Şimdi Ara

KP320 200ytl KVK 3Mp Yorumlar Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resim2

ozllk

Oncelikle Yorumlar
    Sonra Sorunlar
    EN Son Sorular
    YORUMLAR

1)Cihazi almamin baslica sebebi kendi hafizasi bol cihaz olsun dedim 10mb deil 80-90mb hafizasi var.
    2)Hersapli ve Kamerasi net olsun istedim bu fiyata 220kartla 6taksit fiyati 3megapixel gayet iyi
    3)Gorunusu guzel ark taraf deri kapama gib duruyor cuzdan gibi
    4)Ekran 6-7satir yani mesaj okumak yazmak kolay
    5)Yazdigina Gore ekran 2inch 240a320pixel
    6)Arayana Resim Ekleme (Photo Call)
    7)Kablosuz Kulakliklara Uyumlu Blutut 1,2 Adp uyumlu
    8)Reklamda 4gb micro sd ye kadar destekler diyordu
    9)Tv Cikisi var

SORUNLAR EKSiKLiKLER

Usb Versiyonu 1,2 2 olsa daha hizli transfer olurdu
    Kamera Kapagi Korumasi yok Cizilebilir
    Ekran icin 240a320yaziyor kitapta 176*144pixel 3gp mp4 oynatiyor
    Arka Kapagini Acmak Zahmetli Sanki KIRILCAK gibi
    SORULARIM

2-4gb MicroSd yada Sdhc kaldirabilecekmi Merak ediyorum
    tema olayi varmi
    video illa 176*144mi olcak ekran 240a320ise video nie dusuk
    Program atma guncelleme varmi?

• Ben de LG KP320 telefonu teknosadan 217.5 YTL'ye aldım.
    Ne zaman geleceği ve ücreti belli olmayan 3g (Yurtdışında telefon faturanız hariç ytl karşılığı olarak ayda 50 ytl gibi bir farkla sınırsız 4 Mbit hızında internete girebiliyorsunuz. Ama Tcell ve kankaları mutlaka kontör tuzaklarıyla doldurur bu 3 g'yi.) özelliğini düşünmezsek
    bu telefon biçilmiş kaftan.
    Unutulan bir kaç özelliği de ben analatayım.
    -FM'den kayıt yapabiliyor. (Wma formatında.)
    -Masaüstü için olan kocaman resimleri 1024x768 gibi telefonda arka plan resmi olarak atayabiliyorsunuz. Böylece 240x320 resim arayacağım derdi yok.
    -Kulaklık iki parça. İlk parça makinaya bağlanan ses açıp kapayan aramaları cevaplayan bölüm. İkinci parça kulaklık bölümü. Kulaklık bölümü 3.5 mm jacklı. Yani ses kalitesi konusunda hassassınız ozaman ayrı bir kulaklık alabiliyorsunuz. Blutooth üzeinden kulaklık da kullanabilirsiniz tabi.
    -Melodi besteleme.
    -Flaşlı 20x otofokuslu 3.2 MP kamera.
    Yalnız ne hikmetse LG bu telefonu gizliyor. Ben türkiye ve global sitesinde bu modeli göremedim. Birleşik arap emirlikleri sitesinde gördüm.
    http://ae.lge.com/products/model/detail/kp320.jhtml#
    KVK'nın sitesinde de max 2 Byte yazmışlar atırılabilir bellek kapasitesi olarak. Ancak arkadaşım sen 4gbyte demişsin. Ben de 4 olmasını istiyorum yeni bir telefon çünkü. Acaba sen LG tarafından hazırlanmış bir maual veya kullanım klavuzu bulabilirmisin makinanın teknik özelliklerini içeren. Mesela 4 gbyte yazan oreklam resmini neren buldun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

