Şimdi Ara

Rockstar'dan Türkçe Yama istedim... (Yanıt Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, uzun süredir türkçe yama için bekleyen arkadaşları görüyorum ve ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için Rockstar'a Mail gönderdim. İçerik olarak, GTA serisinin Hikayesinin ve oyunlarının harika olduğunu ama hikaye anlaşılmadan oyunu oynamanın ne kadar mantıksız olduğunu ve Türkiye'deki oyuncu kitlesini kabaca tarif ederek, Türkçe altyazı yayınlamalarını istedim. Biraz da firmaya övgülerde bulundum yapmak isterseniz çok rahat yapabilirsiniz gibisinden :)) ve bunu yaptığınız taktirde GTA satışlarının ve hatta diğer üretilecek olan türkçe altyazılı oyunların satışında büyük artışlar olacağını göreceksinizdir dedim.
    Umarım dikkate alırlar da, yarım yamalak değil, saf Türkçe ile oynarız oyunları.
    Zamanında aldık Crysis'ları ama kimse umursamadı Türkiye'deki ciro'yu... : (((

Sizde istediğinzii belirtin, ne kadar geniş bir kitle hazır farketsinler...
    http://support.rockstargames.com/templates/take2/seo/emailPage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 11 Ağustos 2009; 18:47:53 >

• İnşallah yaparlar Türkçe yamayı , ama onlar bunu değerlendirene kadar da inşallah güzelce bitirmiş olurum yamayı.
  • Tabii tabii inşallah.
    Sakın yanlış yorumlamayın bunu. Hani bitiremeyeceğinizi düşündüğümden değil,
    Zamanında Crysis 'i aldık orjinal türkçe diye satılsın ki ilgi artsın en azından firmalar tarafından türkçe dil desteğine.
    Bu yüzden mesaj attım. Bundan sonraki oyunlarda düşünsenize anında türkçe altyazı olduğunu.
    Ne sizi uğraştıracak, ne bizi bekletecek, ne anlam kayması olacak, pırıl pırıl olmaz mı? ;)

quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

İnşallah yaparlar Türkçe yamayı , ama onlar bunu değerlendirene kadar da inşallah güzelce bitirmiş olurum yamayı.
  • quote:

İnşallah yaparlar Türkçe yamayı , ama onlar bunu değerlendirene kadar da inşallah güzelce bitirmiş olurum yamayı.

haydaa sendemi başladın yamaya
  • Ulan ekiplerine sağlam ingilizce bilen 2-3 tane Türk alıp koysalar (çok çok rahat bulur. elleirne verdinmi bir kaç bin euro ) oyunu tam Türkçe altyazılı olarakta çıkarsalar gayet güzel olur.Dublajı salla , ekstradan Türkçe altyazı eklesinler çok mu şey istiyoruz. Bunu çoğu büyük frma dağıtım şirketi rahat rahat halleder. Ya cidden zor sanki neden böyle birçok dilin bulunduğu altyazı seçeneği koyulmaz oyunlara anlamıyorum. Olanlardada belli ülkelerin dilleri var.yada hiç yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR

quote:

haydaa sendemi başladın yamaya

Baktım yapan yok , dedim başlayayım en iyisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, uzun süredir türkçe yama için bekleyen arkadaşları görüyorum ve ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için Rockstar'a Mail gönderdim. İçerik olarak, GTA serisinin Hikayesinin ve oyunlarının harika olduğunu ama hikaye anlaşılmadan oyunu oynamanın ne kadar mantıksız olduğunu ve Türkiye'deki oyuncu kitlesini kabaca tarif ederek, Türkçe altyazı yayınlamalarını istedim. Biraz da firmaya övgülerde bulundum yapmak isterseniz çok rahat yapabilirsiniz gibisinden :)) ve bunu yaptığınız taktirde GTA satışlarının ve hatta diğer üretilecek olan türkçe altyazılı oyunların satışında büyük artışlar olacağını göreceksinizdir dedim.
    Umarım dikkate alırlar da, yarım yamalak değil, saf Türkçe ile oynarız oyunları.
    Zamanında aldık Crysis'ları ama kimse umursamadı Türkiye'deki ciro'yu... : (((

Bize de nasıl attığını söylersen bizde mail veya yorum atalım. Ben isterim en azından Gta V bari türkçe yapsınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben oyunu daha almadım ama nette gta4 türkce yaması var gibi görünüyor arattırınca çıkıyor hatta indirdim bile bugün yarın alacağım oyunuda.
  • yapcaklarını sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: airgunshooter

Ben oyunu daha almadım ama nette gta4 türkce yaması var gibi görünüyor arattırınca çıkıyor hatta indirdim bile bugün yarın alacağım oyunuda.

