Şimdi Ara

Rockstar'dan Türkçe Yama istedim... (Yanıt Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
10.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Türk mühendisler bulmaları gerek önce...

türkçe oyun motoru istemiyoruz kardeş.. sadece türkçe alt yazı yeterlidir..
  • hocam rockstar falan diyosunda adamlar gtadan önce piyasada yoktu gtayla piyasaya çıktılar zaten o kadar kaliteli bi ekipleri olduğunu da düşünmüyorum electronic arts desen büyük firma derim ama rockstar...Yani sokaktan da toplarlar caddeden de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbl1907 -- 22 Temmuz 2009; 15:26:26 >
  • Baba şaka gibi bir cümle :))
    Bu firmaya, GTA serisini EA'ya satsınlar diye EA kaç para verdi 1-2 yıl evvel biliyor musun dostum??
    Lütfen bu düşüncenizi değiştirin, Rockstar Midnight Club serisi ile de oyun severlerin her zaman gönlünde tahta sahip bir firmadır. Sadece GTA ile değil, bir çok oyunu ile herkesin beğenisini kazanmış bir firma.
    Gidip Bilgisayar mühendislerini işe alacağını sanmıyorum ama Çeviri yapabilecek bilgiye sahip 1-2 kişi tutsalar yeter bence de. Allahın tercümesi bu, bu işi yapan adamlar var...

quote:

Orijinalden alıntı: nbl1907

hocam rockstar falan diyosunda adamlar gtadan önce piyasada yoktu gtayla piyasaya çıktılar zaten o kadar kaliteli bi ekipleri olduğunu da düşünmüyorum electronic arts desen büyük firma derim ama rockstar...Yani sokaktan da toplarlar caddeden de...

• quote:

hocam rockstar falan diyosunda adamlar gtadan önce piyasada yoktu gtayla piyasaya çıktılar zaten o kadar kaliteli bi ekipleri olduğunu da düşünmüyorum electronic arts desen büyük firma derim ama rockstar...Yani sokaktan da toplarlar caddeden de...

yoook artık lebro... yok bu sefer demiycem
  • quote:

max payne? manhunt? midnight club? bully?

hepsi de çok güzel oyunlar. ayrıca eski değil demişsin ama rockstar aslında dma design ekibinin devamıdır.
  • Bunların hepsi gtadan sonra çıkan oyunlar gtayla kazanılan birikimle yapılan oyunlar ama dma desingn ın devamı olduğunu bilmiyodum söylediğin için teşekkürler ama büyük ihtimalle ekip değişmiştir bi assassin creeddeki olay seni oyunun içine alması crysis teki olay gta ların hiç birinde yok be hocam oyun sana ordaymışsın hissi vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbl1907 -- 23 Temmuz 2009; 15:12:10 >
  • quote:

yok artık lebron james
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, uzun süredir türkçe yama için bekleyen arkadaşları görüyorum ve ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için Rockstar'a Mail gönderdim. İçerik olarak, GTA serisinin Hikayesinin ve oyunlarının harika olduğunu ama hikaye anlaşılmadan oyunu oynamanın ne kadar mantıksız olduğunu ve Türkiye'deki oyuncu kitlesini kabaca tarif ederek, Türkçe altyazı yayınlamalarını istedim. Biraz da firmaya övgülerde bulundum yapmak isterseniz çok rahat yapabilirsiniz gibisinden :)) ve bunu yaptığınız taktirde GTA satışlarının ve hatta diğer üretilecek olan türkçe altyazılı oyunların satışında büyük artışlar olacağını göreceksinizdir dedim.
    Umarım dikkate alırlar da, yarım yamalak değil, saf Türkçe ile oynarız oyunları.
    Zamanında aldık Crysis'ları ama kimse umursamadı Türkiye'deki ciro'yu... : (((

Sizde istediğinzii belirtin, ne kadar geniş bir kitle hazır farketsinler...
    http://support.rockstargames.com/templates/take2/seo/emailPage

Benim daha iyi bir fikrim var Neden şuan dünyanın en büyük sosyal ağını kullanmıyoruz

Ben bi grup açtım şimdihttp://www.facebook.com/groups/create.php?success=1&customize&gid=106149059673#/group.php?gid=106149059673

Bu gruba buyur gel yöneticilik falanda vereyim ben pek fazla uğraşamam çünkü. Yeteri kadar adam olduğunda bunuda rockstar firmasına gösterebiliriz

