Şimdi Ara

AVRUPA BATMIS BITMIS DIYIP SIZI KANDIRIYORLAR GELIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
74
Favori
49.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslamadan belirteyim iki yil Avrupada yasadim biliyorum gelirlerini,

Neymis Avrupa batmis bitmis bilmem ne, atiyorum okumadiniz insaatta duvar ustasi oldunuz alacaginiz maaslari yaziyorum

1750-2000 euro arasi insaattan
    850 euro devletten
    1000-1500 euro esiniz calisiyorsa basit bi iste yemek,bulasik vs yikasa bile bu rakami alir
    850 euro esiniz devletten
    1150-1300 arasi euro uc cocuk icin para

hesap edin turk parasi ile aylik 16-17 bin lira para yapiyor

EN ONEMLI KISMA GELIRSEK, AMA ORDA GIDERLER ONA GORE YAAAA DIYECEKLER ICIN

EV Kirasi aile icin 400-500 euro

iphone 550 euro
    BİR ŞAHIS 699 EURO DEMİŞ İPHONE'A, AVRUPA'NIN EN PAHALI TEKNOLOJİ MARKETLERİNDEN BİRİ OLAN MEDIAMARKT'DA FİYATI NEYMİŞ LİNKE TIKLAYIP BAKIN NORMAL BİR TELEFONCUDA EN AZ 50 EURO DA UCUZ OLABİLDİĞİNİ DE DÜŞÜNÜN

Porsche 8-9 bin euro
    İNTERNETTEN ARAŞTIRMAKTAN ACİZ BİRKAÇ KİŞİ OLUR MU YEA DEMİŞ ALIN OLUR MU OLMAZ MI BAKIN AYAĞINIZA VEREYİM LİNKERİ

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=249691101&asrc=st|as
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=239964197&asrc=st|as
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=256931694&asrc=st|as

ŞAHİN Mİ BUNLAR???? KAPI GİBİ PORSCHE DEĞİL Mİ? EZBERE KONUŞUN SİZ HATTA ÖYLE BİR KAFAYA BÜRÜNÜN Kİ ALMANYADAN BİLE İYİ DURUMDAYIZ DEYİN KENDİNİZİ KANDIRIN ANCAK, BAZI ARKADAŞLAR BELLİ KURALLARI VAR PORSCHELERIN DEMİSLER DETAYLARI BİLMİYORUM NETİCEDE ARABA BURADAKİLERDEN COK DAHA UCUZA GELİYOR DETAYSIZ OLANI ALIRSIN 5-10 BİN DAHA KOYARSIN ÜSTÜNE YİNE COK DAHA UCUZ YİNE COK DAHA UCUZ

benzin 1.6 euro

kiyma 3 euro kilosu

muz 1.29 euro

EN KRAL RESTORANDA YEMEK YE TURKIYEDE ISTANBULDA KALITELI DENEN BI RESTORANDA YICEGIN YEMEGE ODEYECEGIN PARANIN CEYREGINI BELKI ODERSIN

Senin ulkende porscheyi gectim yeni cikan orta sinif araba 100 bin lira benzin 5 lira ev kirasi 1000 lira muz 5-6 lira disarda yemek ye dort kis yuzlerce lira

MAAS NE KADAR 300 EURO

sonra avrupa batti biz superiz

yahu eger bu Avrupa nin batmis haliyse biz bitmisiz olmusuz gomen yok

Bu arada şaka gibi gelecek ama şaka değil öğrendiğimde bayağı şaşırmıştım

Avusturya'da KÖPEK İçin evet bildiğiniz hayvan olan KÖPEK için aylık 85 euro YARDIM PARASI var

Yani 240-250 Tl civarında adamlar köpeğe yardım parası veriyor, biz insanız ve ülkemiz bize bu kadar yardım parası vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 16 Ağustos 2014; 21:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim diyo batmış
  • Bizim ülkemize göre Avrupa ve Avrupa birliği her sene düzenli olarak batıyor zaten...
  • Sslerle destekleseysin

• Sıkıyorsa onlar bizim gibi yaşamayı denesin 1 ay bile dayanamazlar. Türk halkı dayanıklıdır , iradelidir
  • Hocam bu anlattigin degerler hangi ulkeye ait?

• Avrupa birliği zaten 50 senedir düzenli olarak sürekli batıyor efendim durduramıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basın eksiyiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Kangal -- 14 Ağustos 2014; 14:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Hocam bu anlattigin degerler hangi ulkeye ait?

almanya ile uyusuyor anlattiklari. avrupa batiyor biz sahlaniyoruz diyen insanin zekasindan suphe ederim ( sifir hakaret maksadiyla soyledim, ciddi anlamda zekasindan suphe ederim...)

• "Dövlet vize bahmiy" Ben bu aglayanları anlamıyorum ya 24 saat PC başında oturan çalışmaya üşenen iş beğenmeyen herifler burda gelmiş ağlıyorlar. Bırakın bu ayakları çözüm üretin çözüm.

• abi yazmayın böyle şeyler vallahi ülkeden kaçasım geliyor. Bu senede üniversite var okumakta boş geliyor artık.

• aynen katiliyorum, bu almanci turkler: ''avrupa batmis yaaa! gelmeyin!'' diyorlar ama asil gercek turkleri istemedikleri icin oyle diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just.me -- 13 Ağustos 2014; 12:02:17 >
  • Öyle kaçmak kolay diiiiiiiiiiil . Vatan da çalışıyorum her gelen müşteriye dediğim söz'üm , Welcome The TURKEY . Oluyor düşünün artık
  • porshe 8 bin euro mu
  • Adamların batmış hali bizi 10 a katlar . Gidip görmemiş adam için sallaması kolay tabi... Ekonomik açıdan bize en yakın ülke dedikleri batıyor dedikleri İtalya bile baya iyi durumda
  • almanya da bir arkadaş ay sonu kesin dönüş yapıyor.

durum şu. kazandığım para ile artık geçinemez oldum diyor.

10 küsür senedir almanya da

ancak son zamanlarda bırakın kazandıkları ile geçinmeyi yapmış olduğu birikimin yarısı gitmiş vaziyette.

almanya bu avrupanın lokomotifi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

porshe 8 bin euro mu

evet? adam 2.el piyasasından söz ediyor herhalde

bulursam siteyi atmak istiyorum almanyadan 2.el
  • Almanya fransa ve ingilterede bu böyle en yakın git yunanistana romanyaya veya hırvatlara gör bakalım nasılmıiş?
    ayrıca ingilterede geçen sene bodozladı ama çaktırmadı adamlar bu sene tekrar toparlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquee_x3 -- 13 Ağustos 2014; 12:07:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

almanya da bir arkadaş ay sonu kesin dönüş yapıyor.

durum şu. kazandığım para ile artık geçinemez oldum diyor.

10 küsür senedir almanya da

ancak son zamanlarda bırakın kazandıkları ile geçinmeyi yapmış olduğu birikimin yarısı gitmiş vaziyette.

almanya bu avrupanın lokomotifi.

Bende Almanyadakilerden böyle duyumlar aldım. Gerçekten batıyo olabilir yani. Ama bizde çok iyi değiliz. Ekonomik krize doğru gidiyoruz.
  • O zaman git kanka ne yapak yani ölekmi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.