Ben de LG KP320 telefonu teknosadan 217.5 YTL'ye aldım.
    Ne zaman geleceği ve ücreti belli olmayan 3g (Yurtdışında telefon faturanız hariç ytl karşılığı olarak ayda 50 ytl gibi bir farkla sınırsız 4 Mbit hızında internete girebiliyorsunuz. Ama Tcell ve kankaları mutlaka kontör tuzaklarıyla doldurur bu 3 g'yi.) özelliğini düşünmezsek
    -Masaüstü için olan kocaman resimleri 1024x768 gibi telefonda arka plan resmi olarak atayabiliyorsunuz. Böylece 240x320 resim arayacağım derdi yok.
    -Kulaklık iki parça. İlk parça makinaya bağlanan ses açıp kapayan aramaları cevaplayan bölüm. İkinci parça kulaklık bölümü. Kulaklık bölümü 3.5 mm jacklı. Yani ses kalitesi konusunda hassassınız ozaman ayrı bir kulaklık alabiliyorsunuz. Blutooth üzeinden kulaklık da kullanabilirsiniz tabi.
    -Melodi besteleme.
    Yalnız ne hikmetse LG bu telefonu gizliyor. Ben türkiye ve global sitesinde bu modeli göremedim. Birleşik arap emirlikleri sitesinde gördüm.
    KVK'nın sitesinde de max 2 Byte yazmışlar atırılabilir bellek kapasitesi olarak. Ancak arkadaşım sen 4gbyte demişsin. Ben de 4 olmasını istiyorum yeni bir telefon çünkü. Acaba sen LG tarafından hazırlanmış bir maual veya kullanım klavuzu bulabilirmisin makinanın teknik özelliklerini içeren. Mesela 4 gbyte yazan oreklam resmini neren buldun.
    lg'nin hindistandaki sitesinde 4Gbyte micro sd kartı desteklediğini yazıyor. Henüz denemedim yakında deneyeceğim.

• quote:

Ben de LG KP320 telefonu teknosadan 217.5 YTL'ye aldım.
    -Melodi besteleme.
    quote:

Orjinalden alıntı: fantomasds

Telefon bir ara hep si bur ada sitesinde satılıyordu.Şu an stokta yok gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: fantomasds

Telefon bir ara hep si bur ada sitesinde satılıyordu.Şu an stokta yok gözüküyor.

Alıntıları Göster
    telefonu kullanan arklar oneriyorlar mı?Fiyat performans acısından cok iyi gibi geldi de bana..

• Telefonu kullanan bir şahıs olarak kesinlikle LG KP320 modelini öneriyorum.
    Niçin bu denli savunuyorum bu telefonu.? 3 yıl sonra telefonum eskiyip de satmak istediğimde oturmuş bir 2. el piyasası olsun diye.
    Telefonun fiyatı teknosada 217.5 ytl
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010901&CS_Category=_LG590&CS_Catalog=_TELEKOM
    Aldığım ve denediğim 4 Gbyte Micro sd kartla beraber fiyatı 217,5 + 29 =246.5 YTL
    Micro sd kartı Mavi bigisayardan aldım.
    -3,2 mp auto fokuslu kamera
    -MP3 + Fm radyo + Fm radyo kayıt + Telefondaki görüşme ve sese kaydı
    -Deri kaplama görünümlü arka yüzey kaplaması
    -TV out
    -90 Mb telefonun kendi hafızası + 4 Gbyte hafıza kartı (Malum markalar gibi 5 Mbyte dinamik hafıza saçmalığı yok.)
    .....
    ....
    ...
    ..
    .
    Ayrıntılar

http://www.in.lge.com/Product/Products-Details.aspx?cat=238&pid=6215&subcat=Dynamite

LG'nin Türkiye sitesinde niye bu telefon hakkında malümat yok. Çünkü onlar pahalı modelleri satmaya odaklanmışlar.

• quote:

Telefonu kullanan bir şahıs olarak kesinlikle LG KP320 modelini öneriyorum.
    Niçin bu denli savunuyorum bu telefonu.? 3 yıl sonra telefonum eskiyip de satmak istediğimde oturmuş bir 2. el piyasası olsun diye.
    Telefonun fiyatı teknosada 217.5 ytl
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010901&CS_Category=_LG590&CS_Catalog=_TELEKOM
    Aldığım ve denediğim 4 Gbyte Micro sd kartla beraber fiyatı 217,5 + 29 =246.5 YTL
    Micro sd kartı Mavi bigisayardan aldım.
    -3,2 mp auto fokuslu kamera
    -MP3 + Fm radyo + Fm radyo kayıt + Telefondaki görüşme ve sese kaydı
    -Deri kaplama görünümlü arka yüzey kaplaması
    -TV out
    -90 Mb telefonun kendi hafızası + 4 Gbyte hafıza kartı (Malum markalar gibi 5 Mbyte dinamik hafıza saçmalığı yok.)
    .....
    ....
    ...
    ..
    .
    Ayrıntılar

http://www.in.lge.com/Product/Products-Details.aspx?cat=238&pid=6215&subcat=Dynamite

LG'nin Türkiye sitesinde niye bu telefon hakkında malümat yok. Çünkü onlar pahalı modelleri satmaya odaklanmışlar.
    Teknosa'nın internet sitesinde ürünün stoklarda olmadığı yazılıyor...

