Şimdi Ara

Koxp'da son Nokta , Sınırsız Ok :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu büyüdükçe büyüyor valla , yakında toplu ortama sınırsız ok çekcekler topumuz yatacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dritter -- 24 Eylül 2006; 23:43:43 >

• oha bnce sen ardı ardına yemısn 5 lileri yoksa ole bişiy olamaz akıl sır ermior woaaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLov0nq

oha bnce sen ardı ardına yemısn 5 lileri yoksa ole bişiy olamaz akıl sır ermior woaaw
    bole adamlar np kasıp tek basına g1 oluyo bana en cok o kouuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLov0nq

oha bnce sen ardı ardına yemısn 5 lileri yoksa ole bişiy olamaz akıl sır ermior woaaw
    ohaaaaaaaaa bencede yani ardarda beşlileri yemişsin adam çok hızlı atmıştır ondandır (içine ediyim bu koxpun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

ohaaaaaaaaa bencede yani ardarda beşlileri yemişsin adam çok hızlı atmıştır ondandır (içine ediyim bu koxpun)

Alıntıları Göster
    Beyler bu adam ardreamı kasıp kavuruyor listeyede bakarsanız görürsünüz . Tek başına np kralı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Alıntıları Göster
    NE COK HIZLISI ARKADASLAR SOLDAKI LISTEYE BAKSANIZA SADECE DOMASKINOS ISMI VAR HERIF RESMEN TOPLU ALMIS HEPSINI SANKI ROUGE DEGIL NOVACI MAGE YA ARTIK TEK KELIMEYLE CUSSSSSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

NE COK HIZLISI ARKADASLAR SOLDAKI LISTEYE BAKSANIZA SADECE DOMASKINOS ISMI VAR HERIF RESMEN TOPLU ALMIS HEPSINI SANKI ROUGE DEGIL NOVACI MAGE YA ARTIK TEK KELIMEYLE CUSSSSSS

Alıntıları Göster
    hahaha dicek bişe yok helal olsun bu koxp u çıkarana
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Alıntıları Göster
    diorum başka bişey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Alıntıları Göster
    way anaisni bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefockingbird

way anaisni bee

Alıntıları Göster
    bari czde yapmasalar şunu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeaggle

bari czde yapmasalar şunu be

Alıntıları Göster
    Bunlara Dur Denmez K2 Kapattıkça Açıını Gene buluolar Bunlarla baş Etmek için Ya Sizde kurcaksınız Yada böle Aramızda Bunlara BAN diip Durcas ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Bunlara Dur Denmez K2 Kapattıkça Açıını Gene buluolar Bunlarla baş Etmek için Ya Sizde kurcaksınız Yada böle Aramızda Bunlara BAN diip Durcas ..

Alıntıları Göster
    artık herşey boş, k2 nin buna yapcağı birşey yok, adamı banlıyor 2 gunde gene aynı lvl kasıyor

tek çözüm, herkes koxp kullansın, herkes ama ben kullanmam demeyin. keylogger var demyin. gerçek charınızda kullanmayın açın yeni bi char kurunkoxpu 2 gunde sizde 62+ sınız. bundan sonra iyi ye iyi , kötü ye kötü.

ancak bu şekilde düzelir, ya bu yapanların aklı başına gelir ya da daha çok sapıtırda o zaman k2 bişeyler yapmaya karar verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

artık herşey boş, k2 nin buna yapcağı birşey yok, adamı banlıyor 2 gunde gene aynı lvl kasıyor

tek çözüm, herkes koxp kullansın, herkes ama ben kullanmam demeyin. keylogger var demyin. gerçek charınızda kullanmayın açın yeni bi char kurunkoxpu 2 gunde sizde 62+ sınız. bundan sonra iyi ye iyi , kötü ye kötü.

ancak bu şekilde düzelir, ya bu yapanların aklı başına gelir ya da daha çok sapıtırda o zaman k2 bişeyler yapmaya karar verir.

Alıntıları Göster
    oha 15 li ezik cz sinde gm nin dolasacıgını zannetmioyorum
    ve bu yüzden banlanma riskiş pek yok rahatça kullanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

oha 15 li ezik cz sinde gm nin dolasacıgını zannetmioyorum
    ve bu yüzden banlanma riskiş pek yok rahatça kullanabiliyor

Alıntıları Göster
    Bu kospla bu adam günde en az 30k np kasar

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Bu kospla bu adam günde en az 30k np kasar

Alıntıları Göster
    yeter artık yha nedir bu kosptan çektiğimiz yhaaa 65 lwl adamlar 5 ok ata ata gezio yazık günah milletin kastığı npoleri çalıo .erefsizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLack34gLe

yeter artık yha nedir bu kosptan çektiğimiz yhaaa 65 lwl adamlar 5 ok ata ata gezio yazık günah milletin kastığı npoleri çalıo .erefsizler.

Alıntıları Göster
    Oha ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Oha ....

Alıntıları Göster
    Filan Oldum Yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Priest

bole adamlar np kasıp tek basına g1 oluyo bana en cok o kouuyo

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

Alıntıları Göster
    eleman invertorydeki okları boşaltmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoM_X

eleman invertorydeki okları boşaltmış

Alıntıları Göster
    ilginç:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.