Şimdi Ara

AVRUPA BATMIS BITMIS DIYIP SIZI KANDIRIYORLAR GELIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
74
Favori
49.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

EN KRAL RESTORANDA YEMEK YE TURKIYEDE ISTANBULDA KALITELI DENEN BI RESTORANDA YICEGIN YEMEGE ODEYECEGIN PARANIN CEYREGINI BELKI ODERSIN

inanan yılın safıdır

tr çok daha ucuz avrupa ülkelerine göre tabi gelirimiz de ona göre düşük

arkadaş sanırım almanyada 2 yıl yaşamış gelmiş ahkam kesiyo

arkadaş osloyu avrupadan saymadı sanırım

İskandinav ülkelerinde bir kahve 5 euro daha fazla belki evet ama aylık gelir binlerce euro olduğu için ANLADIN MI?

İkincisi Türkiye'de kıytırık bir kafede 5 tl den aşağı kahve var mı bak bakalım peki binlerce lira mı kazanılıyor?

Bırakın bu işleri kendinizi kandırın, veriler var fiyatlar var

Ben sana kıyma 3 EURO diyorum?

Türkiye'de kaç TL????

Michelin yıldızlı restoranda 75 euroya full menü alabiliyon sen ülkende boğazda full menü alsan kaç yüz TL isterler??

Bunları net cevapla.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

EN KRAL RESTORANDA YEMEK YE TURKIYEDE ISTANBULDA KALITELI DENEN BI RESTORANDA YICEGIN YEMEGE ODEYECEGIN PARANIN CEYREGINI BELKI ODERSIN

inanan yılın safıdır

İskandinav ülkelerinde bir kahve 5 euro daha fazla belki evet ama aylık gelir binlerce euro olduğu için ANLADIN MI?

İkincisi Türkiye'de kıytırık bir kafede 5 tl den aşağı kahve var mı bak bakalım peki binlerce lira mı kazanılıyor?

Türkiye'de kaç TL????

Michelin yıldızlı restoranda 75 euroya full menü alabiliyon sen ülkende boğazda full menü alsan kaç yüz TL isterler??

Bunları net cevapla.

avrupaya fakir türkiyeye zengin demedim zaten sakin ol şampuan

türkiyede elektrik-su-kira fiyatları biçok avrupa ükesinden çok çok daha düşük polonya moldova gibi fakir ülkelerle aynı sayılır giderlerimiz

ama burdaki mühendisle oralardaki mühendis maaşları arasında uçurum var

not: balkanlar hariç tüm avrupayı gezdim uluslararası sigorta şirketindeyim

• Evet kardeşim ben de bulundum avrupada. Evet batmış. Vergileri ayrı dert, fiyatlar türkiyeden pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Sıkıyorsa onlar bizim gibi yaşamayı denesin 1 ay bile dayanamazlar. Türk halkı dayanıklıdır , iradelidir

Züürt tesellisi
  • Avrupa bitmis diyenler hep arap asigi olan kimseler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Maa?lary bilemem ama dedi?in ?eyler o kadar ucuz de?ildir.

Örnek
    iPhone 5s 16gb Türkiye-2150tl Almanya-699€(2,016tl) Fransa-709€(2,045tl) Amerika-650$(1403tl)

Porsche'u bilemiyecem sitesinde fiyatlary yazmyyor ama mesela Volvo'da fiyatlar var hemen bakalym

Volvo s80 (En ucuz paket) Türkiye-135,000tl Almanya-38,600€(111,350tl) Fransa-39,420€(113,850tl) Amerika-41,450$(89,469tl)

Avrupayy bilemem ama bence amerika çok daha ucuz

Şimdi senin yazına göre, adam Almanyadan maaş alıp Türkiyeden alışveriş mi yapıyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 13 Ağustos 2014; 13:47:10 >
  • Orta ve Batı Avrupa de şuna.Balkanlar çöktü çünkü
  • Rusyanın boykotu bu sene avrupayı vurucak hatta ruslar türkiyeye geldi anlaşma için
    Avrupa malları almıyağ dediler vede yapiyolar helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

Maa?lary bilemem ama dedi?in ?eyler o kadar ucuz de?ildir.