Müzik telefonu olmadığını biliyorum... Bir kullanıcı olarak dış sesi (mp3-radyo) hakkında yorum yaparsan sevinirim. Özellik ve fiyat! olarak çoğu telefondan güzel.
    Telefonun hayırlı olsun.

edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 22 Ekim 2008; 19:29:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inanki

Müzik telefonu olmadığını biliyorum... Bir kullanıcı olarak dış sesi (mp3-radyo) hakkında yorum yaparsan sevinirim. Özellik ve fiyat! olarak çoğu telefondan güzel.
    Telefonun hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    bi alt modelini kullanıyorum KG300 dış ses olarak çok güzel tek hoparlör olmasına rağmen bi çok nokia samsung ve hatta W serisiyle yarışır bunda da KG300 den aşağı kalır bi yanı oldupunu sanmıyorum

• quote:

Telefonun hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Telefonun hayırlı olsun.

bende aynısı soracaktım. telefonu kullanan arkadaşlar. dış sesi hakkında bi yorum yapabilirmisiniz. cevabınız için şimdiden tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut_akin85

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Telefonun hayırlı olsun.

bende aynısı soracaktım. telefonu kullanan arkadaşlar. dış sesi hakkında bi yorum yapabilirmisiniz. cevabınız için şimdiden tşk.

Alıntıları Göster
    quote:

egemenbalci
    Teğmen

16 Temmuz 2008; 17:15:53
    .
    1. Bunu nasıl anlarım bilmiyorum.
    2. Kulaklık sesi bence iyi. Daha önce kullandığım w810i kadar kaliteli değil ama beni tatmin ediyor
    3. Ses ahizeden geliyor. Dosya yöneticisinden çalınca ses cızırtı yapıyor. Mp3 çalar kısmında daha kaliteli ses veriyor.
    4. Hiç denemedim.
    5. Şarjı kapatmadan 3 gün gidiyor.
    6. Bende 2gb var yavaşlama yok.
    7. Şimdilik bir sıkıntı görmedim.
    8. Gece çekimleri çok başarılı gelmedi bana. Flaş sadece fotoğraf çekerken yanıyo ve de çok etkisi yok.

Cevap veremediğim kısımlar için özür dilerim.

Resimler de hoparlör görünmüyordu...Ahizeden gelen ses hiç tatmin edici olamaz.. Yani müzik için alacaksanız başka markalara bakın diyorlar ki doğrudur !!! Oysaki f/p açısından güzel bir üründü...

edit: Alıntı yaptığım üye, başka bir üyenin sorularını yanıtlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 26 Ekim 2008; 19:07:01 >

• quote:

quote:

egemenbalci
    Teğmen

16 Temmuz 2008; 17:15:53
    .
    1. Bunu nasıl anlarım bilmiyorum.
    2. Kulaklık sesi bence iyi. Daha önce kullandığım w810i kadar kaliteli değil ama beni tatmin ediyor
    3. Ses ahizeden geliyor. Dosya yöneticisinden çalınca ses cızırtı yapıyor. Mp3 çalar kısmında daha kaliteli ses veriyor.
    4. Hiç denemedim.
    5. Şarjı kapatmadan 3 gün gidiyor.
    6. Bende 2gb var yavaşlama yok.
    7. Şimdilik bir sıkıntı görmedim.
    8. Gece çekimleri çok başarılı gelmedi bana. Flaş sadece fotoğraf çekerken yanıyo ve de çok etkisi yok.

Cevap veremediğim kısımlar için özür dilerim.

Resimler de hoparlör görünmüyordu...Ahizeden gelen ses hiç tatmin edici olamaz.. Yani müzik için alacaksanız başka markalara bakın diyorlar ki doğrudur !!! Oysaki f/p açısından güzel bir üründü...

edit: Alıntı yaptığım üye, başka bir üyenin sorularını yanıtlamış.

