Şimdi Ara

SACMA SAPAN HIKAYE YAZIYORUZ,MOBILDEN GIRENLER GELSIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefonlarda ayarlardan öngörücü yazıyı aktiflesitirin ve en son mesajın son kelimesi ile başlayın türkçe olarak devam etirelim.en ( 2 satırı geçmiyecek şekilde)
    Citizen bir mikrofona ihtiyacınız var mı diye konuştu Tutuklu çocuğa dönüşüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuğa dönüşüyordu bir de bu kadar güzel bir gün daha da bir hamle bekleme süresi içinde bir rüya gördüm ve bu yüzden de bu kadar güzel bir gün daha da bir hamle bekleme süresi içinde bir rüya gördüm.

• Merhaba arkadaşlar için çok büyük ihtimal daha fazla zaman almıyor

BlackBerry z10

• Merhaba, nasılsın iyiyim sen nasılsın Teşekkür Mesajları uzun zaman oldu bu arada. .Thé Bank finances. Bu arada, ne de ekonomi haberleri. Thé company. Bu nedenle bilgilerin içeriğini görebilmeniz ve mesaj yazabilmeniz için üye girişi yapmalısınız bir şey yok, yardım etmek ister misin

• Merhaba dünya rekoru ama sen nasılsın Teşekkür ederim Sayın japon sigorta sektörü reel sektör temsilcileri olarak seni seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Merhaba, nasılsın iyiyim sen nasılsın Teşekkür Mesajları uzun zaman oldu bu arada. .Thé Bank finances. Bu arada, ne de ekonomi haberleri. Thé company. Bu nedenle bilgilerin içeriğini görebilmeniz ve mesaj yazabilmeniz için üye girişi yapmalısınız bir şey yok, yardım etmek ister misin

Dedi ve kapinin arkasinda zebani belirdi ve beni cehenneme kilitledi.

• bu oyunu başlamadan bitirirler canısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonra arkasına bakıp yavaşça şunları söyledi "Hebele hübele."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.