Şimdi Ara

KP320 200ytl KVK 3Mp Yorumlar Sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefonu bugün aldım şimdi şarjda incelememi yakında paylaşırım.Tavsiye isteyenlere önerimdir..peşin 215 taksitle 228/9 a böyle bir telefon yok.en iyisi bu demiyorum bu fiyata daha iyisi yok zaten hakkını veriyor.almak isteyenler gidip görerek karar versin.Nokia 6300 /Samsung L700 / Nokia 5000 /SE K530i gibi telefonların arasından bunu seçtim.hem herkesde olmayan ama yavan da kalmayan bir cihaz hem de cebinize kalan parayla kulaklık,hafıza kartı v.s gibi aksesuarlara daha rahat bakabilme imkanı.
  • öncelikle telefonun hayırlı olsun sheker kardeşim güle güle kullan en yakın zamanda senden kapsamlı bir inceleme bekliyoruz.ne hikmetse bu te hakkında yeterli veri bulamadım.özellikle video kayıt kalitesi benim için çok önemli foto çekimi yanında video çekim örnekleride koyarsan çok sevinirim.
  • lord of law kıLavuzda yazanı aynen aktarıyorum :Bu teLefon Mp4 ve 3gp formatlarını 176x144 video boyutunda destekler cok üst düzey video çekmiyor ama temiz,net ve canlı bir ekranı var beklentine bağLı Foto da ise 240x320'den 2048x1536 ya kadar Görüntü Boyutu özelliği ve üç aşamaLı (Normal/Düşük/Yüksek) olmak üzere resim çekme kalitesi var max.3mp...

Kendi incelemem:video veya Foto çekerken ekranın altında beliren kısayol menüsü cok kullanşlı formatları ayarlayabiliyosun Mp4/3.gp,efekt,ışık ayarı,beyaz dengesi,flash,video veya foto tercihi,albüme gidiş,görüntü boyutu,görüntü kalitesi,videolarda çekim süresi veya limitsiz tercih,seri çekim tercihi,Hz ayarı bütün bunları video veya foto çekerken altta cıkan küçük mnüden hemen ayarlayabilirsin...özellikle video çekiminde az bulunan yakınlaştıma var 5 aşama yaklaşabiliyosun.şimdilik aklıma gelenler bunlar derli toplu bir çalışma yapmayı düşünüyorum.videosunu ısrarla merak ettiğin için yazdım bunları cok iyi değiL bunu bilmen yeterli ama ekran kaliteli ve sesleri iyi alıyo beklentin cok yüksek deilse video yetebilir.

• teşekkürler sheker kardeşim.video kaydı pek iç açıcı değil galiba anlattığın kadarıyla.benim için önemli olan buydu teşekkürler
  • tj2master arkadaşım sanırım senin aldığın cihaz sorunlu ben öle bi sıkıntı yaşamıyorum bu fiyattaki bi telefondan cok cok cok fasla performans bekliyorsn sony ericson diye takmıssın kafana o cihazlarda dış görünüm sıfır sadece dış ses kaliteleri cok ii baska da bi güzelliği yok. Bu cihaz cok güzel ve cok temiz resim cekiyo cok net ve arkadaşlarım tarafından da cok beğenildi şiddetle tavsiye ederim ben k.v.k internet sitesinden aldım piyasa da sadece demolarını bulabildim onlarda satmıyorlar belki doğubank ta bulabilirsiniz
  • telefonun dış sesi cok net ama yüksek sesler vermiyor ama kulaklıkla cok temiz ve iyi bir ses alıyorsunuz 4 gb sandisk hafıza kartı kullanıyorum hiç bir problem cıkarmıyor usb den sarj edebiliyorsunz ekran cok güsel 240*320 olması ve 2" olması cok güsel bi özellik video lardan fazla bi beklentiniz olmasın hiç bi cep telefonun kamerası video kamera gibi kayıt yapmaz cünkü CMOS teknolojisi video konusunda CCD kadar gelişemedi video konusun da bu telden cok bi performans beklemeyin ama beni tatmin ediyor.bluetooth hızı cok ii w810i den iki kat daha hızlı gönderiyor 40kb/sn laptobumda bile 20 kb/sn ve stereo bluetooth kulaklık la müzik dinleyebiliyorsunz acıkcası ben cok memnumum

•  KP320 200ytl KVK 3Mp Yorumlar Sorunlar
     KP320 200ytl KVK 3Mp Yorumlar Sorunlar

KP320 den çekilmiş fotolar bence gayet iyi,şimdiki fiyatı 190 sanrm kdv dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyett -- 5 Aralık 2008; 15:31:43 >
  • Arkadaşlar herkese selam... 3 tane sorum olacaktı

1-) Bende aldım kp320 telefonun özellikleri çok güzel ama tek bir sorunum var şarz cok az gidiyor sizdede öylemi.... resmen 2 gun olmadan bitiyor şarz...

2-) 3.7 v 900 mAH bataryası var telefonun 2. bataryayı alayım dedim bulamadım aynısından 3.7 v 1200 mAH batarya var ondan alsam bir sorun olurmu?

3-) Mesaj sesine mp3 ayarlamak için bir program felan varmı?

