Şimdi Ara

Rockstar'dan Türkçe Yama istedim... (Yanıt Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lütfen gta 4 türkçe yama yapın sam housere selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

Orijinalden alıntı: Pessimist !

Arkadaşlar korsana hepimiz karşıyız. Ama ülkemizdeki insanların maddi durumları ortada. Eğer bir oyunu 80 Liraya satarlarsa tabiki çoğu kişi korsan alır. Ama enazından 20 Liraya düşse orjinal oyunlar, satışlarda müthiş bir patlama olur. Benim 3 saatte indirdiğim oyunu adam 80 Liraya satıyor. Bi düşünün bu ülkede kaç kişi 3 saatte 80 lira kazanabiliyor? Alım gücümüz düşük bu yüzden orjinal oyun bizim için büyük lüks.

20 değil 40 bile olsa yeter yahu

30 DA ANLAŞALIM İSTERSENİZ... )
  • Bu arada farkettim artık eskisi gibi az yama yok biraz daha geliştigimizi söyleyebilirim...
    oyunların %15 inde full tr yama var oyunların %80 ini google da aradıgımızda birşeyler bulabiliyoruz bu zamanla gelişecektir ...
    Bu arada Eidosu gözardı etmeyelim 1cent bile olsa o oyunu orjinal alalım ya korsandan bile ucuz orjinal oyun daha ne olsuN :) YOK YOK 1 CENT DEĞİL HİÇ DEĞİLSE 4-5 TL LİK KATKIMIZ OLSUN O KADARDA DEĞİL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun.yesilyurt -- 31 Ağustos 2009; 19:20:40 >
  • Oyunum orjinal. Rockstar sadece Türkçe yama yaparak affettirebilir bana kendini. Ama ben ve öbürleri kaç kişiyiz ki? Konuyu açan Crysis aldık falan demiş. %90 yine korsan oynadılar. CM Türkçe çıktı. Oynayanların yüzde 90ı yine korsan oynayacak. Türkiye oyun sektöründe bir pazar olmaya çok uzak.
  • Sanki Yabancılar Hep Orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonWalk

Sanki Yabancılar Hep Orjinal

Bizden daha çok olduğu kesin.

Bir kere yabanc ülkelerde de sahte oyun son yıllarda türedi. Ondan öncesinde orjinal kullanım çok daha fazlaydı. O zamanlar pazarlarını oturttu adamlar şimdi istedikleri kadar sahte oyun alsınlar oyun yapımcılarının gözünde hep pazar payı yüksek ülkeler arasında gözükeceklr.
  • konunun sahibi arkadaşım :D

öyle gta ile ilgili konulara bakarken seninkini de inceledim, msjında milyondan fazla fan demişşin , :D wala bu bana 30 milyon fb gs taraftarı gibi geldi :) ya da nasrettin hocanın kedisi gibi ..

adam allahtan bizde kayıtlı olarak bir kaç yüz oyun sahibiniz gözüküyor gibi bir yazıyla geri dönmemiş korsanları göremiyorlarsa tabi..

