Grafik Tasarım bolumunde bugunlerde dıkkatımı ceken ve delıllerle ayan beyan ortada olan bır sahtekarlıgı sızlerle paylasmak ıstıyorum.
Grafık ve yazılım bolumlerınde hangı kurs daha ıyı adı altında acılan konularda bahsı gecen "bilişim eğitim merkezi" adlı kurumun sureklı reklamı yapılmaktadır.
Pazarlama stratejısı bu kadar sacma ve guvensız olan kurumlara asla guvenmeyın. Her zaman bızzat arastırıp oyle karar verın forum ve dıger onlıne ortamlarda sozde bıre bır ogrencılerden tavsıye alıyormuscasına tamamen duzmece bılgılerle kısılerı kandırmaya calısan sahtekarlara fırsat vermeyın.
Bazılarınız ıcın cok onemsız olabılır bu konu ama bu forumda yuzlerce kısı umudunu, hayallerını susleyen, basarmak ıcın ogrencı harclıgından, asından, saglıgından kestıgı bırıkımlerını ve geleceklerını bu tur dolandırıcı kısılıksızlere teslım etmemesı ıcın bılgılendırmek ıstıyorum . Bu ıs rakıp fırmaları tutarsızca karalamakla olmaz.
DonanımHaber Admınlerını goreve cagırıyorum, ayrıca Tasarım Grafık bolumu admının bu tur konuların dıkkatını cekmemesını acıkcası garıp karsılıyorum.
evet çok bariz belli oluyor. Sanırım kurstakileri üye yaptılarherkes sırayla yazıyor birşeyler.
quote:
Orjinalden alıntı: ornapsen
evet çok bariz belli oluyor. Sanırım kurstakileri üye yaptılarherkes sırayla yazıyor birşeyler.
Egıtım goren ogrencılere boyle bısey yaptıramazlar, kendını pazarlamacı sanan 3-5 zıbıdının ısı oldugu ortada, sadece 3 tane lınk verdım ama forumda bu sekılde onlarca konu var.
Yukarı herkes gorsun.
yöneticiler buna el atmalı bir yöneticiye durumu belirt
bide içimde kalmasın burdan onlara haykırıyorum Şer****ler !!!!!