Şimdi Ara

köy binası 8. seviye köyüm nasıl acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler daha dün 8. seviyeye geçtim . depolar filan düşük daha . ama genel olarak surlar kuleler filan nasıl dizilmiş acaba ? eksiklerim yükseltmeler haricinde neler olabilir ? . yorumlarınızı bekliyorum sonuçta açıklarımı sizlerle ögrenmek isterim .

beyler yeni hali birşeyler yapmaya çalıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfzxcv12 -- 18 Nisan 2014; 16:54:40 >

• Çok acele etmişsin anlamı yok neden köy binasına bu kadar önem veriyorsunuz etrafta yükseltecek o kadar savunma ve saldırı silahın dururken keyifli oyunlar:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sur lazımdı o yuzden ust sevıyeye geçtım . sur cok olunca savunma bırımlerını etkili kullanabiliyorsunuz . teker teker ceviriyorsunuz düşmanları çok oyalıyor . 8 ev seviyesinde bayagı kalacagım ama surları yukseltecegım savunmaları vs . yorumunuz için tesekkürler
  • Klan savaşlarına katılacaksanız köy binasını içeri almalısınız. Saldıran çok zayıf olsa da köy binasını yıkınca otomatikman 1 yıldızı alıyor bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Klan savaşlarına katılacaksanız köy binasını içeri almalısınız. Saldıran çok zayıf olsa da köy binasını yıkınca otomatikman 1 yıldızı alıyor bu durumda.

clan savaslarıyla hıc ılgım yok hocam ben kendı halımdeyım :DD
  • Çok acelen etmişsınız hocam o koyun hakkı 6 dır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olan olmuş artık, bundan sonra bu seviyede 5-6 ay kalarak herşeyi yükseltirsiniz artık
  • Işite hataların bedelını 3 ayda oduyecek

• Cok hizlisiniz benim 7.seviye koy binam sizin koyunuzden oldukca daha saglam ve saldirsam da kazanirim gereksiz bi sekilde yukseltmissiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunman zayıf biraz acele etmişsin. Bu seviyede uzun bi süre kalmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Savunman zayıf biraz acele etmişsin. Bu seviyede uzun bi süre kalmanı tavsiye ederim.

sur için acele etmiştim hocam savunma unsurlarını daha ıyı koruyabilmek için . aynen hocam bu seviyede bayagı kalacagım zaten . bu sefer herseyi fullemeden çıkmayacagım . bu da köyün güncel hali . surları yükselteyim diye düşündüm surlar çok aşagıda kaldı . hava savunmasını yükseltiyorum filan elimden geldiginçe birşeyler yapıyorum barbar kralı da cıkardım fılan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.