Hangi firma kredi kartına altın satışına girer o firma benim için biter. (Nokta)
Satış yapmayan büyük firma isimleri verebilirmisin?
bugün yarın weblebideki gibi sitede yazıyı görürüz :(
Arkadaşlar, 1-ucuz satış yapan sitelerden alış-veriş yapmadan önce mutlaka şikayetvar.comdan inceleyin, 2-En ufak problemde siz de yazın ki haberimiz olsun.(Ben yazıyorum). 3-Akakçede de siteler hakkında bayağı güzel yorumlar var, oraya da bakın. DH ya para kazandıran buraya reklam verenler değil, alışveriş yapan biz tüketicileriz. Moderatörlerin bunu anlaması ve haklı şikayetleri silmemesi lazım. Dikkat ediyorum silinen şikayetlerin ardından iflas (daha doğrusu kapkaç) geliyor.
Güçlü bir sermaye desteği olmayan internet siteleri birer birer gidiyor. Bidolu, altivi, weblebi, indragandi, koysepete .. 1-2 site dışında güvenle alışveriş yapılabilecek site kalmayacak bu gidişle..
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
quote:
Orjinalden alıntı: Fb100.Yil
quote:
Orjinalden alıntı: StarForce
İşini sağlam yapan ve iyi idare edilen bir e-ticaret sitesi yada firması hiç bir zaman batmaz, ama amaçları dışına çıkarlar ve farklı işler ile meşkul olurlarsa (ihale vs.) işte ozaman batabilir..
+1907
istediğin kadar sağlam yap piyasa bozuksa batarsın. 150 yıllık lehman biraderler bile battı geçenlerde....
Ne alaka şimdi?lehman brothers internet satış yapan bi firma mı? Ayrıca onun iflasına neden olan olaylar başka internette alışveriş piyasanın şartları başka.Sağlam(!) bi şekilde iş yapmak üzerine kurulmuş bir müessese her daim iş yapar.
valla koysepeteden bir kaç kez alışverişim olmuştur sorunsuz hallettik tek kötü yanı y.içi kargoyla göndermeleri her seferinde y.içi kargo genel müdürlüğü aramama neden oluyordu
biri şu başlığı değiştirse
quote:
Orjinalden alıntı: dirtect
quote:
Orjinalden alıntı: suphion
Hangi firma kredi kartına altın satışına girer o firma benim için biter. (Nokta)
Vatanbilgisayar Mavibilgisayar Sanalmarketim (Eternal) Firebal Teknosa Inventus Bimeks Nova Exa
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dirtect
quote:
Vatanbilgisayar Mavibilgisayar Sanalmarketim (Eternal) Firebal Teknosa Inventus Bimeks Nova Exa
Belirtmiş olduğun siteler daha çok elektronik ürün satan firmalar, bunu tartışmak için 20 civarı kategorisi olan web sitelerini baz almanız gerekli.
hepsiburada hızlıal estore gedik
vs.
Her ürünü o ürüne özelleşmiş yerlerden almayı zaten tercih ederim, ilk mesajımdaki kaygı zaten o. Herşeyi satan yer, herşeyi bildiğini iddia eden biri gibidir, bir çok konuyu bilir ama çoğunu yarım bilir.
Altın konusu ise bunun dışında benim gözümde ayrıca daha büyük boyutlu bir problem. Bana göre bu tefeciliğin yasal hali ve eğer bir firma anakartın yanında kredi kartına taksitle altın satıyorsa, bilerek veya bilmeyerek tefecilik yapıyor. Biraz ağır oldu ama benim kişisel görüşüm bu yönde. Ve mutlaka istisnalar olsa da benim nazarımda böyle bir firma güvenilir değildir.
hepsiburada biraz daha ürünlerde genel olarak indirim yapsa valla süper olacak ama işte para para para
bu arada koysepete hakkında bilgilendşre yapan arkdaşıma da teşkkürler
allah belasını versin inşallah çolugundan çoçugundan çıkarsın ikiaydır 868 ytl mi vermiyolar beter olsun
arkadaşlar geçmiş olsun koysepete batmış...
alışveriş yapan arkadaşlara geçmiş olsun... inş paralarını geri alırlar...
zaten ben bu siteninin piyasanın altında fiyatlara kontör satıgı için güvenmiyordum .. batığınada üzülmedim ...
walla estore bile battıktan sonra online alışveriş yaparken 2 kere düşünün bundan sonra
Ben netten sadece kitap sipariş ediyorum kullandığım tek site kitapyurdu inşallah bu batmaz
1 kere alışveriş yayptım telefon ve kontor almıştım. çok güzel siteydi. Tasarımına ve fiyatlarına bayılıyordum
Yakın zamanda harcama yapan arkadaşlar bankaya harcama itiraz dilekçesi bırakarak sorunu çözebilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme