundeme getirilen amaci bizi kotulemekten baska birsey olmayan konulardir.

Ayriyetten yeni servera gecmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Time2Burn:: -- 30 Haziran 2006; 0:17:37 >
  • şimdi burda sizin clandan adamlar koxpla kasmıomu? wede vidi vici viki clanın temel adamları deilmilerdei şimdi vici yada viki sizin alt clanınızı kurmadımı ? zamanında bu adamlarda csw ye girmedinz mi?
  • quote:

::Viki:: - Clanda degil.
    ::Vici:: - Clanda degil.
    Just4Ever - Clanda degil.
    ZheN - Clanda degil.
    Digerlerini tanimiyorum, clanda degil.

Mantus zamaninda 1 ay boyunca banlandi, simdi clandaki en dusuk levelli kisi. Lvl 62.

Ben o sirada ZT'de degildim yanliz sana sunu soyleyim. Bilmeden etmeden atip tutuyorsun. O adamlar clanin temel adamlari falan degillerdi. CZ aoe, troll, deru, golem, ve eslant aoe spotlarini dolasanlar veyahut partilerimizde bulunanlar bizim nasil lvl kastigimizi iyi bilirler. Yabanci forumlardan aldigin bu aylar aylar oncesinden cekilen screenshot lar sirf Turk oldugumuzdan dolayi bizi kotulemek icin aylar aylar sonra tekrardan gundeme getirilen amaci bizi kotulemekten baska birsey olmayan konulardir.

ben olympianın ilk başlarında GuarDiaN clanındaydım ve csw ye bir çok kere girdik orda kafama novaları viki den vici den yedim mi ? yedim sonuçta kospla kasan adamlar zamanında alınmış bir delos var. benim söylemek istediğim zamanında forumda delos gitti diye ağlayan haklarının yenildiğini düşünen zerotolerance clanından arkadaşlar vardı onlara güzel bir yanıt olmuştur bu ss ler

• Birincisi ben orda herhangi bir 3 ok ya da 5 ok animasyonu ya da auto heal animasyonu goremiyorum? Serverin basinda herkes archer idi. Cunku lvl 55'e kadar archer daha kolay xp kasar ve adamlar orda item cikartma derdindeler gordugum uzre. Ayrica o partyde ::Vidi:: yi de goremiyorum? ::Vici:: sadece aoe party lerinde digerlerini kasmasi icin acilan bir chardi ki artik oyuna sokulmuyor. ::Viki:: nin kurdugu clan bizim ally clanimiz falan degil. Sadece kalabalik bir mage toplulugunun novalarinin bize CSW'de yardimci olabilecegini dusunmustuk, o yuzden kurulan gecici fake bir clandi. Daha sonra ::Viki:: clani devam ettirdi kendi tercihidir, bizimle bir alakasi yok.

Guardian clanindaki arkadasa da sunu soyleyim. O CSW'ye girebilmek icin gerekli olan grade 3 ve pelerin icin her Allah'in gunu 7/24 nova town bug yapan mage lerine yat kalk dua et.

Her neyse ben dedigim gibi lvl 60'tan sonra ZT'ye girdim arkadaslar. O ss'de dedigim gibi su an clanda bulunan sadece Mantus var ki o da zamaninda banlandi, cezasini cekti. O da biliyor bu isin yanlis oldugunu (Her gun yuzunu gordugum adam.) ve dedigim gibi su an clandaki en dusuk levelli arkadas, ayriyetten hack yedi ve daha yeni lvl/item kasmaya basladi. Rica ediyorum 2-3 tane zibidinin zamaninda yapmis oldugu seyler yuzunden tum clani yargilamayin lutfen. Bu clanin pek cok uyesi kisilik acisindan tahmin ettiginizden cok daha iyi insanlar ve bu oyunun hakkini vererek ve legit oynayan insanlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Time2Burn::

Birincisi ben orda herhangi bir 3 ok ya da 5 ok animasyonu ya da auto heal animasyonu goremiyorum? Serverin basinda herkes archer idi. Cunku lvl 55'e kadar archer daha kolay xp kasar ve adamlar orda item cikartma derdindeler gordugum uzre. Ayrica o partyde ::Vidi:: yi de goremiyorum? ::Vici:: sadece aoe party lerinde digerlerini kasmasi icin acilan bir chardi ki artik oyuna sokulmuyor. ::Viki:: nin kurdugu clan bizim ally clanimiz falan degil. Sadece kalabalik bir mage toplulugunun novalarinin bize CSW'de yardimci olabilecegini dusunmustuk, o yuzden kurulan gecici fake bir clandi. Daha sonra ::Viki:: clani devam ettirdi kendi tercihidir, bizimle bir alakasi yok.

Guardian clanindaki arkadasa da sunu soyleyim. O CSW'ye girebilmek icin gerekli olan grade 3 ve pelerin icin her Allah'in gunu 7/24 nova town bug yapan mage lerine yat kalk dua et.

