Şimdi Ara

Kozmik Bela Kassadin Vadiye İndi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçsuz bucaksız kâinatta bir eşi daha yok. Kâinatın başlangıcında da oradaydı, sonunda da orada olacak.
    Kozmik Bela Kassadin, vadiye denge getirmek için geliyor.

Kozmik Bela Kassadin 20 Ekim 09.59'a kadar 975 RP'ye, sonrasında 1350 RP'ye satın alabilirsiniz.

Not: Bazı yerleri kendimce değiştirdim. Böyle daha anlaşılır bir hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 15 Ekim 2015; 22:07:43 >

• Kassadin yakiyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yararlı konu
  • Kassa kassaoğlu
  • denge dengeoğlu kassadin confirmed
  • Oo gercekten mikro ve makro taktiksel teamfayt lardağ etkili bir suikastci yetenekli makro oyuncular ile global gorevlerde ve roam yani lane dolaşmalarinda etkili bir makro ve mikro karakterdir kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha resmen şirk koşmuşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan ve Ejderhalar Kutu Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leşş
  • yüzde 5 hasar gelmiş skinle beraber.
  • Takip
  • W skilline buff geldi birde artık tadından yenmez bu arada kostüm bard'a düşman olsun diye yapılmış galiba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula keşke para sıkıntım olmasa her istediğimi alabilsem. Şöyle skinleri gördükçe alasım geliyor. Önce diyorum ki indirimdeyken alım sonra param olmadığı aklima geliyor başka zaman artık diyorum. Sonra bir bakıyorum pahalanıcak e ucuzunu alamayan bana pahalısını alamamak düşüyor. Alan arkadaşlar güzelce kullansınlar benim yerime de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Ula keşke para sıkıntım olmasa her istediğimi alabilsem. Şöyle skinleri gördükçe alasım geliyor. Önce diyorum ki indirimdeyken alım sonra param olmadığı aklima geliyor başka zaman artık diyorum. Sonra bir bakıyorum pahalanıcak e ucuzunu alamayan bana pahalısını alamamak düşüyor. Alan arkadaşlar güzelce kullansınlar benim yerime de

Önemli olan şükredebilmek. Sonuçta elinin altında girebileceğin bir internet ve bilgisayar var, ya hiç onlar olmasaydı?
  • bana atsana şundan bi tane
  • 10 numara 5 yıldız

• Fazla güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollerbob

quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Ula keşke para sıkıntım olmasa her istediğimi alabilsem. Şöyle skinleri gördükçe alasım geliyor. Önce diyorum ki indirimdeyken alım sonra param olmadığı aklima geliyor başka zaman artık diyorum. Sonra bir bakıyorum pahalanıcak e ucuzunu alamayan bana pahalısını alamamak düşüyor. Alan arkadaşlar güzelce kullansınlar benim yerime de

Önemli olan şükredebilmek. Sonuçta elinin altında girebileceğin bir internet ve bilgisayar var, ya hiç onlar olmasaydı?

Hocam Allaha şükür. Şuan parasal vs sıkıntım yok ama oyuna harcamaya param yok. Yoksa her zaman şükürler olsun...

• Rito şampiyonanın masraflarını çıkarmak adına gözünü dikti cüzdanlarımıza :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.