ama yaptığın güzel bir hareket(çok güzel hareketler bunlar :)) kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baarha -- 20 Eylül 2009; 13:18:43 >
  • öncelikle şunu söylemek lazımki suç kesinlikle bizde, yani orjinale verecek parayı bulamayıp korsan indirenlerde değil. benim gibi kaç milyon insan belkide orjinal almak istiyor sevdiği oyunları, evinin bir köşesine koyup saklamak istiyor ama olmuyor. çünkü ekonomik durumlarımız buna müsait değil. rockstar games gibi büyük firmaların ülkeler arasındaki ekonomik durum farklılıklarını görüp oyunlarını buna göre her ülkede farklı fiyatlandırması lazım. mesela ingiltereye 90 a gidiyorsa bize 50 ytl ye gelmeliki yurdum insani orjinal oyunu alabilsin. şuanki orjinal satışlardan 15-20 kat daha fazla satış olur emin olun buna. zengin ülkelerden fazla kazansınlar ama bizim gibi orta hallilerden 10-15 dolar az kazansınlar bakın aradaki satış farklılıklarını.genç nüfusu çok olan bir ülkeyiz ve büyük ülkelerdeki satışları katlarız, bizden daha fazla ciro yaparlar, tabi bunları düşünebilseler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, uzun süredir türkçe yama için bekleyen arkadaşları görüyorum ve ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için Rockstar'a Mail gönderdim. İçerik olarak, GTA serisinin Hikayesinin ve oyunlarının harika olduğunu ama hikaye anlaşılmadan oyunu oynamanın ne kadar mantıksız olduğunu ve Türkiye'deki oyuncu kitlesini kabaca tarif ederek, Türkçe altyazı yayınlamalarını istedim. Biraz da firmaya övgülerde bulundum yapmak isterseniz çok rahat yapabilirsiniz gibisinden :)) ve bunu yaptığınız taktirde GTA satışlarının ve hatta diğer üretilecek olan türkçe altyazılı oyunların satışında büyük artışlar olacağını göreceksinizdir dedim.
    Umarım dikkate alırlar da, yarım yamalak değil, saf Türkçe ile oynarız oyunları.
    Zamanında aldık Crysis'ları ama kimse umursamadı Türkiye'deki ciro'yu... : (((

Sizde istediğinzii belirtin, ne kadar geniş bir kitle hazır farketsinler...
    http://support.rockstargames.com/templates/take2/seo/emailPage

Benim daha iyi bir fikrim var Neden şuan dünyanın en büyük sosyal ağını kullanmıyoruz

Ben bi grup açtım şimdihttp://www.facebook.com/groups/create.php?success=1&customize&gid=106149059673#/group.php?gid=106149059673

Bu gruba buyur gel yöneticilik falanda vereyim ben pek fazla uğraşamam çünkü. Yeteri kadar adam olduğunda bunuda rockstar firmasına gösterebiliriz

bende girdim

• quote:

bende girdim

Teşekkürler katılımın için ama bunun fazlaca yayılması lazım. 77 kişiyle pek olacak bi iş değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 22 Eylül 2009; 15:54:53 >
  • crysis yapıldı bu niye yapılmasın
  • arkadaşlar ingilizcesi olan arkadaşlar rockstar gamer e göndermek üzere kalıp halinde bi türkçe dil desteği isteyen mesaj yazsalarda ingilizce haliyle yazsak göndersek ?
    böylece çokdaha kolay anlatmış oluruz isteğimizi ?
  • Yapılır tabiki ama adamların Türkçe eklendikten sonra yeterli satışı yapabileceklerini düşündüklerini sanmıyorum. Sıkıntılı olan nokta burası.
  • Rockstar baba oğuzu kadrona al!

bir green card + senede 20bin dolar + kalacak yer + full sodexho yeter
  • Adamlar dil dosyasını ayrı tutarak çevirmek isteyen çevirsin demiş zaten (GTA 4 ü bilmiyorum) Aslında bu bile oyuncuya jesttir, fazlasını beklemek sanırım biraz iyimserlik olur şu piyasa şartlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

Rockstar baba oğuzu kadrona al!

20 bin dolara dishwasher lar çalışmıyor hocam
    ama herkes ne tamamlayacam diyip niyetlensin, nede aha ben buyum şu zamana kadar biter desin, senden başka yamayı tamamlayabilecek eleman yok şu forumda.

• ah ah keşke
  • quote:

Senin yamağı bıraktığın yerde bende oyunu bıraktım biliyomusun Bileğine kuvvet bi tamamlıyı ver yahu GTA VIIII Çıkmadan şu GTA IV'ü bi bitireyim

• aslında neden olmasın ya facebook grubuna bende girdim belki sesimizi duyan birileri olur
  • quote:

quote:

Senin yamağı bıraktığın yerde bende oyunu bıraktım biliyomusun Bileğine kuvvet bi tamamlıyı ver yahu GTA VIIII Çıkmadan şu GTA IV'ü bi bitireyim

bi sonraki eklenti veya oyun ne zaman çıkacak acaba bilgi var mı? (PC için)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.