Örnek
    iPhone 5s 16gb Türkiye-2150tl Almanya-699€(2,016tl) Fransa-709€(2,045tl) Amerika-650$(1403tl)

Porsche'u bilemiyecem sitesinde fiyatlary yazmyyor ama mesela Volvo'da fiyatlar var hemen bakalym

Volvo s80 (En ucuz paket) Türkiye-135,000tl Almanya-38,600€(111,350tl) Fransa-39,420€(113,850tl) Amerika-41,450$(89,469tl)

Avrupayy bilemem ama bence amerika çok daha ucuz

Hepsine tek tek cevap vereyim senin gibi ezbere sallamadan LİNKLERLE

iphone 5s 16gb 699 değil, en pahalı yerde yani mediamarkt'da 629 euro herhangi bir telefoncudan aşağı yukarı 50 euro kadar aşağıya alabileceğini düşünürsen 550 civarına geliyor dediğim noktaya yani

İPHONE 5S:http://www.mediamarkt.de/mcs/product/APPLE-iPhone-5s-16-GB-silber,48353,489066,1022203.html?langId=-3

PORSCHE CAYENNE 180 BİNDE 8500 EURO 9000 BİLE DEĞİL SEN KAÇA ALICAN BUNU TRDE????????

YAHU HERŞEYİ GEÇTİM MUZ 1 EURO YAHU MUZ KIYMA 3 EURO

BU ÜLKEDE MUZ NEDEN 6 TL???

KIYMA NEDEN 20-30 TL ?????

BENZİNE ADAM ALDIĞI 5-6 BİN EURONUN 1.6 EUROSUNU VERİRKEN SEN 850 LİRANIN 5 TLSİNİ NEDEN VERİYORSUN???

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=239964197&asrc=st|as

• quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

Rusyanın boykotu bu sene avrupayı vurucak hatta ruslar türkiyeye geldi anlaşma için
    Avrupa malları almıyağ dediler vede yapiyolar helal olsun

Müttefiki olmayan adamlar mı Avrupayı vuracak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

inanan yılın safıdır

Türkiye'de kaç TL????

Bunları net cevapla.

avrupaya fakir türkiyeye zengin demedim zaten sakin ol şampuan

türkiyede elektrik-su-kira fiyatları biçok avrupa ükesinden çok çok daha düşük polonya moldova gibi fakir ülkelerle aynı sayılır giderlerimiz

ama burdaki mühendisle oralardaki mühendis maaşları arasında uçurum var

not: balkanlar hariç tüm avrupayı gezdim uluslararası sigorta şirketindeyim

YA bilader gelmişsin

'tr çok daha ucuz avrupa ülkelerine göre tabi gelirimiz de ona göre düşük

arkadaş sanırım almanyada 2 yıl yaşamış gelmiş ahkam kesiyo '

diyorsun, ben ezbere konuşmuyorum ne ucuzmuş bana kanıtla gel linkle gel??

Ben kıyma 3 euro diyorum

muz 1.29 euro diyorum

benzin 1.6 euro diyorum

kira 400 euro diyorum

fatura aylık 80-120 euro diyorum yani aylık elektrik ısınma su hepsi içinde

hatta su beleş kullanıyorduk diyorum

3-4 aylık bilet SINIRSIZ METRO TRAMVAY HIZLI TREN OTOBÜSE BİNMEK İÇİN

75 EURO VERDİK diyorum

• Az önce bir forum konusundaydim. Forum batmış bitmiş diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

Orta ve Batı Avrupa de şuna.Balkanlar çöktü çünkü

adamlar roma 2'ye ayrıldığından beri ölü vaziyetteler.
  • Avrupa batar mi gozunu seveyim.Bizim ulkede gelisiyormus guyya 800 lirayla cocuguna zar zor ayakkabi,harclik veren baba inaniyor ulkenin gelistigine ve alkis tutuyor.Akpye hayranim gercekten super bir hipnotize ve cobanlik yetenekleri var.Sistemleri cok iyi calisiyor.

