- Arkadaşlar köy satışı yaptım ilk köyü aktardım sonrasında havale alacaktım ama eleman engel koymuş (Allahsız)
Sonrasında oyunu tekrar kurdum telefona ve girdim, köyüm duruyordu fakat bu sefer karşı taraf girince benim bağlantı kopuyordu. Köyümü nasıl geri alabilirim, evden başka bir iphonla senkronize etsem diğer eleman saf dışı kalır mı ?
Çünkü 2 cihaz üzerinde oynamak için cart curt diyordu aktarma yerinde, şimdi hem kendi telefonumda sonrasında evdeki diğer iphonda olursa .. ?
hocam yeni bir gamecenter hesabı aç yani yeni bir appstore hesabı aç yeni emaille. sonra yeni açtığın email le appstore a gir. sonra oyuna gir sana uyarı vercek bu youn bu hesapla kayıt edilsin mi diye sende evet de . diğer email saf dışı kalır. daha da giremez.
quote:
Orijinalden alıntı: emre_0112
hocam yeni bir gamecenter hesabı aç yani yeni bir appstore hesabı aç yeni emaille. sonra yeni açtığın email le appstore a gir. sonra oyuna gir sana uyarı vercek bu youn bu hesapla kayıt edilsin mi diye sende evet de . diğer email saf dışı kalır. daha da giremez.
aktardıgım telfon android di , şimdi 2 farklı iphohana aktardım oyunu. Yinede yapmama gerek kalır mı söylediklerini ?