Alıntıları Göster
    Bu cihaz java oyun ve programlarda nasıl? ayrıca tam ekran video oynatırken altta üstte boşluk oluyor mu ve ekranda yazı oluyor mu yoksa sadece görüntü mü kalıyor. tam ekran video ss i veren olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: !brahim

Bu cihaz java oyun ve programlarda nasıl? ayrıca tam ekran video oynatırken altta üstte boşluk oluyor mu ve ekranda yazı oluyor mu yoksa sadece görüntü mü kalıyor. tam ekran video ss i veren olur mu acaba?

Alıntıları Göster
    Oncelikle KISA Bir Ara Cevaplara Bakamadim Kisaca
    Bu Fiyata Bu Telefon BULAMAZSINIZ.
    Aynısını Nokia Yapsa 600ytl Samsung Yapsa 450 YTL Motorola Yapsa 500YTl derdi

Lg Daha Piyasada Populer deil bu nedenle bir nevi Surumden Piyasadan KAZANIYORLAR.
    Bugun 1,3 Megapixel Geride kalmis teller bile hala 200-250ytl iken siz 220ytl ye 3Megapixel tv cikisli 90mb Hafizali 4gb calistiran (ben 2GB kullanyom) bir tel alacaksiniz bence super.
    Radyo-Radyodan Kayit var.istenilen satte eger kulaklik takili ise otamatik radyo kaydi yapabiliyor.
    *istenilen satte Acilip Kapanmasi Ayarlanabiliyor.
    *Ucus Modu Var rahatsiz edilmeden Oyun Muzik Film Keyfi Yasanabiliyor
    Bu sitede belki ilk olmasada cogu kullanicidan Once Bu LG KP320 alan Kullanan birisiyim.
    Elimde KP320 de Calisan Java Oyun ve Uygulamalarda Var.
    Aklimda LG KP320 Kullananlara ait bir site Projesi var katilmak istermsiniz.Sadece eger ilerde bulursaniz Bilgi Program Oyun Java Uygulamalari siz gibi LGKP320 kullananlarla Paylasmak istersiniz diye dusundum.... Cevabınızı Bekliyorum.
    Olur Neden Olmasin Derseniz Maille haberleselim siteyi talep Olursa Hazirlayacagim hatta Domain dahi alacagim yani kp320.net gibi birsey KAZANCIM sadece kullanan kisilerin ilerde bulacagi Program Oyun lari Paylasmasi yani KP320e Ozel Bir Mobil Paylasim Sitesi NEDERSiNiZ

• quote:

Orijinalden alıntı: BayMerakli

Oncelikle KISA Bir Ara Cevaplara Bakamadim Kisaca
    Bu Fiyata Bu Telefon BULAMAZSINIZ.
    Aynısını Nokia Yapsa 600ytl Samsung Yapsa 450 YTL Motorola Yapsa 500YTl derdi

Lg Daha Piyasada Populer deil bu nedenle bir nevi Surumden Piyasadan KAZANIYORLAR.
    Bugun 1,3 Megapixel Geride kalmis teller bile hala 200-250ytl iken siz 220ytl ye 3Megapixel tv cikisli 90mb Hafizali 4gb calistiran (ben 2GB kullanyom) bir tel alacaksiniz bence super.
    Radyo-Radyodan Kayit var.istenilen satte eger kulaklik takili ise otamatik radyo kaydi yapabiliyor.
    *istenilen satte Acilip Kapanmasi Ayarlanabiliyor.
    *Ucus Modu Var rahatsiz edilmeden Oyun Muzik Film Keyfi Yasanabiliyor
    Bu sitede belki ilk olmasada cogu kullanicidan Once Bu LG KP320 alan Kullanan birisiyim.
    Elimde KP320 de Calisan Java Oyun ve Uygulamalarda Var.
    Aklimda LG KP320 Kullananlara ait bir site Projesi var katilmak istermsiniz.Sadece eger ilerde bulursaniz Bilgi Program Oyun Java Uygulamalari siz gibi LGKP320 kullananlarla Paylasmak istersiniz diye dusundum.... Cevabınızı Bekliyorum.
    Olur Neden Olmasin Derseniz Maille haberleselim siteyi talep Olursa Hazirlayacagim hatta Domain dahi alacagim yani kp320.net gibi birsey KAZANCIM sadece kullanan kisilerin ilerde bulacagi Program Oyun lari Paylasmasi yani KP320e Ozel Bir Mobil Paylasim Sitesi NEDERSiNiZ

Alıntıları Göster
    Düşünülen şey çok iyi olsada diğer markalarda Forum üzerinden paylaşım yapılabilirken neden böyle bi girişimde bulunmak istediğinizi anlayamadım. Ben de telefonu almak ve paylaşımda bulunmak niyetindeyim tabiki...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlk

Düşünülen şey çok iyi olsada diğer markalarda Forum üzerinden paylaşım yapılabilirken neden böyle bi girişimde bulunmak istediğinizi anlayamadım. Ben de telefonu almak ve paylaşımda bulunmak niyetindeyim tabiki...