• keşke yapsalarda bu kadar uğraşmasak. hem öle olunca yok şurayı geçemiyorum yok burayı geçemiyorum diye kıvranmayız

not:bunu bende yapıorum
  • Bu oyunun hala tam türkçesi çıkmadı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Türk mühendisler bulmaları gerek önce...

yook artık lebron james

sizcede bu espiri artık kabak tadı vermedi mi?
  • Dostum, önerin için teşekkür ederim ama Facebook gibi siteleri kullanmıyorum.
    Çok lüzumsuz kuru gürültü geliyor bana.
    Bu yüzden mail göndermeyi tercih ediyorum.
    Farklı farklı isimler altında sürekli mail gönderiyorum zaten ;)

quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, uzun süredir türkçe yama için bekleyen arkadaşları görüyorum ve ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için Rockstar'a Mail gönderdim. İçerik olarak, GTA serisinin Hikayesinin ve oyunlarının harika olduğunu ama hikaye anlaşılmadan oyunu oynamanın ne kadar mantıksız olduğunu ve Türkiye'deki oyuncu kitlesini kabaca tarif ederek, Türkçe altyazı yayınlamalarını istedim. Biraz da firmaya övgülerde bulundum yapmak isterseniz çok rahat yapabilirsiniz gibisinden :)) ve bunu yaptığınız taktirde GTA satışlarının ve hatta diğer üretilecek olan türkçe altyazılı oyunların satışında büyük artışlar olacağını göreceksinizdir dedim.
    Umarım dikkate alırlar da, yarım yamalak değil, saf Türkçe ile oynarız oyunları.
    Zamanında aldık Crysis'ları ama kimse umursamadı Türkiye'deki ciro'yu... : (((

Sizde istediğinzii belirtin, ne kadar geniş bir kitle hazır farketsinler...
    http://support.rockstargames.com/templates/take2/seo/emailPage

Benim daha iyi bir fikrim var Neden şuan dünyanın en büyük sosyal ağını kullanmıyoruz

Ben bi grup açtım şimdihttp://www.facebook.com/groups/create.php?success=1&customize&gid=106149059673#/group.php?gid=106149059673

Bu gruba buyur gel yöneticilik falanda vereyim ben pek fazla uğraşamam çünkü. Yeteri kadar adam olduğunda bunuda rockstar firmasına gösterebiliriz

• Şuan 21 kişi var yavaş yavaş büyüyor. Belirli bi sayıya ulaştığı zaman mail olarak gönderirsin o zaman bu şekilde yaparız Aramızda grupla ilgilenebilecek biri varsa onada verebilirim.

Birde sadece GTA IV için değil bundan sonraki çıkacak bütün GTA lar için açtım o grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: House MD

Arkadaşlar ben yolladım ama bana şöyle bir cevap geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Aşağıda 72 saat içinde size mesaj gelmezse teknik ekip telefonlarımızı arayabilirsiniz diyor. İngilizcem o kadar iyi değil sözlükten bakıp biraz yaptım.

Benim Sorum :

Question: Good day, I played all turkey gta series and am very conceited. But unfortunately, the game companies in turkey Turkish with subtitles or dubbing is not Turkish. Given but not a single Turkish All languages. Turkish Turkish subtitles or dubbing in the game if you do, please appreciate. And I am one of the original game users. Please support the game in the Turkish language it. Note: My English is not very good Sorry if I've misspelled. I've looked up to see the dictionary, too. Thank you ....

Oyun Firmasının Cevabı :

Thank you for contacting Rockstar Games technical support. Your question has been received, and you should expect a response from us within the next 72 hours.

If you would like to speak to a technical support representative, please find a list of support contact telephone numbers by territory below.

For US Support
    Phone: 1-866-405-5464

For Canadian Support
    Phone: 1-800-269-5721

For UK Support
    Phone: 08701 200060

ne oldu geldi mi cevap ??

• Arkadaşlar Bi düşünsenize Türkiyede Oyun oynayan 10 kişiden 8'i GTA oynamıştır.Peki nasıl??
    KORSAN Ve KOPYA CD ile.

Peki bu sonuç çıktıktan sonra Siz hiç ROCKSTAR firmasının Türkiye gibi herşeyin sahtesiyle eğlenen bi topluma Türkçe yama çıkaracağına inanıyormusunuz???

