Şimdi Ara

Köyümüzün GOV.TR alan adını önceki muhtar almış ŞİFRESİNİ vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir önceki seçimlerde muhtar seçilen adam www İSİM koyu.gov.tr diye köyümüzün resmi uzantılı alan adını almış. (şimdi siteyi yazmıyım)

Sonraki seçimlerde o seçilemeyince yeni muhtara şifreyi vermiyor!

Şuanki yeni muhtar köyün gov.tr alan adını almak için kaymakamlıktan falan nereden yazı alıp nereye başvurmalı?

• merhaba.

sitenizin ismini bana özel mesajla bildirebilirseniz araştıralım.

dilerseniz size bu konunun çözümü için aracılık hizmeti de sağlayabiliriz.

iyi çalışmalar dilerim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demet pink -- 8 Mayıs 2010; 9:32:00 >
  • ban ulasın yapmanız gerekenlerı sıze anlatayım

MSN: asmabilisim@hotmail.com
  • hocam nic.tr ye gir orda sorumlu değişiklik formu var, bunu doldur muhtar imzalasın muhtarlığın mührü ile mühürleyin, yeni bir hesap açın ve yeni kullanıcı bilgilerini buna göre düzenleyin. ve nic.tr ye faxlayın. daha sonra nic.tr size aktarımını ücretsiz sağlayacaktır. mail adresi verip nemalanmaya çalışanları ise kaale almayın. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıhtım79 -- 6 Mayıs 2010; 12:03:38 >
  • neterol evet yaptım çok sağol.nic.tr den gerekli belgeleri gönderdik ve oldu. Bir soru daha sorabilirmiyim?

Hosting olarak çok yakın arkadaşımın amerikadaki hostunu kullanıyorum. Arkadaşımın 150ye yakın sitesi var. Neyse şimdi benim önceden .com uzantılı olarak köyün adresini almıştım. Arkadaşımda bana bir klasör açmıştı, ben bütün joomla sitemi oraya yükleyip siteyi aktifleştirmiştim.

Şimdi bu .gov.tr alan adınada aynı o siteyi yayınlamak istiyorum ama adres çubuğundan .gov.tr diye girenler bizim önceki .com sitesine gitsinler ama kendi adres çubuklarında aynı .gov.tr yazısı kalsın.

Bunu yapabilirmiyiz?
  • bilisimdunyası'nın şöyle bi özelliği vardı, eklenen alan adları diye, bu seçenek ile sanki 2 domain varmış gibi oluyor fakat tek veritabanı ve tek site üzerinden yayın yapıyorsunuz. sadece domainler farklı oluyor... varsa bu özellik kullanmanızı önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demet pink

neterol evet yaptım çok sağol.nic.tr den gerekli belgeleri gönderdik ve oldu. Bir soru daha sorabilirmiyim?

Hosting olarak çok yakın arkadaşımın amerikadaki hostunu kullanıyorum. Arkadaşımın 150ye yakın sitesi var. Neyse şimdi benim önceden .com uzantılı olarak köyün adresini almıştım. Arkadaşımda bana bir klasör açmıştı, ben bütün joomla sitemi oraya yükleyip siteyi aktifleştirmiştim.

Şimdi bu .gov.tr alan adınada aynı o siteyi yayınlamak istiyorum ama adres çubuğundan .gov.tr diye girenler bizim önceki .com sitesine gitsinler ama kendi adres çubuklarında aynı .gov.tr yazısı kalsın.

Bunu yapabilirmiyiz?

urlni istediğin adrese yönlendirebilirsin.bu şekilde kullanıcıları istediğin siteye yönlerirsin.
    http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=url+y%C3%B6nlendirme

• IFRAME ile yapabilirsin-
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.