EVT ARKADAŞLAR AYNI SORUNUNLA KARŞILAŞAN BİR ÇOK KİŞİ VAR ANLATIMI ALTTA YAPICAGIM İLK OLARAK LUNCHERDAN 1474 PATCHINI DOLDURUN(DOLDURMAYANLAR İÇİN) SONRA ftp://www.knightonlineworld.com/knight/upgrade buraya girip 1472 patchini kopyalayın pc nize daha sonra oyuna giriş yaptıgınız knight online luncherına sağ tıklayıp hedef bul yapın knightin kurulu oldugu dosyayı açıcaksınız bu yontemle ve bu dosya içine girip KnightOnline kısayol luncherına sağ tıklayıp ad deiştir yapın ve sonuna herhangi bi farf yada kelime yazın örnek KnightOnline1 gibi bunun ismini deiştirdikten sonra indirdiginiz 1472 patchini açın ve KnightOnline.exe yi kopyalayın(ctrl+c) yöntemi kullanabilirsiniz buna kopyala dedikten sonra knight online hedef bul ile açtıgımız dosya içine kopyalayın ve bunu kopyaladıktan sonra 2 kere tıklayın orjinal 1472 patchini dolduracak doldurma işlemi bittikten sonra kopyalamış oldugumuz 1472 patchinin KnightOnline yi siliyoruz ve son adım ise ismini deiştirdigimiz KnightOnline nin sonuna ne eklediyseniz o harf veya geklimeyi siliyoruz örnek oalrak yaptıgımız KnightOnline1 exe sinin sonundaki 1 i siliyoruz ve luncherdan afiyetle oyuna giriyoruz
bunu daha onceden verilmişti fakat okumayanlar var saçma sapan topic açanlar oldugu için verdim yani saçma sapan ban falan yazmayın beni hasta yapmayın anladın sen onu :)