Şimdi Ara

Köyümüze bir site yaptım. ÖNERiLERiNiZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk resmi web sayfamdır. daha acemiyim bu işte. sitem hakkındaki iyi kötü tüm yorumlarınızı almak istiyorum
    şimdiden teşekkürler

• adreside yazsan fena olmaz hani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farozlu

adreside yazsan fena olmaz hani :)
    özür adres yazmayı unutmuşum heycandan

www.cikhasan.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuarYa

özür adres yazmayı unutmuşum heycandan

www.cikhasan.com

Alıntıları Göster
    Görümün gerçekten güzel

Güzel bi template seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vejetaryen Kasap -- 11 Mayıs 2006; 21:44:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vejetaryen Kasap

Görümün gerçekten güzel

Güzel bi template seçimi

Alıntıları Göster
    deli zal yardım etti sağolsun
  • quote:

deli zal yardım etti sağolsun

Alıntıları Göster
    eğer bu hazır template ise Copyright 2005 - Powered by Cikhasan.Com - All Rights Reserved. böle yazman yasal deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilekeshhh

eğer bu hazır template ise Copyright 2005 - Powered by Cikhasan.Com - All Rights Reserved. böle yazman yasal deil

Alıntıları Göster
    beles templatededemi yasak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DuarYa

onu kastetmedi copyright bilgilerini silersen yasal olmayabilir demek istedi. :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bence bir köy sitesine o teamplete hiç uymamış. Daha sade ve koy havası estiren bi görünüm daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.hidayet

Bence bir köy sitesine o teamplete hiç uymamış. Daha sade ve koy havası estiren bi görünüm daha güzel olurdu.

Alıntıları Göster
    Hadi gel köyümüze geri dönelim, Fadime'nin düğününde halay çekelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgunday

Hadi gel köyümüze geri dönelim, Fadime'nin düğününde halay çekelim

Alıntıları Göster
    ben dedim arkadasa siteye yayla falan koyalım çayda bayırda gezelim inekleri otlatalım öküzleri mögürtelim diye ama ilk çalışmam işte ilerde daha güzelide gelir=))
  • quote:

ben dedim arkadasa siteye yayla falan koyalım çayda bayırda gezelim inekleri otlatalım öküzleri mögürtelim diye ama ilk çalışmam işte ilerde daha güzelide gelir=))

Alıntıları Göster

şu resimin BMP biçiminde olması sitenin daha geç açılmasına sebep oluyor.
    onu JPG veya GIF biçimine çevirmelisin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ben template olması açısından söyledim. Yani bu şekilde hazır şeyleri değiştirip "site yaptım" diyeceksen veya "site yapıyorum, yeni başladım" diyeceksen bu işi bırakıp köyüne dön anlamında... :)

• quote:

quote:

Ben template olması açısından söyledim. Yani bu şekilde hazır şeyleri değiştirip "site yaptım" diyeceksen veya "site yapıyorum, yeni başladım" diyeceksen bu işi bırakıp köyüne dön anlamında... :)

Alıntıları Göster
    sen ilk basladıgında direk mi atıldın hic templateler üstünde calısmadınmı

• quote:

Alıntıları Göster
    gif yaptım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hayır ben hayatımda "HİÇ" template veya hazır portal kullanmadım. Kullanmam da. Hazır portallarla "tasarım" öğrenilmez. Kodlama bilmiyorum kodlama öğrenilebilir belki ama tasarım öğrenemezsin. Tasarım zamanla geliştireceğin, her s.çtığın sitede güzelleştirmeye bir adım daha yaklaşacağın bir husus. Tabi bir de çoğunu başkalarının yaptığı ve sadece ekleme-değiştirme yaptığım bir şeye "bana ait" diyemiyorum ben. Sen diyebilirsin. Ancak -tasarımı kastediyorum yine- rezalet ötesi bir siteyi senin yapman, hazır bir şeyi değiştirmene göre benim nazarımda daha kıymetlidir. Sana daha çok yararı vardır.

• quote:

quote:

Hayır ben hayatımda "HİÇ" template veya hazır portal kullanmadım. Kullanmam da. Hazır portallarla "tasarım" öğrenilmez. Kodlama bilmiyorum kodlama öğrenilebilir belki ama tasarım öğrenemezsin. Tasarım zamanla geliştireceğin, her s.çtığın sitede güzelleştirmeye bir adım daha yaklaşacağın bir husus. Tabi bir de çoğunu başkalarının yaptığı ve sadece ekleme-değiştirme yaptığım bir şeye "bana ait" diyemiyorum ben. Sen diyebilirsin. Ancak -tasarımı kastediyorum yine- rezalet ötesi bir siteyi senin yapman, hazır bir şeyi değiştirmene göre benim nazarımda daha kıymetlidir. Sana daha çok yararı vardır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

quote:

Arkadasa tamamen katılıyorum ama duarya yı da anlayabiliyorum... İnsan hemen kanlı canlı şeyleri yayınlamak istiyor. Ama bi tavsiye de benden. Freehand photoshop çalış... Buton yap bol bol, nesne yap bol bol, sayfa tasarla mesela ister freehand de ister fireworks te.. Ve tüm yaptıklarını sakla... Hepsi bi gün lazım olacak ve ne kadar geliştiğini izleyip daha da gaza geleceksin. Template lerle de çok uğraşma derim alışkanlık yapar yaratıcılığı öldürür... Ki öyle beleş template ler arasında da orjinal bişiler yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: turu

quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

quote:

Arkadasa tamamen katılıyorum ama duarya yı da anlayabiliyorum... İnsan hemen kanlı canlı şeyleri yayınlamak istiyor. Ama bi tavsiye de benden. Freehand photoshop çalış... Buton yap bol bol, nesne yap bol bol, sayfa tasarla mesela ister freehand de ister fireworks te.. Ve tüm yaptıklarını sakla... Hepsi bi gün lazım olacak ve ne kadar geliştiğini izleyip daha da gaza geleceksin. Template lerle de çok uğraşma derim alışkanlık yapar yaratıcılığı öldürür... Ki öyle beleş template ler arasında da orjinal bişiler yok...

Alıntıları Göster
    http://www.cikhasan.com/tarih.asp

bu sayfada alttaki yazıya baktığımızda yazı dışarıya taşıyor onu cellpadding=3 filan yap daha güzel olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

http://www.cikhasan.com/tarih.asp

bu sayfada alttaki yazıya baktığımızda yazı dışarıya taşıyor onu cellpadding=3 filan yap daha güzel olur...

Alıntıları Göster
    Yaw walla template çok güzel yalnız pek köye olmamış gibi ayıp olmasa o template nerden buldun diye sorabili miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: zanist

Yaw walla template çok güzel yalnız pek köye olmamış gibi ayıp olmasa o template nerden buldun diye sorabili miyim

Alıntıları Göster
    güselde bende yavaş açıldı ..
    sanırım bmp olayından dolayı olabilir ...
    renk güsel ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.