Bildirim
Köyden manzara fotoğrafı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnsan olmasa aslında her yer cennet olabilir.
-
Foruma aktiflik getirdiniz hocam hoşgeldiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan denilecek kadar az hocam.. çok yerleşke yok burada.. 2-3 insan anca görürsünüz herkes hasatta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 19 Ağustos 2024; 10:48:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolasın hocam
Hocam az insanda insanlar daha agresif oluyor gibi sence nasıl komşu ilişkilerin vs nasıl
İyi hocam inek sahiplerine evden yallık denilen kullanılmış sebzelerden filan oluşturulmuş bir malzeme veriyoruz ineklere yediriyorlar.. bazılarına da fındık hasadı sonu çuvalları yüklemek için patpat denilen bir yük yükleme aracı var ona çuval atıyoruz öyle öyle ilişkiler var .. ama buranın havası ve insanları İstanbul'dan kat kat iyidir.
-
Evet ya o olayı çok seviyorum yediklerin hiç ziyan olmuyor
Aynen öyle İstanbul'da çöpe gidiyor burda da hayvanlara gidiyor daha iyi..
Çöpte de karıncalar yiyor hocam gördüm onu ama bize doğrudan fayda veren inek daha iyi ⚛️⚛️⚛️
Karıncalar insanlık açısından faydalı canlı olsada evde türemeleri çok can sıkıcı yatıyorsun evinde hemen kanepenin altından karınca konvoyu Allah göstermesin nefret ederim.
Evet hocam babaanne evinde full karınca vardı kanepenide falan xd alışmış olunca ısırmıyorlar galiba
Bizim İstanbul'daki evde de çok var ya bi kovmayı başaramadım en çok mutfak tarafında çıkıyor çatlamış duvarların arasında
Hmm kurtulmanın yolunu bilmiyorum ama bereket getirir eve derler
Orası öyle hocam zaten öldürmeye kıyamıyorum tarçın ve sirkeyle filan kovmaya çalışıyorum, küçük kız kardeşim şekeri filan unutuyor bazen teregin üstünde sar baştan birdaha türüyorlar
çok güzel. İstanbul'da Aydos ormanındaki tırmanış patikalarının bazı yerleri de tam böyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hedef şaşırtma olarak veden uzaklara kip şeker bırakabilirsin xd yuvayı oralara taşırlar belki xd,d
Hobaaa
Karıncalar için beyaz tozlar var atom diye geçiyor tamamen zararsız sadece uzaklaştırma için. Evin pencere kapı girişlerine dökerek hepsinden kurtulabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- selectra ve citoles arasındaki fark
- büyük tiyatro otopark
- kg ne demek
- ilk buluşmada ne alınır
- engelleyen kişiye sms gider mi
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X