Alıntıları Göster
    telefonu aldığımda ilk izlenimlerin iyiydi ancak gördüğüm bazı sorunlar yüzünden telefonu iade ettim.olumlu yanlarından çok olumsuz yanları beni ilgilendirir diyenler bakabilirler

1-özelliklerine baktığında 3 MP autofocus kamera mükemmel gözüküyor ancak fotoğrafı çekerken çekme

tuşuna bastıktan sonra bile bir süre telefonu sabit tutmalısınız, sabit dediğimse hiç ama hiç

kıpırdamayacak,yoksa resimler bulanık çıkıyor.olduki sabit tutmayı başarabilseniz bile resim sizin

çektiğinizde farklı çıkıyor

2-resim çekmeye kalktığınızda ekranın ortasında bariz şekilde kocaman bir pembelik çıkıyor, tabiki

tüm resimlerdede

3-led olmasına rağmen performansı içler acısı

4-telefonun güya Java desteği var ama şimdiye kadar yüklediğim onlarca program ve oyundan sadece bir

iki tanesi çalıştı.genelde yüklemeden hata veriyor.yüklenenlerde ise uygulamayı başlatıyorsunuz ancak

takılı kalıyor ve çalıştırmıyor.bunu aşmanın yolları olabilir ancak her uygulama için uğraşmak can

sıkıcı

5-toplu şekilde mesaj silme işlevi belirli bir mesaj sayısından sonra çalışmıyor

6-arka planda müzik dinlerken telefon komutlara cevap vermeyebiliyor.tek çare kapatıp baştan açmak

7-mesaj yazmak gerçekten çok kolay olsa da tuşların birbirine yapışık olması zamanla gevşeyecekleri

izlenimi veriyor

8-telefonun yazılım desteği çok sınırlı.hatta yok gibi bir şey

kısacası kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir telefon ancak belirttiğim sıkıntılardan ve sony-ericssondan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiğimden 2 gün kullanamadan iade ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tj2master

telefonu aldığımda ilk izlenimlerin iyiydi ancak gördüğüm bazı sorunlar yüzünden telefonu iade ettim.olumlu yanlarından çok olumsuz yanları beni ilgilendirir diyenler bakabilirler

1-özelliklerine baktığında 3 MP autofocus kamera mükemmel gözüküyor ancak fotoğrafı çekerken çekme

tuşuna bastıktan sonra bile bir süre telefonu sabit tutmalısınız, sabit dediğimse hiç ama hiç

kıpırdamayacak,yoksa resimler bulanık çıkıyor.olduki sabit tutmayı başarabilseniz bile resim sizin

çektiğinizde farklı çıkıyor

2-resim çekmeye kalktığınızda ekranın ortasında bariz şekilde kocaman bir pembelik çıkıyor, tabiki

tüm resimlerdede

3-led olmasına rağmen performansı içler acısı

4-telefonun güya Java desteği var ama şimdiye kadar yüklediğim onlarca program ve oyundan sadece bir

iki tanesi çalıştı.genelde yüklemeden hata veriyor.yüklenenlerde ise uygulamayı başlatıyorsunuz ancak

takılı kalıyor ve çalıştırmıyor.bunu aşmanın yolları olabilir ancak her uygulama için uğraşmak can

sıkıcı

5-toplu şekilde mesaj silme işlevi belirli bir mesaj sayısından sonra çalışmıyor

6-arka planda müzik dinlerken telefon komutlara cevap vermeyebiliyor.tek çare kapatıp baştan açmak

7-mesaj yazmak gerçekten çok kolay olsa da tuşların birbirine yapışık olması zamanla gevşeyecekleri

izlenimi veriyor

8-telefonun yazılım desteği çok sınırlı.hatta yok gibi bir şey

kısacası kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir telefon ancak belirttiğim sıkıntılardan ve sony-ericssondan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiğimden 2 gün kullanamadan iade ettim.