Emin olun Türkiye'de GTA oynayanların yarısı orijinal oyun almış olsaydı,yüklemeleri dahi türkçe yapardınız oyunuda türkçe altyazıyla oynardık.
    Bahanemiz nedir "ama çok para ya kim verir o parayı.." O zaman Rockstar'dan da Parayı vermeyip düdüğü çalmak isteyen bizler için bir iyilik yapmasını boşuna beklemeyin...
  • Böyle bişi olması imkansız.bunu biz sene 2030-2040 araları belki görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenberk

quote:

Orijinalden alıntı: House MD

Arkadaşlar ben yolladım ama bana şöyle bir cevap geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Aşağıda 72 saat içinde size mesaj gelmezse teknik ekip telefonlarımızı arayabilirsiniz diyor. İngilizcem o kadar iyi değil sözlükten bakıp biraz yaptım.

Benim Sorum :

Question: Good day, I played all turkey gta series and am very conceited. But unfortunately, the game companies in turkey Turkish with subtitles or dubbing is not Turkish. Given but not a single Turkish All languages. Turkish Turkish subtitles or dubbing in the game if you do, please appreciate. And I am one of the original game users. Please support the game in the Turkish language it. Note: My English is not very good Sorry if I've misspelled. I've looked up to see the dictionary, too. Thank you ....

Oyun Firmasının Cevabı :

Thank you for contacting Rockstar Games technical support. Your question has been received, and you should expect a response from us within the next 72 hours.

If you would like to speak to a technical support representative, please find a list of support contact telephone numbers by territory below.

For US Support
    Phone: 1-866-405-5464

For Canadian Support
    Phone: 1-800-269-5721

For UK Support
    Phone: 08701 200060

ne oldu geldi mi cevap ??

Hiç bir cevap gelmedi ya... Orjinal almak lazım artık
    http://www.aral.com.tr/oyun/ bu firma yurtdışından oyun getirtiyor. Arkadaşlar bazı oyunlar ucuz gerçekten ama size göre nasıl gelir bilemem bir fiyatlara bakmak lazım... Alacaksanız burası çok sağlam yerler teknosa bile oyunları buradan alıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

Arkadaşlar Bi düşünsenize Türkiyede Oyun oynayan 10 kişiden 8'i GTA oynamıştır.Peki nasıl??
    KORSAN Ve KOPYA CD ile.

Peki bu sonuç çıktıktan sonra Siz hiç ROCKSTAR firmasının Türkiye gibi herşeyin sahtesiyle eğlenen bi topluma Türkçe yama çıkaracağına inanıyormusunuz???

Emin olun Türkiye'de GTA oynayanların yarısı orijinal oyun almış olsaydı,yüklemeleri dahi türkçe yapardınız oyunuda türkçe altyazıyla oynardık.
    Bahanemiz nedir "ama çok para ya kim verir o parayı.." O zaman Rockstar'dan da Parayı vermeyip düdüğü çalmak isteyen bizler için bir iyilik yapmasını boşuna beklemeyin...

Kusura bakmasın kimse ama oyun 180 lira. Kira verir gibi oyuna para verilmez. Önce bu oyunlarda vergilerin şunların bunların fiyatları düşmesi gerekir ki alabilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

Arkadaşlar Bi düşünsenize Türkiyede Oyun oynayan 10 kişiden 8'i GTA oynamıştır.Peki nasıl??
    KORSAN Ve KOPYA CD ile.

Kusura bakmasın kimse ama oyun 180 lira. Kira verir gibi oyuna para verilmez. Önce bu oyunlarda vergilerin şunların bunların fiyatları düşmesi gerekir ki alabilelim.

pardon ama yuh birader sen ne yaptın ya 90 lira oyun

• Öncelikle cümlende Türk'leri yani bizi küçümser edada bir cümle yazmışsın!!!
    "Türkiye gibi herşeyin sahtesiyle eğlenen bi topluma " Seni Kınıyorum!!!!
    Ayrıca, sen ne kadar orjinal almıyoruz desen de, şahsen ben hakkeden oyunu orjinal alırım arkadaş.
    Sims'in tüm serisi, WOW, Crysis, Crysis Warhead, NFS MostWanted, Carbon, Underground2, GRID, DIRT, D&D StormReach, AgeOfConan, Colin04 gibi aklıma şu anda gelen aldığım orjinal oyunları belirtmek isterim ki bunların içinde PSP için aldığım orjinal oyunlar yok.
    Kısacası Anlatmaya çalıştığım şudur;
    Kişi kendinden bilir işi...

quote:

KORSAN Ve KOPYA CD ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 31 Temmuz 2009; 20:04:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.