Şimdi Ara

koxp.net ten yeni açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gezdiğimiz sitelerde atıp tutmalar olmuş.Yakında exbilgi'yi filan hackleyecek demişler.Öyle bir şey demedim.Herhangi bir problem çıkana kadar TÜRK SİTELERİ HACKLEMEM!"Ak4u kendi bilgisayarından web hizmeti verdiyordu","Bu olay yalan" deyip sindiremeyenlere; Ak4u sadece ak4u.vicp.net 'den kendi bilgisayarından port açıp koxp loginlerini gerçekleştiriyordu. Bu sistemi ise bir web hosting almış öyle yapıyordu.Bazıları diyormuş "Ak4u koxpu çıkaramadı parayı yemek için kısa bir süreliğine site hacklenmiş gibi gösteriyor" demişler.Öyle bir şey varsa ispatlasınlar! Bazıları "Aşırı Milliyetci, Çinlileri Görüyor Kendisini Görmüyor" demişler; Biraz adam gibi Türk Tarihi okurlarsa soyu en iyi en temiz olan milletin bizim milletimiz olduğunu göreceklerdir.Hırsızlık, sahtekarlık her millette olmuş ve olan olaylardır."Oyunda en çok neden Türk'lerden nefret ediyorlar?" diyenlere; 3 yaşındaki velet para alıp internette alıyor soluğu sonrada aç koxpu, yap dupeyi oyna oyunu.Yetişkin bir insan nasıl oynayacağını bilir.Bu arada bu site elimde kaldı ne yapsam tam bilmiyorum :) Biraz zor geri al

görün işte Türk milettimiz =))

• Gerçek hayatta hırsızlık var..Oyuna nasıl aktarıldı bu iş bilmiyorum...İlk önce düşününce insana çok saçma geliyor, ama doğru..
  • geçen günlerde koxp.net i türkler hacklemişti.
    İstiklal marşı falan çalıodu ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.