Şimdi Ara

Köy Binası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler köy binasını duvarların dışında bırakmak mantıklı mı sizce? Önüne gelen saldırmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koy binasını dışarı koyarsan sadece kupa kaybedersin artısı 12 saat kalkan kazanırsın koy icindeki depolarına dokunmazlar gelişmekte olan bir koysen mantıklı ben kupa kasacağım diyorsan koy binası iceride kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

koy binasını dışarı koyarsan sadece kupa kaybedersin artısı 12 saat kalkan kazanırsın koy icindeki depolarına dokunmazlar gelişmekte olan bir koysen mantıklı ben kupa kasacağım diyorsan koy binası iceride kalsın

Arkadaş çok güzel açıklamış.
  • ben altın 2 deyim , hep k.b dışarıda , ama 1 milyondan fazla ganimet varsa dalarlar köyüne. geçen labaruvarda okçuyu basıccaktım hemen dalıp yağmalamışlar pekkayla 6 sw dev ile. sakın ganimet bırakma depolarda
  • Seviyene göre, kupa kasıcam diyosan içerde bırak farmer oynucam dersen dışarı koy ganimetine dokunmazlar merkezi yıkar giderler.

• Icerde birak kupa icin daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: absolid

quote:

Orijinalden alıntı: turexx

koy binasını dışarı koyarsan sadece kupa kaybedersin artısı 12 saat kalkan kazanırsın koy icindeki depolarına dokunmazlar gelişmekte olan bir koysen mantıklı ben kupa kasacağım diyorsan koy binası iceride kalsın

Arkadaş çok güzel açıklamış.

aynn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.