Türkçe yaması var da %100 değil ve pek de iyi değil.
  • bende sanmıyorum yapıcaklarını
  • Arkadaşlar, yapılmaz demeyin.
    Türkiye'deki oyun sektörü azımsanmayacak derecede büyük ve eğer Türkçe yayınlarlarsa orjinal oyun satışlarında daha yükselecekleri kesin.
    Bu yüzden olmaz olmaz demeyin, olması için çabalayalım.
    Formula 1 için de olmaz olmaz diyorlardı, şimdi Avusturya'da ıvır zıvır'da pist yokken bizim pistimiz var.
    Gerçi tam dolmuyor o konu ayrı ama en azından istedik oldu...

İşte İsteklerimizi yazacağımız adres,
    Eğer herkes yazarsa anlarlar ne kadar istekli ve geniş bir kitle olduğumuzu.
    Bu oyunu oynamak bambaşka bir zevk benim için...

http://support.rockstargames.com/templates/take2/seo/emailPage

Herkese sevgi ve saygılar...

• Örnek bir mail hazırlarsan mail atan kişi sayısı artar
  • Türk mühendisler bulmaları gerek önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Türk mühendisler bulmaları gerek önce...

yook artık lebron james
  • Arkadaşlar ben yolladım ama bana şöyle bir cevap geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Aşağıda 72 saat içinde size mesaj gelmezse teknik ekip telefonlarımızı arayabilirsiniz diyor. İngilizcem o kadar iyi değil sözlükten bakıp biraz yaptım.

Benim Sorum :

Question: Good day, I played all turkey gta series and am very conceited. But unfortunately, the game companies in turkey Turkish with subtitles or dubbing is not Turkish. Given but not a single Turkish All languages. Turkish Turkish subtitles or dubbing in the game if you do, please appreciate. And I am one of the original game users. Please support the game in the Turkish language it. Note: My English is not very good Sorry if I've misspelled. I've looked up to see the dictionary, too. Thank you ....

Oyun Firmasının Cevabı :

Thank you for contacting Rockstar Games technical support. Your question has been received, and you should expect a response from us within the next 72 hours.

If you would like to speak to a technical support representative, please find a list of support contact telephone numbers by territory below.

For US Support
    Phone: 1-866-405-5464

For Canadian Support
    Phone: 1-800-269-5721

For UK Support
    Phone: 08701 200060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House MD -- 21 Temmuz 2009; 9:45:29 >

• Kaale alacaklarını sanmıyorum ama hadi hayırlısı .
  • Tabii hemen bir örnek oluşturalım,
    Ne demek istediğimizi en azından anlatmış oluruz. Yalnız herkes aynı cümleyi copy-paste yapmasın ;)
    Benim de ingilizcem ahım şahım değil ama ne istediğimizi anlatabiliriz ;)

Hello, we want to play with GTA IV Turkish Subtitle or Turkish Language.
    All GTA series histories very impressive and historical and if we can't understand the history, game is not adventurer for us.
    In the Turkey much more million than people playing a game and Really GTA Fans is very high population.
    If you can do it for us, we will happy and original game selling finance is upgrading than old sells.
    We are working on the 3rd Programs convert to the Turkish language subtitles.But it's not enough for this game. Very long and very hard language.
    For Example: Jacob talkings in the street language and sometimes we can't understand. :))
    We want to wait possible think from there, Rockstar is biggest game company on the planet and if you want it, YOU CAN DO IT... ;)
    Thank you very much for patiance...
    Good works...

quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Örnek bir mail hazırlarsan mail atan kişi sayısı artar

• quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

yook artık lebron james

Rockstar Games gibi bir firmanın mahalleden bir kaç eleman toplayacaklarını mı düşünüyordun yoksa ? :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

yook artık lebron james

Rockstar Games gibi bir firmanın mahalleden bir kaç eleman toplayacaklarını mı düşünüyordun yoksa ? :S

yok ama 3-5 mb lık bir yama için mühendis aramayacaklarına eminim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.