Şimdi Ara

admınler bakın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • admınler sızde yabancilar gibi 3 boyutlu serwer acabilrmisniz. 3boyutlu dediysem bole knight gibi her yone donuyor.BOLE SERWER YAPABİLCEK VAR MI??

• Şimdiki SErverlan Hepsinde 3d kamera var....

hatta görüntüsü bile knighta benzeyen var..

Season 3 Episode 2 Araştır..
  • Season3 + Episode2 + 3D KAMARA ZÜPERDİR... TAHMİNİM
  • 3d kamera var fakat çok dandik birşey nasıl desem böyle oyundaki grafikler falan kayıyor map dışına çıkınca vs.şahsen ben tavsiye etmem.bunun serverida çok kuruldu zamanında ama tutmadı gibi birşey.knighttaki gibi olsa belki daha güzel olabilir ama..
  • 1.02 YE 3D CAMARA OLURSA GÜZEL OLUR MU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.PaKo

1.02 YE 3D CAMARA OLURSA GÜZEL OLUR MU?

güzel bir soru..bana göre hiçbi versiyona 3d yakışmıyor.ama yinede sen bilirsin.ayrıyetten 1.02 fazla birşey yok
  • 3d bence kısa süreli bi heves.Sadece foto almak için güzel :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.02 En Klasik Versiyon... ßENCE
  • aslinda knight gibi kaliteli bi 3d camera yapabilseler cok guzel olur.zaten MU da görüntüden kaybediyor...eger ben yapabilrim diyen varsa walla iyi olur

bide bana biri solermi nasıl dondurcem camerayi playerin etrafinda season 3 episode 2 oynadım ama bi turlu donduremedim playerin etrafinda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 4 Nisan 2008; 23:34:43 >
  • Arkadaşlar bunun bi patch i vardı :( bu 3 boyutlu olmasıyla alakalı değil 97d yi bile 4,6,8,2 tuşlarıyla istediğin yöne çevirip 3d yapabiliyordun
  • peki soyle knight gibi kaliteli bi 3d camera yapabilcek biri warmi????
  • BENCE 3 D GELİRSE MUNUN TADİ KACAR BEN SEVMİYORUM 3 DYİ BOYLE DAHA GUZEL KNİGHT KADAR KOTU OYUN YOK!
  • arkadaslar cok tesekkurler bni aydınlattınız...
  • yaw dewil mu season3episode 2 diilmi hani 3d camara wardi 2,4,6,8 fln basıom hic donmuo...
  • 3d Camera İçin Ayrı Bir Main Editlenmesi Gerekiyor.Cok Zor Bir Olay Degil.Osman dan Rica Ederseniz Geri Cevirmeyeceginin Kanaâtindeyim.
  • oke cok tesekkurler soul istersen bi kilit vur bu konuya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.