TEŞEKKÜRLER....
  • ben de dün akşam aldım. şimdilik güzel görünüyor ama işletim sistemi çok ama çok basit gibi gözüküyor.benim telefonum karışık olacak millet telefonu eline alınca o nerde bu nerde diye soracak...k750 sizlere ömür olduğu için ben de bu sefer ucuz yollu bir telefon alayım dedim. k750 ye 750 ytl para vermiştim ama hakikaten sonuna kadar hakkım helal olsun onlara.benim gibi bir adama 4 yıl bir telefon nasıl dayanır yavbence çok basit bir telefon ama +özelliği de oyun yüklenemiyor sanmıştım yükleniyormuş...
  • telefonu yeni aldım video çekim güzel(çok) ama bluetooth da veri katarırken ya da veri alırkne şifre soruyo bu sorun bluetooth ayarlarındanmı kaynaklanıo acaba yardım ederseniz sevinirim
  • selam beyler bende 4gün önce KP320 telefonu satın aldım gerçekten kamerası cok iyi video kayıtına söylencek söz yok mükemmel.kesinlikle ben tavsiye ediorum.
  • Merhabalar KP320 kullanmaya ilk başlayanlardanım.
    Telefonumun kulaklıklı mikrofonunda bir arıza var.
    Sesler halen net geliyor. Ancak benim sesim kulaklıklı mikrofon takılıyken karşı tarafa gitmiyor.
    Acaba bana ankarada KP320'ye uygun kulaklıklı mikrofon alabileceğim bir yeri tavsiye edebilecek bir vatandaş var mı?
    MAlum kulaklık giriş yeri biraz cins.
    Ayrıca hatırlatma yapalım. Telefonun kulaklığı 2 parça. 1. parça istediğiniz 3.5mm kulaklığı sokabileceğiniz girişi olan mikrofonu ihtiva eden kısım. Bu kısım telefona bağlanıyor. Telefona bağlandığı kısım tuhaf. Samsung larınkini andırsada uymuyor. 2. kısım ise 3.5 mm kulaklık. İstediğiniz kulaklığı takabilirsiniz. Ben creative kulaklık aldım. (Bir ara NT'de 10 tl idi.) Standart kulaklığa göre çok daha hoş sesler verdi.
    Not: Şu ana kadar bana uzunsüre dayanan kulaklık olmadı. Cebimde sihirli bir şekilde düğüm oluyor. Bu kulaklıkların ortak problemi. Eski telefonumun kulaklıkları walkman kulaklıkları da aynı şekilde. En iyi dayanan 6-7 ay dayanıyordu. Bu nedenle bunu telefonun bir kusuru olarak görmüyorum.

• arkadaşlar ben kp 320 yi piyasaya sürüldüğü anda alanlardanım...

elinize yeni aldıgınız içinstandart özelliklerinin üstünlüğünü fark ettiniz... ve memnunsunuz...

yalnız benim yaşadığım en dikkat çekici sorun şu ki ; java sanal makinesinin 500 tane .jar uzantılı dosyadan 20 tanesini çalıştırmayı kabul edip, bunlardan da 2 tanesinden tam performans verim alınmasını sağlaması...

ya ekranın sol üst köşesine yaslı durur, ya çalışmaz... bi de .jar dosyalar hep nokia imzalı oldugundan sanırım çok canımı sıkıyor...

bu sıkıntıyı siz de şiddetle yaşayacaksınızdır.. ben çok kişiye danıştım fakat çözüm bulamadım.

telefonun eksikliğinden değil de Lg olmasından kaynaklanıyor galiba...

ama diğer özellikleri gerçekten mükemmel..

**not: yeni alan arkadaşlar "ok" tuşu üzerinde parçalı kurşuni kaplama var.. o dökülebiliyor dikkatli kullanın.. ayrıca kapağı açarken tırnakla zorlamayın soyulabiliyor kaplama.

• Altesidora arkadaşın dediği gibi mükemmel bir telefon.
    Bu fiyat segmentinde 4 Gbyte micro sd kart destekleyen tek telefon diyebilirim.
    4 Gbyte tıka basa dolu. En ufak bir Nokia vari yavaşlama yok.
    Fiyatı da uygun al 2 yıl kullan sonra hayrına kardeşine, kuzenine ver; 3G o zamana
    ucuzlar. Yaygınlaşır. Allah ömür verir de o günleri görürsek bu seferde 3G'li bir LG alırız.
  • Kubilay arkadaş voltaj sabit kalmak kaydıyla daha güçlü pil kullanabilirsin.
    Fotoğraf makinalarında da en güçlü şarjlı pillerle daha zayıf şarjlı pil kullanmı arasında fark olmaması gibi.
    Mesela 2 tane şarjlı 2100mah pil aldınız. Sonra başka bir yerden 2 tane 2500mah pil aldınız. Problem değil. Sadece aynı kapasite pilleri aynı zamanda kullanın. Biri 2100mah biri 2500mah olmasın.
  • Arkadaşlar, kamerayla çekilmiş fotoğraf örnekleri koyabilirmisiniz?..
    Birde metalik kısımlarda soyulma falan yaşayan oldumu aranızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar, kamerayla çekilmiş fotoğraf örnekleri koyabilirmisiniz?..
    Birde metalik kısımlarda soyulma falan yaşayan oldumu aranızda?

metalik kısımda sorun yok ama arka kapakta üst tarafta(tırnakla kapağın açıldığı yer)orası komple soyuldu...
  • bende satın alalı bir ay oldu gerçekden fiyatına oranla güzel bi cihaz şuana kadar tek eksi olarak bana göre şarzı çabuk bitiyor 1,5 2.0 gün anca gidiyor
  • siemens nokia panasonic ericson philips motorola telefonlarını kullandıktan sonra bu ürünü yeni aldım üstelik 128 tl 12 ay taksitle. özelliklerinde tv özelliği konusunda ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Tavsiyesi olan kullanıcaların tavsiyelerini bekliyorum.
  • merhabaalr hala kp 320 fan clup kurmadınmı dostum görüşmek dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.