Şimdi Ara

KÖY OKULUNA PROJEKSİYON İÇİN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Gaziantepte bir köy okulunda görev yapmaktayım 8. sınıflar için projeksiyon lazım ama bütçemiz ancak fotokopi masraflarına yetiyor ve bu yüzden alamıyoruz...geçen senebu forumdan yardım alarak bi projeksiyon almıştık 8. sınıflar için ama bu sene 8. sınıflar kalabalık oldugu için 2 şubeler birinde projeksiyon varken diğerinde yok olmayan şubemiz cok istiyor ama malesef gücümüz yetmiyor...eger yardım imkanınız varsa yada 100-150 tl ye sınıfta sunum yapacak kadar iş görebilen projeksiyon yardım etmek yada satmak isteyen varsa lütfen bana ulaşabilirmi...şimdiden herkese çok çok teşekkür ediyorum..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• benden 10 lira çalışır...

Konu dışına açarsan daha çok kişi görür daha çok yardım toplarsın. herkes 10 lira verse bilgisayarda alırız köyüne. Bizimde bir okulda katkımız olsun :)

Öğrenciyiz hocam, çalışıyor olsam gönül isterki gelip bilgisayar alalım okuluna. Seni takdir ediyorum böyle hocalarla biyerlere varırız. İyi fikir foruma konu açmak
  • Merhaba beni yanlış anlamayın, ama belediye, valilik buralara gitseniz her türlü yardımı sağlarlar üstelik okul dediğiniz yer. Yardım etmek zorundalar. Hiç bir yerden yardım gelmezse 150 nolu beyaz masayı arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

Merhaba beni yanlış anlamayın, ama belediye, valilik buralara gitseniz her türlü yardımı sağlarlar üstelik okul dediğiniz yer. Yardım etmek zorundalar. Hiç bir yerden yardım gelmezse 150 nolu beyaz masayı arayın.

bu duruma özelden cevap verdim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

quote:

Merhaba beni yanlış anlamayın, ama belediye, valilik buralara gitseniz her türlü yardımı sağlarlar üstelik okul dediğiniz yer. Yardım etmek zorundalar. Hiç bir yerden yardım gelmezse 150 nolu beyaz masayı arayın.

Bu duruma özelden cevap veriliyorsa bende cevap alabilirmiyim merak ettim. Projeksiyon değil ama başka şeyler temin edebilirmiyim bakacağım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucel_kandemir

quote:

quote:

Bu duruma özelden cevap veriliyorsa bende cevap alabilirmiyim merak ettim. Projeksiyon değil ama başka şeyler temin edebilirmiyim bakacağım bu arada.

cevap verildi teşekkürler ilginiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: McR_McR

benden 10 lira çalışır...

Konu dışına açarsan daha çok kişi görür daha çok yardım toplarsın. herkes 10 lira verse bilgisayarda alırız köyüne. Bizimde bir okulda katkımız olsun :)

Öğrenciyiz hocam, çalışıyor olsam gönül isterki gelip bilgisayar alalım okuluna. Seni takdir ediyorum böyle hocalarla biyerlere varırız. İyi fikir foruma konu açmak

yaa hocam kusura bakma ben senin yazdıklarını görmemişim Allah razı olsun duyarlılıgına ve gönülden yardımına çok çok teşekkürler...bu hafta izin alıp gezicem bi kaç yeri bakalım ne dicekler...
  • kitap roman falan lazım mı hocam? gonderebilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

kitap roman falan lazım mı hocam? gonderebilirim....

EVET HOCAM OLABİLİR BENİM ALDIKLARIMI BİTİRDİLER YENİLERİNİ İSTİYORLARDI TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN
  • quote:

quote:

EVET HOCAM OLABİLİR BENİM ALDIKLARIMI BİTİRDİLER YENİLERİNİ İSTİYORLARDI TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN

Ozelden bi adres yollayin hocam bana bolca yollayayim. Yillarin birikimi var evde artik sigdiramiyorum. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ozelden bi adres yollayin hocam bana bolca yollayayim. Yillarin birikimi var evde artik sigdiramiyorum. :)

Tebrik ederim
  • bu arada projeksiyon bi arkadaş tarafından karsılandı yardımları için çok çok teşekkür ediyorum kendisine elime ulaşırsa haber ederim buradan herkese ilgisi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

quote:

quote:

quote:

Tebrik ederim

Tesekkur ederim hicam keske daha fazla yardim edebilsek imkan olsada...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamualeykum,

İhtiyaç listenizde neler var hocam, belki daha farklı yardımlarımız dokunabilir. Allah c.c. işlerinizi rasteylesin inşaellah,

ve aleykumselam,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

Selamualeykum,

İhtiyaç listenizde neler var hocam, belki daha farklı yardımlarımız dokunabilir. Allah c.c. işlerinizi rasteylesin inşaellah,

ve aleykumselam,

Aleykumselam hocam pek fazla bi ihtiyacımız yok hocam şükür öncelikli amaç projeksiyon ve bilgisayar çocuklar için en büyük sıkıntı o özellikle bilgisayarlar cok eski ve sorunlu çocukların ihtiyacını karşılayamıyor 220 kişilik taşımalı okulda 3 tane pc var onlarında 1-2 tanesi genelde sorun cıkarıyo pc ve pc ekipmanları ihtiyaç genelde hocam Allah razı olsun
  • Ekipmanları bir gözden geçirelim, duruma göre sizi haberdar etmeye çalışacağım,inşaellah
  • Çok çokk teşekkürler Allah razı olsun sizlerden
  • Hocam okulun açık adresini Alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41jesus

Hocam okulun açık adresini Alabilirmiyim.

pm den ilettim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.