Şimdi Ara

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
7.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bunların 40 testlik üds denemelerini bitirmişttim ordaki kaliteye binayen kardeşim için aldım hazırlansın diye hayırlısı...
  • Başlığı kim değiştirdi. Yanış yazmışlar. Kargo hariç 19.90 işte. Aldım bir tane ordan biliyorum.
    http://www.memurfoni.com/firsat/kpds-ve-uds-ye-hazirlik-yapanlarin-en-cok-tercih-ettigi-iki-kitap-akin-dil-ingilizce-sinav-teknikleri-ve-ingilizce-ders-notlari-83-tl-yerine-19-90-tl-1089.html

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil)

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Şubat 2012; 22:43:30 >

• ben de aldim umarim ise yarar..
  • bende aldım bakalım
  • Peki hazır konu açılmışken şunu da öğrenirsek iyi olur. Bu sınavlara baştan yani temelden hazırlanmak isteyenler hangi kaynaklara başvurursa yararlı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

arkadaşlar bende aldım ama şöyle bir sorun(?) oldu kredi kartı ismi yazarken bir harfini yanlış yazmışım ama ödemeyi tamamla butonunda bastığımda sayfa işleme geçtiğinde gördüm geri durdursamda sayfayı siparişi almış siparişin onaylanmasında bir sorun olmaz inşallah

Hocam bildiğim kadarı ile onaylanmaz o sipariş. Müşteri hizmetleri ile görüşün derim. Sonradan kitapsız kalmayın. :)
  • ya bende bu set mevcut ve imkanı yok bu fiyata satılmasının, bir daha bulunacak fırsat değil bence de, kaçırmayın. benim kpds'de yüksek not almamın en büyük yardımcısıdır bu setin 2010 versiyonu.
  • bende gün içerisinde sipariş verdim. haber veren arkadaşa teşekkür ederim. inş üşengeçlik yapmadan çalışırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

bende gün içerisinde sipariş verdim. haber veren arkadaşa teşekkür ederim. inş üşengeçlik yapmadan çalışırım:)

Aynen hocam ben de şimdi verdim siparişi iş artık çalışmaya kaldı Arkadaşa tekrar teşekkürler...
  • ben de verdim siparişi. inşallah meth edildiği gibi başarılı bir çalışmadır.
  • bende almayı dusunuyorum fakat kitaptan 20-25 gün içerisinde nekadar fayda sağlayabiliriz diye düşünmeden edemiyorum
  • arkadaşlar kitabı yollanan ya da kargo aşamasında olan var mı? yollamayacaklar herhalde :)
  • 23.02.2012 - 27.02.2012 tarihleri arasında kargoya teslim edilecektir. ibaresi var benim siparişimde.
  • 13.02.2012 16:18 Sipariş Verildi
    16.02.2012 Fırsat Bitiş Tarihi
    16.02.2012 - 19.02.2012 Ürün Tedarik Süreci
    19.02.2012 - 23.02.2012 Kargoya Veriliş Tarihi

ses seda yok
  • arkadaşlar kıtapı alıpda vazgecen arkadas varsa ondan alabılırım, benım ıcın gercekten bu kıtap onemlı. ozelden ulasırsanız mennun olurum.
  • kaçırmışım kampanyayı oldumu şimdi?
  • pehh kaçtı. kampanya iyiymiş. tekrar olursa canlandırın burayı. haberimiz olsun.
  • harbiden ya nasıl gözümden kaçmış !?!

satmak isteyen fazla alan falan varsa, ben de talibim.
  • satmak isteyen varsa bende talibim diğer arkadaşlardan sonra
  • kargolar yola cıktımı belli değil kargoda gözüküyor ama kargoda girdi yok...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.