Şimdi Ara

KÖY FİLMİ?=KOMEDİ ÖTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar köy filmini izleyeniniz var mı?bu kadar kopuk ve berbat bi korku filmi olamaz.başlarda dedim sınır mınır falan çekmişler ormandan,sarılı-kırmızılı bayraklar,gözetlemeler,sesler,bırakılan yiyecekler falan filan orman boş değil dedi; sonlarda hayal kırıklığı yarattı.

• valla ben izlemedim arkadaşlarım beğenmemişti ona gitceğime goraya bi defa fazla gittim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

arkadaşlar köy filmini izleyeniniz var mı?bu kadar kopuk ve berbat bi korku filmi olamaz.başlarda dedim sınır mınır falan çekmişler ormandan,sarılı-kırmızılı bayraklar,gözetlemeler,sesler,bırakılan yiyecekler falan filan orman boş değil dedi; sonlarda hayal kırıklığı yarattı.

the village korku filmi değil dir arkadaşım.bu gerilimle korku filmini nasıl ayıramıyorsunuz hayret.köy filmi sıkıcı gelebilir ama fikir ve kurgu bence çok iyiydi , kim filmin sonunu ve olayı tahmin edebilirdiki.tam anlamıyla bir gerilim olmasada bazı sahneler gerdi.ama film olarak bakarsak bence vasatın üstünde bir film...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

arkadaşlar köy filmini izleyeniniz var mı?bu kadar kopuk ve berbat bi korku filmi olamaz.başlarda dedim sınır mınır falan çekmişler ormandan,sarılı-kırmızılı bayraklar,gözetlemeler,sesler,bırakılan yiyecekler falan filan orman boş değil dedi; sonlarda hayal kırıklığı yarattı.

the village korku filmi değil dir arkadaşım.bu gerilimle korku filmini nasıl ayıramıyorsunuz hayret.köy filmi sıkıcı gelebilir ama fikir ve kurgu bence çok iyiydi , kim filmin sonunu ve olayı tahmin edebilirdiki.tam anlamıyla bir gerilim olmasada bazı sahneler gerdi.ama film olarak bakarsak bence vasatın üstünde bir film...

bencede fena değildi, tamam film süresince çok yoğun değildi bazen sıktığı oldu ama sonunda aaaaa dedirtti bence sonu ilginçti...

• Sadece birkaç sahne geriyor insanı yoksa filmin gerisi bayıyo resmen.Bende seyrettim filmi fakat hoşuma gitmedi açıkcası.M.Night Shyamalan'dan daha iyisini beklerdim.İşaretler daha güzeldi bence ee tabiki Mel Gibson olunca farkediyor.
  • filmi niçin izlediğinize bağlı bence günümüzün dünyasının ne hale geldiğini ve insanların rahat ve huzurlu yaşamak için yaptıklarının çocuklarını dış dünyadan korumanın bazı yaptırımlar gerektirdiğini süper anlatan bir film... dediğim gibi niçin izlediğinize filmin anlatmak istediğini anlamaya göre değişir korkmak için izlediyseniz böyle yorum çok normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freede

filmi niçin izlediğinize bağlı bence günümüzün dünyasının ne hale geldiğini ve insanların rahat ve huzurlu yaşamak için yaptıklarının çocuklarını dış dünyadan korumanın bazı yaptırımlar gerektirdiğini süper anlatan bir film... dediğim gibi niçin izlediğinize filmin anlatmak istediğini anlamaya göre değişir korkmak için izlediyseniz böyle yorum çok normal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çankayada Meşrutiyette gercekLeşmiş bir oLay;
    Söz konusu fiLm korsana iLk düştüğü vakit adam önündeki tezgahtaki fiLimLere bakarak bağırıyor,
    - Bu da yeni abi, villadaki öLü, kapağına baksana abi...

ViLLage ya fiLmin adı kapakta kanLı faLandı ya hemşerim kendince cevirmiş adını viLLadaki öLü koymuş

FiLmi sinemada izLemiştim, paramıza yazık oLdu diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 30 Nisan 2005, 21:26:04 >
  • kusursuz bi filmdi gerilim diye illa her sahnesi germek zorunda deil sizi! Çok yüzeysel bakıyorsunuz..zaten filme yüzeysel bakanların hiç biri beğenmiyor..derin anlam arayanlar ise süper diyor..
  • rezıl 1 fılm
  • M. Night Shyamalan gibi usta bir yonetmeni tanımayan biri tabiki filmi kotu bulacak
    cunku Night ı anlamak filmi anlamak demektir.Night in cizgisini bir takip edin ne kadar muhtesem yapıtlar cıkardıgını goreceksiniz...
  • bence çok saçma sapan bir fimdi.
    yani bu köyde yaşayan insanların uzun yıllar boyunca hiç mi ihtiyaçları olamamış....
  • Yani filmi anlamadım veya sevmedim diyin de anlayalım. Neresi kopuk yahu uyudun mu izlerken? Böyle yorum yaptıktan sonra daha neyine cevap yazalım.
  • çoğu kişinin anlamadıı burdan belli bu yüzden kimse sevemiyo anlasalar severler.. aslında gayet iyi ve hoş bi film..
  • bencede kesinlikle berbat bir film
  • kurgu olarak güzel de baydı biraz walla!
  • Konusu güzel ama filme iyi kurgu verememişler.
    Ayrıca film fragmanında gerilim sahneleriyle doluydu,beklentinin yüksek olması çok doğal.
    Kitap olarak daha güzel olurdu.
  • bu flim hakkında çok çok çelişkili yorumlar var demekki flim kimine ögre iyi kimine göre kötü bunun sebebide beklenti farklılığı ben bu flim i pc de izledim nasıl bir flim olduğunu bilmiyordum beğendim bir beklenti içinde izleseydim sanırım beğemezdim
  • Kesinlikle kötü bir film...Hatta çok övülen ALTINCI HİS'ten bile daha kötü
  • öncelikle gerçekten bu film hayatımda izlediğim !!AVIATOR!! filminden sonra en iğrenç film..Ayrıca altıncı his için söylediklerine katılmıyorum,bence çok iyi bir filmdi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.