Şimdi Ara

Köyden manzara fotoğrafı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baya güzel abi yemin ederim resmen ruhun açılıyor burada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Aman kalsın abi sonra 2katina çıkar kovamayiz da

• galacimbom kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi İstanbul'a döndüğümde dediğiniz şeyi tez zamanda temin ederim. Yoksa bunlarla başa çıkamıyoruz

• Köyden manzara fotoğrafı
    Bahçeye giden yol

• Gezmek açısından parası olanlara güzel abi ama bizim gibi garibanlar çile çekiyor bu fındık ayında.. sabah 7 den beri çalışıyorum eve yeni adım attım.. hep bahçe işleri ile uğraştım pastilim çıktı.

• Bende fındığın hasadının son günüymüş gibi çalışıcagim bahçede yoksa geçeceği yok günlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 19 Ağustos 2024; 20:26:44 >
  • Milletin köyüne bak koyu yeşil orman resmen. Bizimkinde taş topraktan başka bir şey yok

• Orman olması güzel olduğu anlamına gelmiyor.

Köyden manzara fotoğrafıSwitzerland is Lifeyoutube
    Welcome to Brienz, a captivating Swiss village nestled in the heart of the Alps. Known for its breathtaking landscapes and traditional Swiss charm, Brienz is often called the most beautiful village in Switzerland. For travel tips about Switzerland visit https://switzerlandinsider.com About Brienz 🇨🇭 If you ever find yourself in Switzerland, make sure you drop by Brienz. This charming little village sits right by stunning Lake Brienz and it’s the kind of place that postcards are made of. Brienz is tucked away in the Bernese Oberland and is super famous for its woodcarving expertise. You can chill by the lake, visit the Giessbach Falls nearby for some epic photos or catch a ride on an old steam train up the Rothorn Mountain for some jaw-dropping views. Video Chapters: 0:00 Brienz Village 14:30 Summer Rain in Brienz Thanks for watching! Don't forget to like, subscribe, and hit the bell icon to stay updated with our latest travels.
    https://www.youtube.com/watch?v=miVDYbKmdBY
  • billy brown kullanıcısına yanıt

Madem insanlardan rahatsızsın önce kendinden başla ve kendini yok et.

• Burası kesin Ordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.