Bildirim
köy binası 8. seviye köyüm nasıl acaba ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok acele etmişsin anlamı yok neden köy binasına bu kadar önem veriyorsunuz etrafta yükseltecek o kadar savunma ve saldırı silahın dururken keyifli oyunlar:(
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sur lazımdı o yuzden ust sevıyeye geçtım . sur cok olunca savunma bırımlerını etkili kullanabiliyorsunuz . teker teker ceviriyorsunuz düşmanları çok oyalıyor . 8 ev seviyesinde bayagı kalacagım ama surları yukseltecegım savunmaları vs . yorumunuz için tesekkürler -
Klan savaşlarına katılacaksanız köy binasını içeri almalısınız. Saldıran çok zayıf olsa da köy binasını yıkınca otomatikman 1 yıldızı alıyor bu durumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgboy
Klan savaşlarına katılacaksanız köy binasını içeri almalısınız. Saldıran çok zayıf olsa da köy binasını yıkınca otomatikman 1 yıldızı alıyor bu durumda.
clan savaslarıyla hıc ılgım yok hocam ben kendı halımdeyım :DD -
Çok acelen etmişsınız hocam o koyun hakkı 6 dır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olan olmuş artık, bundan sonra bu seviyede 5-6 ay kalarak herşeyi yükseltirsiniz artık -
Işite hataların bedelını 3 ayda oduyecek
Cok hizlisiniz benim 7.seviye koy binam sizin koyunuzden oldukca daha saglam ve saldirsam da kazanirim gereksiz bi sekilde yukseltmissiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Savunman zayıf biraz acele etmişsin. Bu seviyede uzun bi süre kalmanı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X