neden koxp kullanmayan hakkıyla kasan okçulara neden laff atıyosun tabi artık kalmadı öle insanlar.
bütün okculara koxp gözüyle bakılıyor Diyor Sen neden laf atıyor diyosun Türkce Hocan Kim Olm
bu devirde okcu olunmas yaa...ben de assasa mı dönsem ne?
quote:
Orjinalden alıntı: ßy:No:Name
quote:
Orjinalden alıntı: darkwane
quote:
Orjinalden alıntı: b8
BÜTÜN OKCULARA KOXPER GÖZÜYLE BAKILIYOR
neden koxp kullanmayan hakkıyla kasan okçulara neden laff atıyosun tabi artık kalmadı öle insanlar.
bütün okculara koxp gözüyle bakılıyor Diyor Sen neden laf atıyor diyosun Türkce Hocan Kim Olm
okula gidiyor mu acaba
Bende bos yere ban yedım kı prıestdım
quote:
Orjinalden alıntı: moltres
quote:
Orjinalden alıntı: delucıa
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM 27.02.2007 SAAT 9.10 DAN İTİBAREN ELİMLE MANUEL OLARAK APE KESTIM CYPER3' DE AMA SAAT 5 SULARINDA DC OLDU CARIM DAHA SONRA 6 KADAMİR DENEDIM VE OYUNA GIREMEDIM ERTESİ GUN OYUNA GIRMEK ICIN ID VE ŞİFREMİ YAZDIGIMDA "HASSBEN BANNED" YAZISI ILE KARŞI KARŞIYA GELDIM NE OLDUGUNU BILE ANLAMAMIŞTIM DIREK WEP SAYFASINA GIRDIMDE BOYLE BI YAZI KARŞIMA GELDİ NE NE YAPACAGIMI ŞASIRDIM
Destek biletleri- Özel
Hesapın adı: esatesenek Karekterin adı: Gün/Zaman: 2007-02-28 17:52:00 İsteğin türü: block999 Girişi yapan: Ikonik İşaretler: Third Party Tools. Third Party Tools. Account Terminated / KOXP, Macro / Cypher
hassben banned yazmıyo benim banlanan charda server is under going ... falan yazıyo belki deyişmiş olabilir
+1 Has Banned İlk Defa Duyuyorum.3 Charım ßanlandı 3ündede Server İs Undergoing Maintace Yazıo.Sallıyorsun Gibime Geldi
eger third party tools/macro dıosa unut charı solıım benım 2 ay oldu hemde gold premde vardı ılk pre de dııldı 2 kere tıcket attım hıc bı ıse yaramadı acmanın tek yolu k2network u aramak cunku tıcket attıgında oto cevap gelıo zaten charın koxp tan banlandıysa cevap olarakta bundan sonra tıcket larına cevap verılmeyecek dıe yazı gelıo
PEK HALA O ZMAN K2 NEWTROKUN TLF NUMARASINI VERSENE SANA ZAHMET !!!
Benden sana tavsiye oyunu bırak
YA KARDEŞŞ HA OYLE YAZMIŞŞ HA BOYLe SONUCTA ATTI BANI AMK OKUMA YAZMANDAMI YOKCARIN ID ORDAİSTERSEN ŞİFRENI VEREM 1 DE SEN BAK NE YAZMIŞŞ OLURMU ? AMK CARINI SANKI SIKIMINKEYIMDEN YAZDIM
E oLmaz Bu Kadar Gm Ler iice Sapıttı .
YA BANA BU CARI VERECEKLER YADA VERECEKLER YA KOXP YOK ELIMLE ARCH SHODLA KESIYOM ADAM BANLIYOO OYUNDA BILE DEGILIM AMK OYUNUN TA GOTUNEKOYAM
yapacak bişi yok arkadaşım koxp dan 999 blokları açmıloar ister kulln ister kullanma benim lvl 63 mage gitti kasımda şuana kadar kassa idim baya ii olmuştu,sen o karakterden ümidi kes
NE KESECEM MADEM BANI ACMAZLAR VERSINLER O KADAR PRE ALDIM AMK O KADAR CASH CEKTIM YOLLASIN ADAMLAR BEN OYUNDA DEGILKEN HEP BANLIYCAK HEMDE KOXP KULLANDIN DIYCEK
BU OLAY BURDA KAPANMAZ AMA
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
kımse boş yere ban yemezzzzzz bişey yapmışsındır cnm ama gende banlandıysan geçmiş olsun.
Bu kadar iğrenç bi oyunu niye oynuyorsun.Baksana GM ler bile sapıttı
vah vah
manuel saat 5 de ape kesiyor ise bak
apos deil
deru deil
ama ape
gec arkadasim bariz ban yemissin yarasin
IKONİK BAYAĞI BİRİLERİNİN CANINI YAKTI
quote:
Orjinalden alıntı: _:pasta:_
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
kımse boş yere ban yemezzzzzz bişey yapmışsındır cnm ama gende banlandıysan geçmiş olsun.
Aslında yapdım.Bos bos gezıodum ortalıkda gm pek sevmıyor bos duranı herhal dc and banned
LAN MAL HERİF SAAT 5 KADAR TABİ APE KESCEM OKCU CAR İLE NEDEN GIDEMDE APOSDA KASAM GERI ZEKALI HERİF CAFEDEN ARKADAŞLAR DIYORUM AMA SEN YOK APOS DEGIL YOK DERU DEGİL AMK SAFI NE KESCCEN BAŞKA LAGDAN OYUN MU OYNANIYOOO