• 16 senedir almanyadayim. Iki tana dükkan isletiyorum. Allah'a sükür durumum da iyi ben böyle bolluk görmedim.

Seni iyi kandirmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Hocam bu anlattigin degerler hangi ulkeye ait?

almanya ile uyusuyor anlattiklari. avrupa batiyor biz sahlaniyoruz diyen insanin zekasindan suphe ederim ( sifir hakaret maksadiyla soyledim, ciddi anlamda zekasindan suphe ederim...)

Peki neden bütün Avrupa kastediliyor? Yani Bulgaristan bizden iyi durumda mı?

bulgaristan bizden kotu durumda...

avrupa denirken bulgaristan dahil edilmez, istisnai fakir bir ulke.

zaten avrupalilar da bulgaristanin birlige alinmasina cok sasirdilar. yeni bir uye sayilir. turkiyeden ama olsun olsun %10 kötü...

avrupa'nin alim gücü, turkiyenin neredeyse 2 kati.

yani batiyor denilen ulkeleri ve bulgaristan da katilirsa...

yani isterse avrupayi komple hesaba kat, ister gelismis ulkeleri kat, sonuc ayni, avrupa batmiyor ve genelde alim gucu turkiyenin neredeyse 2 kati.

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

2 ay önce Almanya'dan amcamın kızları geldi.20 yıl küsür Almanya'da yaşıyorlar.
    Sabah kahvaltı masasını hazırladık,onları çağırdık,kahvaltı masasını görünce şaşırdılar.
    "Siz ne kadar çeşit kavhaltı yapıyorsunuz ya bu ne zenginlik" dedi.Halbu ki kahvaltıda,sucuklu yumurta,rafadan,3 çeşit reçel,çikolata,zeytin,peynir,kaşar,salata vardı.
    Ulan şaşırdım kaldım neresi zengilik aylık eve giren para 3 kişinin çalışmasıyla 3000 TL.Giderler de bir o kadar...

Kendileri Almanya'da alış veriş yaparken öyle kilolarca alamıyorlarmış,kişi başına ekmek,mevye felan alabiliyorlarmış.
    Yaptıkları yemekler günlük değil 2-3 günlük olduğundan ısıtıp öyle yiyorlarmış.

Sanırım bunlar Almanya'nın fakir kesiminde olmalı,saşa gibi şeyler anlattı,sanırsın Afrika'dan bahsediyor.

cingene bir aile, belli.

her halti yiyorlar burada...

almanya'da herkes tipki onlar gibi lidl'dan falan alisveris yapiyor, o marketten urun alamayaca kadam da zaten yasayamaz almanya'da. yani yalan...

ben mesela ogrenci halimle reweden alisveris yapiyorum, cunku evimin yaninda hemen. en pahali satan bunlardir. mesela hiyar lidlda 35 cent, bunlarda 45 cent. ama lükstür. lidl'in hiyari ise trdekinden yine katbekat iyidir.

• Yolumuz var en azından duble hem de araba yok ama pisiklete biniyik

• Tüm yorumları okumadım ama benzin 1.6 euro demissin o zaten 5lira yapıyor

• ee ne yapalım,avrupa ile türkiyeyi her fırsatta kıyaslayanlar bütün suçu tayyibe atanlar,sanki memleket 15 sene önce almanyadan daha iyi ekonomiye sahipti boş muhabbette üstünüze yok
  • Porsche'nin hangi modeli hangi ülkede 9000 euro? Almanyada 0km yeni porschelerin en ucuzu 50bin euro
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.