Alıntıları Göster
    Hakkaten bu kadar problemli bi cihazmı?? Oysa ben ciddi ciddi niyetliydim.. Belki sizdeki cihaz sorunluydu. Alıpta kullanan başka arkadaşlarda yorumlarlarsa ona göre hareket edelim?

• quote:

Hakkaten bu kadar problemli bi cihazmı?? Oysa ben ciddi ciddi niyetliydim.. Belki sizdeki cihaz sorunluydu. Alıpta kullanan başka arkadaşlarda yorumlarlarsa ona göre hareket edelim?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tarlk

ben yaşadığım sorunları yazdım.benim cihazımda da sorun olabilir tabi ki bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tj2master

quote:

Orjinalden alıntı: tarlk

ben yaşadığım sorunları yazdım.benim cihazımda da sorun olabilir tabi ki bilmiyorum

Alıntıları Göster
    2gun Kulanip Olumsuz yorum yapan Uyeye 2 Hafta Kullandiktan Sonraki Yorumlarim
    Sorunlariniza maddeler Halinde Cevaplayacagim Anlasilmasi basit olsun diye...
    1)Resim Cekerken Sabit Tutmak Gerekli ama bozuk Cikmasi Farkli Cikmasi gibi bir Durum ASLA OLMADI.

2)ASLA Resim Cekerken yada Cektikten Sonra PEMBE lik olmadi Kamera Lensini islak mendille Silip Deneseydiniz.

3)Led Olmasi iyi ama Kusur olmasi deil.KUSUR Video Cekerken Flash Led Kullanilamamasi yanlis yorum yapmissiniz.

4)Java var ben 3 program 1 Oyun Yukledim Deneme Yanilma yoluyla devam ediyorum.2Sozluk 1 splintercel.

5)Belirli mesdaj derken 70 mesaji ayni anda silmektenmi bahsediyoruz yani 5-10mesaji hizli olarak silebiliyor.

6)Komuta Cevap verememekten maksat ac kapat deil.Telefon Muzik Calarken Bekleme konumuna geciyor ekran isigi filan sondugunde siz bir tusa basiyorsunuz.Telefon 2saniye sonra ekran yaniyor muziki durdur ac kapat onceki sonraki calisiyor hatta en garantilisi fon muzigi yani muziki acip arka planda cal deyip mesaj yazdigim okudugum cok oldu.

7)20den fazla telefon kulandim tus gevsemesine karsilasmadim belki yumusak gibi daha yumusak olursa bilemem

8)KVK Garantili Alip Goturursunuz Gizli koduna basip (Muhendislik Menusu) Yazilim versiyonunu okursunuz.
    Dersiniz bende .....yazilimi var yenisi varsa yukleyin (Ucretsiz)Onlarda yardimci olur

ileve:Bu fiyata 210ytl 3mp kamera Tv Cikis Radyo Radyodan Kayit 90mb hafiza 4gb kart calistiran (ben 2 kulanyom 4gb calistigi ispat edilmis) hangi marka var.

Yani Mukemmel olamaz ama fiyat kalite orani mukemmel ayni ozellikte
    Samsung olsa 400
    SonyEricson olsa 520ytl
    Nokia Uretseydi 600ytl olurdu 2gun kullanip yada kullanamayip 5para etmez yada
    ise yaramaz demek bence yanlis.Alacaklarin Aklini Karistirmayalim

• quote:

1)Resim Cekerken Sabit Tutmak Gerekli ama bozuk Cikmasi Farkli Cikmasi gibi bir Durum ASLA OLMADI.

2)ASLA Resim Cekerken yada Cektikten Sonra PEMBE lik olmadi Kamera Lensini islak mendille Silip Deneseydiniz.

3)Led Olmasi iyi ama Kusur olmasi deil.KUSUR Video Cekerken Flash Led Kullanilamamasi yanlis yorum yapmissiniz.

4)Java var ben 3 program 1 Oyun Yukledim Deneme Yanilma yoluyla devam ediyorum.2Sozluk 1 splintercel.

5)Belirli mesdaj derken 70 mesaji ayni anda silmektenmi bahsediyoruz yani 5-10mesaji hizli olarak silebiliyor.

