Şimdi Ara

Köyde köpeğimi vurmuşlar Nereye şikayet edebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    IQ testi yapsalar -1 bile alır mısın merak ediyorum.
    Eğer kendini savunamıyosan güçsüzsündür. Elbette savunacağım kendimi.
    Kesirler konusuna çalışsan mı acaba, yarısı olduğuna emin değilim.
    Kendini mi anlatıyorsun, beyin açısından gayet zenginim de seni bilmiyorum. Ukalalığından belli, laflara bak.
    Emin ol yaşıma göre olgunum.
    Silahla işim olmaz :D
    Forumlardaki mesajlar yanıltıcı olabilir, çevredekilere göre zehir gibi insanım bilip bilmeden konuşma. Senin de aptal olduğunu sanmıyorum ama öyle konuşuyorsun
    Ayrıca senin yazdıklarına kıyasla gayet iyi şeyler yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 13 Ağustos 2016; 20:44:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iq seviyemi belirledin ya bravo

Laf salatasindan baska bir sey yapmiyorsun.

Sabahtan aksama kadar cizim yapip, kafa yorarak su sacma konusmalarina fazla bile cevap verdim.

Yasina gore olgun oldugunu ve beyninin capini sen degil karsinda ki degerlendirsin.

Bundan dolayi zihnin fukara oldugu halde fikrin ukala dedim. Siyril su ergenlikten artik. Bana kendini kanitlamak zorunda degilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beautifulwinners -- 14 Ağustos 2016; 0:04:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beautifulwinners kullanıcısına yanıt
    Senin konuşmaların çok mu mantıklı?
    Zsten zeki olup olmadıgıma karşımdaki karar veriyor dikkat ettiysen insanlar zeki olduğumu söylüyor aptal değilim dedim.
    akıl yaşta değil baştadır ayrıca ergenlikti şuydu buydu bırakın artık bunları
    IQ seviyeni belirlemedim baktım ki benim zekama laf ediyorsun ben napsaydım sessiz mi kalacaktım sana laf edene boyun mu eğersin yoksa ona karşılık mı verirsin
    biliyor musun benim de sana cevap yazmaktan daha önemli işlerim var emin ol bugün yaptıgım en gereksiz şeydi seninle konuşmak
    kimseeye kendimi kanıtlamıyorum ama gerizekalı DEĞİLİM!!!!
    Sana göre laf salatası, bana göre senin fikirlerime ve başkalarının fikirlerine ettiğin saygısızlığa karşı verilmiş cevaplar
    zaten sinirlerim bozuk bi de senle uğraşınca nasıl sinir krizine girmedim ben bile anlamış değilim adama sinir krizi geçirtirsin bu laflarınla
    forumda çok çok düzeyli konuşan arkadaşlarım var keşke herkes öyle olsa ama maalesef senin gibi insanları küçümseyenler de oluyor

• "Senin konuşmaların çok mu mantıklı? "
    Diyerek cumlene baslamandan ne kadar mantiksiz oldugunu anladim. Senin sikintin kendinle. Kendinle kavga ediyorsun celisiyorsun. Kendinden suphe duyuyorsun.

Benim icin kayda deger bir sey yazmadin.

Sana he.

Diyorum.

• beautifulwinners kullanıcısına yanıt
    Aa ne kadar zekisiiin! İstediğim cümleyle başlarım. Boş konuşuyorsun boş. Senin boş konuşmalarından ne kadar eminsem kendimden de o kadar eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 14 Ağustos 2016; 13:23:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jandarmaya gitseydiniz hallederlerdi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.