Her neyse ben dedigim gibi lvl 60'tan sonra ZT'ye girdim arkadaslar. O ss'de dedigim gibi su an clanda bulunan sadece Mantus var ki o da zamaninda banlandi, cezasini cekti. O da biliyor bu isin yanlis oldugunu (Her gun yuzunu gordugum adam.) ve dedigim gibi su an clandaki en dusuk levelli arkadas, ayriyetten hack yedi ve daha yeni lvl/item kasmaya basladi. Rica ediyorum 2-3 tane zibidinin zamaninda yapmis oldugu seyler yuzunden tum clani yargilamayin lutfen. Bu clanin pek cok uyesi kisilik acisindan tahmin ettiginizden cok daha iyi insanlar ve bu oyunun hakkini vererek ve legit oynayan insanlar.

Çok Güzel Şekilde Açıklamıssn Teşşekküler Ch1maera...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeviIish -- 30 Haziran 2006; 12:48:19 >

• ben sadece 1 sey söliip gidicem siz bu adamlarla almadnz mı csw yi? bizim yedigimz novaları mg mi düşürodu?
  • Ya ben mi anlatamiyorum yoksa sen mi anlamamakta israrcisin. Ben clana lvl 60'tan sonra girdim diyorum ve ben clana girdikten 2-3 hafta sonra CSW'yi aldik diyorum. Mantus banliydi ve Just4Ever haric ben clana girdikten sonra o diger adamlar clanda bulunmuyorlardi diyorum. Ha Just4Ever olmasaydi biz CSW'yi alamazdik mi demek istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Time2Burn:: -- 30 Haziran 2006; 0:54:43 >
  • bu ss'i buraya koymanızdaki amac nedir bilmem , formlara yazı yazmam fazla ama baktimki bazi kişiler pek fazla bişi bilmiyor bizim hakkımızda,

O ss de gordugunuz just4ever su an benım clanımda deyildir cok once clanımdan cıkmıstır , zhen oyunu oynamaya dvm ediyormu bilmiyorum , ::vici:: cok once oyunu bıraktı ( karıstırmayınız bizim clanın daimi mageleri ::vidi:: ve ::veni:: dir isimler benzio karısmasın , mantus o kospdan sonra 1 ay banlandı ve cezasını cekmıstır priest arkadası da tanımıyorum kımdır ve o ss de buyuk bi ihtimal lvlar 50-54 arası bişi olması lazım olimpia nın baslarını hatırlıyan varmı ?!??!?!? ben cok iyi hatırlıyorum bırakın normal bi şekilde xp kasmayı boş spot bulanıyordunuz kosp yapanlardan dolayı , ve kosp yapmıyan yoktu

Madem ss koymak istiyorsunuz formlara gidin BadBoyz clanın kosp partylerının ss lerı koyun su an flayingdaggers(4300hp lvl 70) flayingraptor(lvl70) flayingspear(lvl70)............. boyle gidio su an badboyz clanın hepsi lvl 70 nasıl ?!?!?! kospla satasıcak adam arıyorsanız gidin onlara satasın

Csw falan demıs bazıları orda oyunu iyi takip edin lutfen csw server ilk acıldıgı zaman bug luydu nerdeyse 2 ay csw olmadı ondan sonra oldu ve biz kazandık ayriyeten biz csw yi 1 kere kazanmadık ilk kazandıgımızdan sonra bug olup csw iptal olmustur bir kere daha csw yaptılar. bi cok kişide nasıl kaybettigimizide biliyordur umarım (hatırlar olimpiada oynıyanlar bir gun butun clanların pelerinleri gitmişti kolumuz yanıyordu ama g5 dik delosa giremedık bi adrenaline clanı ve rememberme clanında pelerin vardı , rememberme clanı delosa girip bos kaleyi almıstı)

Oy konusundada BUTUN OLIMPIADA oynıyanlar ya winstona yada alabandaya versin oynlarını lutfen yabancı insanlara gidip oy kullanmayın gecen sefer oldugu gibi bi cogunuzwww.knightonlineranking.tk veyawww.ko4life.com formlarını takip etmıyor lutfen arada bi bakın eskı kral cecilia ve clan arkadasları(THE) clanın bizlere , turklere ve ozellikle allaha nasıl kufur ettiklerını goruceksınız ben bunları gordukden sonra yabancıların kral olmasını istemıyorum olcaksa bi turk olsun

• lan draculius la ally yapıp kaleyi almak kolay tabi sonrada kaç saat sövmüştünüz bize bu arada ben MaDDaFaCCa rememberme clanındaydım neyse ztn char 2 ay önce hack yedi ama çok serefsizlikler yaptınız siz zmn ında
  • Dikkat ettiyseniz ver1311 yazıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.