6)Komuta Cevap verememekten maksat ac kapat deil.Telefon Muzik Calarken Bekleme konumuna geciyor ekran isigi filan sondugunde siz bir tusa basiyorsunuz.Telefon 2saniye sonra ekran yaniyor muziki durdur ac kapat onceki sonraki calisiyor hatta en garantilisi fon muzigi yani muziki acip arka planda cal deyip mesaj yazdigim okudugum cok oldu.

7)20den fazla telefon kulandim tus gevsemesine karsilasmadim belki yumusak gibi daha yumusak olursa bilemem

8)KVK Garantili Alip Goturursunuz Gizli koduna basip (Muhendislik Menusu) Yazilim versiyonunu okursunuz.
    Dersiniz bende .....yazilimi var yenisi varsa yukleyin (Ucretsiz)Onlarda yardimci olur

ileve:Bu fiyata 210ytl 3mp kamera Tv Cikis Radyo Radyodan Kayit 90mb hafiza 4gb kart calistiran (ben 2 kulanyom 4gb calistigi ispat edilmis) hangi marka var.

Samsung olsa 400
    SonyEricson olsa 520ytl

Alıntıları Göster
    yanlış anlaşılıp cevaplanan sorunları maddeler haline tekrar yazıyorum kolay anlaşılsın diye

1)bozuk ve farklı dediğim durumlar resmin net çıkmaması ve resmin kadrajda gördüğünüzden minimum 1-2 mm kaymış olması.onlarca resim çekmeme rağmen "net" diyebildiğim resimler çok az.bir çok kameralı telefon kullanmama rağmen bu telefonda net resim çekemiyorsam sorun tabi ki "bendedir"

2)kutudan çıkardığım gibi çektiğim resimlerde lensin kirli olma ihtimali olamazdı ancak telefonun kendisinde bir problem olabilir

3)kullanıcı benim.tabi ki yorumum subjektif olacak.yorumun yanlışlığını kim sorgulayabilir.led "bana" yetersiz geldi

4)Java yok demiyorum.onlarca program denedim sadece gmail,opera ve bir de oyun çalıştırabildim diyorum.

5)250sms hafızası olan bir telefonda 70 mesajı aynı anda silemiyorsam napayım o kadar hafızayı

6)komuta cevap vermemekten kasıt aynen kapat açtır.müzik çaları arka plana alıp sms okurken telefon kilitlendi ve hiç bir komuta cevap vermedi.

7)tuş gevşemesinden kastım tuşlar bitişik olduğundan üçlü grup içinde bir gevşeme olabileceği

8)yazılım desteğinden kastım firmware desteği değil.bilgisayardaki yazılım desteğidir.sony ericsson kullanan biri yazılım desteğinin ne demek olduğunu iyi bilir.

ben "işe yaramaz", "5 para etmez" demedim.iki gün kullanmak olumsuz yönleri görmeme yetiyorsa bence yeterli süredir.yorumumu dikkatlice okursanız son cümlede yorumlarımın tamamen subjektif olduğunu, kağıt üzerinde mükemmel bir cihaz olup "beni" tatmin etmedğini söyledim.

ayrıca kimi, neden yanlış yönlendirme ihtiyacı hissedeyim ki.cep telefonu kullanmak bir alışkanlıktır.ben alışık olmadığım bir markaya geçtim ve daha önce kullandığım telefonlarda yaşamadığım sıkıntıları yaşadım."benim" kullanım tecrübelerim tabi ki başkalarınınkilerle farklı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 2 Kasım 2008; 13:55:12 >

• quote:

Samsung olsa 400
    SonyEricson olsa 520ytl

Alıntıları Göster
    Çektiğiniz fotoğraflardan ekleyebilirseniz, almak isteyenler daha çok fikir sahibi olurlar. Birileri olumsuzlukları sıraladıklarında iyi yorumlardansa kötü yorumlar daha çok dikkate alınıyor çünkü...

• quote:

Çektiğiniz fotoğraflardan ekleyebilirseniz, almak isteyenler daha çok fikir sahibi olurlar. Birileri olumsuzlukları sıraladıklarında iyi yorumlardansa kötü yorumlar daha çok dikkate alınıyor çünkü...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar LÜTFEN FOTO KOYALIM!!!birazda görsel açıdan ürün hakkında bilgimiz olsun zaten bu nasıl bir modelse hiçbir yerde netbir bilgi ok hakkında.kaç fps video kayıt yapıyor bulamadım hiçbiryerden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.